CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8148|Reply: 8

Ayam DARSA guys! Besar!!!

  [Copy link]
Post time 12-5-2024 06:47 PM | Show all posts |Read mode




Siapa dah pernah cuba?






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2024 08:24 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai komen ayam besar tp tepung keras betul ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Uwaaa.... Admin6 bukak thread....

Jom kita support....

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 16-5-2024 04:53 PM
Ramai komen ayam besar tp tepung keras betul ke

Knp keras.... Tak kan buat tepung ayam goreng pun fail...
Kan nk gi global... Buat survey le dulu.... Takkn tak buat R&D mcmana nk dapatkn resepi tepung yg ranggup & sedap..... Sblm menianga, semua tu kena buat dulu....

Acik menianga pasar mlm pun pandai buat ayam goreng... Tepung lebih sedap dari kepsi
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:39 PM | Show all posts
nampak macam ayam mekdi
btw sapa penah makan? sedap x?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-5-2024 04:42 PM | Show all posts
Darsa ni ada dekat Rawang je ke? Takde branch lain yang dekat sikit? Teringin jugak nak try
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 20-5-2024 04:42 PM
Darsa ni ada dekat Rawang je ke? Takde branch lain yang dekat sikit? Teringin jugak nak try

Baru bukak satu branch kaka. Kalau untung mungkin baru bukak branch lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ayam tu besar or tangan tu yg kecik???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21672 Replies : 64
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 5694 Replies : 75
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205096 Replies : 4906
Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "saya kecewa dengan prestasi kerja kamu". Apa yang korang nak jawab?
admin6Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "say
Views : 4338 Replies : 8
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3593 Replies : 23
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12349 Replies : 9
upsr bocor versi murid, cikgu, bapak
jonedoeupsr bocor versi murid, cikgu, bapak
Views : 5692 Replies : 24
Oh ni lah dia sebabnya....
RalineOh ni lah dia sebabnya....
Views : 3679 Replies : 28
Transfer aset trading?
KogoromouriTransfer aset trading?
Views : 5829 Replies : 11
Cara-cara nak tonton siaran TV dan Astro online secara percuma
khairulikhwanCara-cara nak tonton siaran TV dan Astro
Views : 30438 Replies : 30

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 04:09 PM GMT+8 , Processed in 0.058223 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list