CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9572|Reply: 45

[Tempatan] Suci dalam debu:Saya Slowkan Volume Untuk Kekalkan Kehandsoman Tengku” – Netizen Terkesima Dengar Tengku Hassanal Menyanyi di rumah terbuka Aidilfitri

[Copy link]
Post time 13-4-2024 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 13-4-2024 07:27 PM

sorotan yang paling menarik adalah penampilan Tengku Mahk
ota Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah. Video penampilannya yang tular di TikTok telah mengundang pelbagai reaksi dari warganet, terutama mengenai suaranya yang disifatkan seakan-akan “membaca”.



Namun, di balik usikan itu, apa yang sebenarnya patut dipuji adalah sifat bersahaja dan ‘sporting’ baginda terhadap rakyat, yang mana telah meraih perhatian dan penghargaan dari semua pihak.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2024 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Engkau bagaikan air yg jernih.... di dalam bekas yg berdebu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ahriman at 13-4-2024 07:51 PM

Kaka kaki "suci dalam debu" bangla satu kali.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
#pengsan
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Best baca komen2 kt tt tu plg i suka yg komen dlm tajuk benang ni. Ada tu komen “sedap tuanku membaca” . Terus i on sound mmg betul komen tu. tp salute sbb xmalu nk nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti ratu azmee bangga. Tapi iols memang taste anak ratu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-4-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahriman replied at 13-4-2024 07:50 PM
Kaka kaki "suci dalam debu" bangla satu kali.

Yang kaka @kakikuDibibirmu tepek versi bangla nyanyi tu lebih sedap didengar pada meols. Yang ini nyanyi macam sound AI pulak nyanyi. Dengan kayu dan takde perasaan.

Sebab raya ritu masa dalam keter otw nak beraya kat umah sedara mara, adik meols pasang radio kool fm, dj terdiri daripada AI semata2. Cakap dengan kayu  & takde perasaan. Dj manusia pakat abeh cuti raya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-4-2024 08:37 PM
Best baca komen2 kt tt tu  plg i suka yg komen dlm tajuk benang ni. Ada tu komen “sedap tuanku ...

Itu ler kan. Tinggi betul keyakinan tu..kalau meols la, dah tahu takde bakat nyanyi dengan sora tak sedap, tak sanggup ler nak memalukan diri nyanyi depan2 camni. Kompiden meols nak nyanyi hanya datang apabila tengah mandi dalam bathroom jah, sebab meols penah je nyanyi lagu iklim suci dalam debu ni masa tengah mandi. Bukan ada sapa dengar pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2024 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekayu kayu Fattah Amin, kayu lagi nyanyian..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak raja membaca eh nyanyi gitu pun jadi viral & dipuji

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni klau bkn ank raja di who are u kn je oleh acik2 forum jln kangkang kehulu hilir pon xadanya acik forum heran
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2024 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Weh sbnrya yg bakal bkahwin dgn anak ganu tu sape. Hasanal ke adik dia muhamad? Aku keliru , netizen kelirukan aku kejap ckp hasanal kejap muhamad. Jgn la hasanal, herlok teroks xkn dpt wife muka senduk dagu kedepan kulit gelap. Biau le muhamad jalan dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowsers...hebatlah pemuzik tak gelak langsungg
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:04 AM | Show all posts
Almak tak berani nak mendengar
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-4-2024 08:37 PM
Best baca komen2 kt tt tu  plg i suka yg komen dlm tajuk benang ni. Ada tu komen “sedap tuanku ...

Kannn....

Seronok baca komen² kat situ....
Bebudak skrg, selamba jer...


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 13-4-2024 11:33 PM
Weh sbnrya yg bakal bkahwin dgn anak ganu tu sape. Hasanal ke adik dia muhamad? Aku keliru , netizen ...

Sama la..anak Sultan Nazrin comeii btl..tp kecik lg..lama kn tunggu...tp kalo mak nye dah paksa..terpaksa gak la kot...sbb anak lelaki sulung kan kn kawin gan anak raja gak..tuk jd Sultan nanti..kalo kawin gan marhain nanti dah langgar peraturan istana..lps tu ade adik2 lain tuk wife dah x kisah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-4-2024 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 14-4-2024 11:17 AM
Sama la..anak Sultan Nazrin comeii btl..tp kecik lg..lama kn tunggu...tp kalo mak nye dah paksa..t ...

Adakah salah satu syarat nak jadi sultan mesti berkahwin ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 14-4-2024 11:17 AM
Sama la..anak Sultan Nazrin comeii btl..tp kecik lg..lama kn tunggu...tp kalo mak nye dah paksa..t ...



Yg ni ke. Sgt2 padan dgn hasanal

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahriman replied at 13-4-2024 07:50 PM
Kaka kaki "suci dalam debu" bangla satu kali.

suatu hari nanti
pastikan bercahaya
pintu akan terbuka
kita langkah bersama

di sutu kita lihat
bersinarlah hakikat
debu jadi permata
hina jadi mulia





http://youtu.be/a5_H4SUImGY
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2024 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
@azmee06 tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 03:52 PM GMT+8 , Processed in 0.126578 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list