CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19554|Reply: 12

[Tempatan] Ejen hartanah terlajak koyak jadi bahan gurauan netizen

  [Copy link]
Post time 16-4-2024 12:15 AM | Show all posts |Read mode
Edited by maklukpenggoda at 16-4-2024 12:42 AM

Baru-baru ini, tular sebuah posting yang memaparkan seorang ejen hartanah dikecam

Menerusi posting di Facebook, pemilik akaun Andy Chong memuat naik tangkap layar WhatsApp yang mengandungi perbualannya bersama ejen hartanah.

Dia difahamkan sedang bertanyakan tentang seunit rumah kondominium di Setapak yang berharga RM300K namun pada akhirnya dia menunjukkan yang dia tidak berminat.

Ejen hartanah itu membalas dengan biadab dan mengatakan Chong tidak mampu.







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 12:29 AM | Show all posts
300k?

masih ada ke condo harga 300k kat KL?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat Setapak, condo freehold RM300k? Ke tu studio 400+ sqft je
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Agent hartanah pun terdesak nak Cr sale skrg. Da Tau org tu x mampu ko pg propose sapa srh? Umpama jual kereta axia dkt gelandangan. Mana maunya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 15-4-2024 04:29 PM
300k?

masih ada ke condo harga 300k kat KL?

Hada. Studio room lah majoriti.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memang ada sales person guna taktik gini.

Bila dia tau kita kerja hapa, dia akan kata, ala you keje gini gini, takkan nak bayar gini gini pun tak mampoooo

Kalau kau jenis ego dan bodoh sombong senang kena trapped macam kawan aku, for sure la ko fall into this trick.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-4-2024 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Manade kondo 300k. Rumawip lah kot 295k
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 08:24 AM | Show all posts
Orang macam ini pun ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2024 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh my inggerish... kenapa tak cakap mandarin ja dik. Ka susah nak taip.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda gini pon sampai nk kna bukak tered ka?
Choooiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 07:22 PM | Show all posts
Thunderclouds replied at 16-4-2024 09:23 AM
Benda gini pon sampai nk kna bukak tered ka?
Choooiiiiiiiii

tt nak collect tacang letewww

kang miss bonus raya
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 08:55 PM | Show all posts
Terganggu aku bile baca "not interest" tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2024 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Not interested terus koyak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:24 PM GMT+8 , Processed in 0.069972 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list