CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14644|Reply: 91

[Tempatan] Bukan ruhainies:Wanita penyondol ini tetap tenang dan tersenyum walaupun diserang isteri teman lelaki di pasar malam

  [Copy link]
Post time 9-4-2024 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 9-4-2024 07:01 AM

Melabelkan wanita lain dengan 'perampas' malah lebih teruk apabila dinamakan sebagai 'penyondol'. Itu antara gelaran yang sering digunakan oleh segelintir masyarakat terhadap wanita yang mengahwini lelaki sudah beristeri.

  




Di twitter,seorang wanita menyerang seorang lelaki dan pasangannya dengan gelaran penyondol di khalayak pasar malam bazar ramadan.Penyondol tersebut kelihatan tersenyum simpul manakala lelaki itu yang dipercayai suami wanita yang menyerang hanya mendiamkan diri.Samaada betul atau sekadar content cerita penyondol sudah menjadi sinonim budaya kito

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2024 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bini dia tu pun satu hal... constantly tanya soklan bodo pehal?? sah2  laki ko curang.kalo nk make a scene pun cer bijak sikit
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Next time bini tersakiti ni ambik gambar plus video banyak-banyak dendiam. lepas tu pi pejabat ugama mintak apa nak. Ni kalu bising2 macam ni dah tentu la laki tu plan macam2. Laki kalu biawak idup lagi cepat  pejabat agama buat action. Yang penting kaka bini tersakiti simpan segala resit, buat dokumen kecurangan laki.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 01:41 PM | Show all posts
pelakor tu taktau dia sedang melakor laki orang
hok bini supo hanjj terjerit2 cm rangilee dah napo
amik sup panas, lempaq je kat laki merenyam ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 01:52 PM | Show all posts
Macam ada suara orang bersorak jer bila dia kata "Aku ni bini kau!!"  

Kompem aku tak salah dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 01:54 PM | Show all posts
Pada minit ke 0.42 camtu.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-4-2024 02:02 PM | Show all posts
Lari bila kantoi depan-depan... siap heret gf baru

.. tak bolehker dia selamba ikut sama shoping, masa tu baru pelan2 attack.. masalahnya kelihatan dlm video laki dan gf baru tu kelihatan takut dengan orang gila


Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mlm td tgh mkn nasik kt tv tu tgh main drama cp sarimah apa tajuk aku tatau.
SEMUA babak, selang 1 2 dialog dok ulang² zikir penyondol gitu penyondol gini.
Rengsanyaaaaaaaaaa..
Penulis skrip penah disondol gamaknya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2024 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti tidak ber baloi saja sis untuk losing sanity di public
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyondol pun rupanya mcm mangsa je. Ke terbalik ni? Perempuan yg rekod tu penyondol sebenar?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 03:20 PM | Show all posts
Mcm noman, curang pastu bawak memey muka tak malu balik kampung noman kat Kuantan pakai kereta ebi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 03:26 PM | Show all posts
Thunderclouds replied at 9-4-2024 06:06 AM
Mlm td tgh mkn nasik kt tv tu tgh main drama cp sarimah apa tajuk aku tatau.
SEMUA babak, selang 1 2 ...

Citer kakafaz tu ye, kan.. Nak bagi penyondol tersedak-sedak kot dengar
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Terasa malu nengok video tu

Iye tahu laki ekau curang
Iye tahu laki ekau gatal
Iye tahu perempuan tu penyondol

Cakap sekali udoh ler
Yang meraban macam takde iman kenapa

Tahu marah
Tapi tu bukan caranya

Tak nampak menang apa pun
Nampak macam orang gila je

Kesian nengok laki nye buat bodoh aje
Beria jerit2 keluar anak boba
Orang layan macam sampah
Malu nengok

Lenkali amek video sudah
Naik court
Karang jadi macam kes Napi rambut belah tengah
Hujung2 wife kan buang keje
Pakej saman lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
entahla tak hot lah dua dua. nexttttt
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai muka penyondol hahaha. Mcm ni pun boleh tersondol. Lemahhh. Yg bini pun allang2 nak record tu relek2 la. Jerit2 tanya solan yg sama buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 04:20 PM | Show all posts
zaman skang penyondol akan bangga bila diviral dan diserang

menandakan dorang dapat attention dan deserve to have some kind of value in life
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2024 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 9-4-2024 02:06 PM
Mlm td tgh mkn nasik kt tv tu tgh main drama cp sarimah apa tajuk aku tatau.
SEMUA babak, selang 1 2 ...

Drama tu ke...hmm.apalah yg bleh diharapkan drpd penerbitnya erma fatima
Skrip dan dialog is soooo 90s
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 9-4-2024 04:00 PM
Alahai muka penyondol hahaha. Mcm ni pun boleh tersondol. Lemahhh. Yg bini pun allang2 nak record tu ...

Aku pong bukan le nak faceshaming
Tp tu la kan...desa nan permai sgt wajah si penyondol..ingatkan level2 amyra rosli ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar kata sampai anak bulan menyorok balik pun dia duk ulang2 perkataan curang tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2024 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi.. muka penyondol desa nan permai...

dating pun kat pasar malam...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.118750 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list