CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 13600|Reply: 42

Lepas mengaku dapat job luar negara, Ruhainies cuba jadi vlogger pula

[Copy link]
Post time 14-5-2024 10:53 PM | Show all posts |Read mode




Meskipun dihimpit kontroversi ditangkap khalwat bersama suami orang, pelakon Ruhainies dilihat tidak hanya mengurung diri di dalam rumah.

Pelakon ini muncul menghadiri pelbagai acara termasuk sambutan rumah terbuka hari raya aidilfitri.

Terbaru, Ruhainies atau nama penuhnya Nur Ruhainies Farehah (NRF) mencuba hobi baru iaitu menjadi seorang vlogger.

Dalam satu hantaran di Instagram, pelakon ini merakam dirinya sedang mencuba satu produk penjagaan rambut baru.


  



Ini sekaligus menjawab dakwaan kononnya Ruhainies memerli individu lain apabila bertanyakan produk yang bagus untuk mengatasi rambut kejung.





Kata Ruhainies, dia masih baru dalam bidang ini dan meminta orang ramai memberi tunjuk ajar jika ada kekurangan.





Pelakon ini mengaku untuk video pertama angle kamera terlalu dekat dengan muka dan dia akan menambah baik perkara itu pada masa akan datang.




Kredit: Instagram Ruhainies/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2024 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain busuk hati, pendendam dan kuat perli ruru ni. Tak habis dgn rambut kejung first vlog. Bitter sgt kata move on?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2024 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow mmg kategori tegar..tak keluar takda duit gittew
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Vlogger buat video berkenaan cara2 bersihkan diri lepas kena tangkap kering? Kantoikan diri mengata macam2 kat isteri skandal?

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 15-5-2024 02:29 AM

No receipt no gossip. Buat bideo ni ye ruru.




Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasalla dia ni suka mekap sekati....mmg x lawa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-5-2024 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis muka xmalu. Dala xlawo
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 06:13 AM | Show all posts
oo ni ke sebab yg mek singapore tu perli muka dia yg flawless tak mcm kemut hahahhaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni spiking pun tergagap2 n hauk.. job luar negara tu yindon ka?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Asal make up jer macam penuh tepung kat muka...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tebalnya makeup.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 08:05 AM | Show all posts
dia ni memang dah takde sifat malu ke? terlebih confident
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak terkata aku
Dia sama mcm mira tangga tu
Takda sedikit kekesalan langsung dlm diri

Tiba dah move on ala2 tak penah wat salah.
Tunggu jap lagi alip plak tiber nak wat vlog gak
Dorang tau ada je benak yg akan terima dorang seadanya, tok red dan aslam grab adalah testimoni yg jd inspirasi dorang.

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 08:12 AM | Show all posts
dok dendiam je la ruhanat
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan ni mmg takde kemaluan ek
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 08:23 AM | Show all posts
so kata dah putus hubungan dengan alep putik, tapi alep putik duk gigih like semua post dia
apakah itu
jijik ok... muka dah lah letak seguni tepung berdebu sampai perlis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
.
.
ada beberapa kali aku tertgk dia jd pwngacara rancangan apa aku x tau...tp psl kopi kat seluruh dunia....fasih je dia speaking london cuolls...kalah acik porom hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 08:44 AM | Show all posts
kulit tebal buaya nih woooo....

gigihhh....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 09:58 AM | Show all posts
gigih, nak menampakkan tak ada kesan ke pada dia lps apa terjadi
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 10:40 AM | Show all posts
sheols ni gigih pasarkan diri kat media ek. Sbb tu menten jd sebutan. Skrg ni penerbit pun prefer actor yg ramai pengikut. Klo gini bakalan kekal relevan la. Part gunakan balik ejekan nurtizen L u s m tu mcm Taytay , snake. Ada je plan dlm otak sheols ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 05:52 AM GMT+8 , Processed in 0.237944 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list