CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 13270|Reply: 32

Nabila Razali Gementar Beraya Di Kampung Suami, Dah ‘Ready’ Bila Ditanya Soal Zuriat

[Copy link]
Post time 10-4-2024 12:38 AM | Show all posts |Read mode




Penyanyi, Nabila Razali mengakui teruja dan gementar untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri di kampung suaminya di Kelantan.


Ketika ditemui OhBulan!, Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Mohd Razali akan menjaga tatasusilanya sebagai seorang selebriti dan isteri.


"Bukan terlalu gementar, tetapi lebih kepada tertanya-tanya tentang cara yang betul untuk bergaul dengan keluarga baharu di Kelantan. Kalau nak cakap pasal gemuruh, menyanyi lebih menakutkan sebenarnya"


Tambah pelantun lagu Peluang Kedua itu lagi, meskipun dia belum tahu bagaimana cara keluarga suaminya, Nik Iruwan Nik Izani beraya tetapi dia akan berusaha untuk menyesuaikan diri dengan keadaan sekeliling.


"Hendak beraya dengan keluarga baru, saya tak tahu rentak dan cara berkomunikasi dengan mereka. Risau saya seorang bising tetapi yang lain biasa-biasa pula.


"Jadi, saya perlu belajar semua itu. Termasuk cara sesuaikan diri pada hari raya apabila sudah berumah tangga."


Dalam pada itu, Nabila mengakui terujua untuk berkenalan dengan saudara-mara suaminya yang tidak berkesempatan hadir semasa majlis perkahwinannya.


Apabila ditanya mengenai soal zuriat, penyanyi berusia 31 tahun itu berkata dia sudah bersedia sekiranya diajukan soalan sedemikian oleh saudara-mara dan kenalan di kampung.


"Jika Tuhan berkehendak, maka ia akan terjadi. Jika ada yang bertanya, jawapan saya tetap sama… Jika rezeki sudah tiba, ia akan datang. Jika tidak, kita akan terus berusaha."


"Saya tidak menetapkan sebarang tarikh akhir atau sasaran untuk mendapatkan zuriat. Saya percaya dengan rezeki dan sangat bergantung kepada ketetapan Tuhan.


"Sekarang, saya terlibat dalam banyak aktiviti. Mungkin Tuhan berfirman, ‘kerja dahulu…’. Saya tidak tahu. Semoga soal zuriat ini dipermudahkan… Insya-Allah."


Sumber ; OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2024 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
X semestinya isteri perlu sentiasa ditya soal zuriat...lelaki pun bkn semua subur dan blh beraksi hebat di ranjang...apa punya family daaaa....tp laki dia ni katik sikit..punai pun mcm katik juga



Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dgn kelate jugakkk kau berjodoh. ngeh40x
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2024 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ko nynyi la
pasti semua klurga terhbur
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Husband dia ni duda anak tak. Sbb x pnh tgk dia up pic ngan anak2 tiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde sape ke nak bukak thread erra family phoot dengan wife azzumu...1 family gituuu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-4-2024 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 11-4-2024 05:14 PM
Xde sape ke nak bukak thread erra family phoot dengan wife azzumu...1 family gituuu

Nk baca kt mane ni sis
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2024 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah jwb jelah blum ada rezeki?mental naw ke soalan gni?ta phm aku manusia ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2024 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoola replied at 10-4-2024 07:44 AM
ko nynyi la
pasti semua klurga terhbur

Kena bawak segala peralatan autotune la..takut pulak nak dengar dia nyanyi live
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 10:07 AM | Show all posts
Bella ni walau menyanyi live hancus.. tapi dia jenis likeable. Kawan2 senang bekerja dengan dia... tu pasal dia banyak job walau sampai ke sudah orang kata suara dia live tak ke mana..

So aku harap dan percaya dia pandai je bawak diri dalam keluarga baru .. asalkan pihak keluarga suami pon terbuka hati terima... inshaAllah ok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 10:16 AM | Show all posts
ko chill je dek.. baru brp bulan kawin..
contohi meols ni dh 2 thn kawin, persehtankan je soalan zuriat.. kalo ada, ada la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 11-4-2024 05:14 PM
Xde sape ke nak bukak thread erra family phoot dengan wife azzumu...1 family gituuu

Gosip ni lg menarik
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
talapia replied at 15-4-2024 10:07 AM
Bella ni walau menyanyi live hancus.. tapi dia jenis likeable. Kawan2 senang bekerja dengan dia... t ...

I pon suka personality sheol chill chill n dia mcm ada classy vibes
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 11:23 AM | Show all posts
untung dia kawen dgn bukan kaleng2. siap beraya kat istana kelantan tuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 01:17 PM | Show all posts
suami bella ni duda?ker xpnh kawen lg?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut, ingt datul K td
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-4-2024 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 15-4-2024 11:23 AM
untung dia kawen dgn bukan kaleng2. siap beraya kat istana kelantan tuu

Istana Kelantan tu rasanya sbb Shah Rezza tu yang invite retis, erysha emyra tu pun ada jgk
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 02:47 PM | Show all posts
Jem ke balik beraya kat kelate cik nab? Ada 24 jam?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2024 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
naik flight je…kata org have have …kat kb kete sewa ada gah gah….nk semak kat jalan raya buat pe…
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki jaman la ni mmg berjambang eh atau tanam punyo
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:56 AM GMT+8 , Processed in 1.100707 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list