CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Atikah Suhaime Pernah Dilabel Sombong Oleh Bapa Mentua – ‘Dia Ada Satu Aura’

  [Copy link]
Post time 2-4-2024 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 forum ni memang bias…asal muka cantik, cakap lemah lembut , tunjuk pandai masak …dah puji berlambak2 kat retis.. padahal, dia siap ada gambar b*gel dulu…malu mak bapak je …sialan perangai.
kalau buruk macam shuringai, buruk macam rita royanan, semua kena sumpah seranah…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku takleh gi dengan Singaporean…sibuk ambil rezeki orang Malaysia. Dengan laki Malaysia pun, sibuk kebas..patut kena gam je perangai dulu tak semenggah
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 12:12 PM | Show all posts
Cyempaka replied at 2-4-2024 10:06 AM
pastu ada video baru dia kantoi dgn xtau kakak ke adik ipar dia. pastu pompuan tu asyik perli je k ...

yg vid dia masak pastu dorg x caya dia masak tu eh? yg tu tgk, mmg muka tika berubah habis sbb keep ckp tika tipu bukan dia masak haha.

setau i sorg je doter teh ni. lisa tu tp lisa tu baik dgn tika. mcm bff.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 12:12 PM | Show all posts
AreYou.69 replied at 2-4-2024 10:33 AM
Erm..atika ni ank yatim ke?

Non stop semua cite psl side lokman je..fmly Tika tu mesti semekin sbb  ...

mentua dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 12:16 PM | Show all posts
papepon suke tengok video die masak
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 2-4-2024 09:40 AM
Dia ni jd diri sendiri je
Caption dia selamba je akui laki dia mmg kaya dan dia mmg tak kaya
Mcm m ...

ha a.. mungkin laki dan family laki pon suka cmtu.. lebih submissive and tak bossy gitu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-4-2024 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 2-4-2024 10:00 AM
abis acik zarina tu dah kawin beranak pinak pun korang dok ungkit hutan simpan dia tu tak apa pula ...

Kerana dia menyibuk tentang org. Konon2 nak jadi penasihat. Diri sendiri dulu tak betul. Walhal jaga autism pun tak betul.
Buat hal sendiri takde org akan bangkit tentang your sejarah hitam.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 02:35 PM | Show all posts
wadiunong replied at 2-4-2024 07:47 AM
acik2 forum ni tak sudah2 nak ungkit sejarah silam retis2 yg dah bertemu jodoh. takleh terima hakika ...

jealous uols. deyols punyalah cantik jelita suci murni berbudi pekerti berakhlak mulia hujungnya nikah dengan B40 je

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 02:36 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 2-4-2024 06:13 AM
Kerana dia menyibuk tentang org. Konon2 nak jadi penasihat. Diri sendiri dulu tak betul. Walhal ja ...

betul...aku nyampah tul dengan acik zz sekarang...
aku suka tika ni sebab dia confident dalam memasak...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
pindah la duk asing dari mertua, nanti mcm2 isu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
"Saya rasa dia rendah diri dan rupanya dia seorang yang melawak sama perangai macam suami saya. Sebijik sangat."

Bukan perangai ja sebijik. Muka pun copy paste. Btw, untung tikah dpt org kaya. Semoga berkekalan la ya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia mcm dah makin ok lepas rawatan dkt vogue tu kn? Dlu masa tgh rajin cocok2 nmpk pelik. Skrg dah cool down kot bekas bengkak2 jd makin lawa.

Tekya je yg xboleh dibantu dah rupa sheol
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 2-4-2024 10:06 AM
pastu ada video baru dia kantoi dgn xtau kakak ke adik ipar dia. pastu pompuan tu asyik perli je k ...

Ipar dia perli apa? Nmpk la dia ni jenis pushover. Sng dibuli. Nasib baik mak pak mertua boleh trima seadanya. Rasanya adk beradik yg lain mgkin x suka sheol sbb sejarah lama tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NuansaBiru at 2-4-2024 04:28 PM

Satu bentuk rezeki juga sebenarnya dapat ibu bapa mertua yg baik2, sayang kita mcm sayang anak sendiri, kadang lebihkan kita dari anaknya sendiri...
Tak semua org dapat rezeki sebegitu. Terlalu byk kisah mertua dari neraka di luar sana, lebih lagi bila libatkan status sosial yg berbeza.
So yeah, bersyukur seadanya.
Dapat cekup jantan kaya itu rezeki
Tapi diterima dgn baik oleh keluarga mertua itu satu rezeki yg lagi besar sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tikah ni i purcaya budak baik tp salah pilih jln jlan ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bambimo at 2-4-2024 06:04 PM

Best masak betul2 meriah...even pagi2 pun kemain...nasi ayam la..ayam goreng siap marinate la..Ni la Salah satu lebihan tiqah yg Dato tu suka kot
Korang pun kalo jd artis confirm la dapat anak orka.. even korang just g cafe minum coffee mesti ada la org approach..jd la artis gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sesuatu… at 2-4-2024 07:01 PM

Ade link ke u? Dia perli apa, mak mentua bekap ckp apa pulak

Edit: lah mcm berbual sorg aku. dh knp xleh reply kt comment forummer ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 2-4-2024 04:24 PM
Ipar dia perli apa? Nmpk la dia ni jenis pushover. Sng dibuli. Nasib baik mak pak mertua boleh tri ...

Tak rasa diorang perli.. macam.. usik2 dia.. betul ke dia yang masak.. sebab sebelum tu dia kelentong masak pakmat western tu kan.. bila dia buat nasi minyak ayam kuzi tu from scratch, diorg usik2.. beli kat kedai nasi arab mana.. hahahaha.. tapi.. berubah jugak la muka tika sikit.. macam geram nak marah tak boleh hahahahah.. tapi bagus MIL dia backup baikkk.. nampak lah disayangi sesi keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
syukur lah tikah dpt mertua yg baik2
lepas ni buat la pulak masak2 dgn ibu tikah
nak gak tgk loqman dgn family tikah pulak
ke dah ada?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 2-4-2024 08:39 PM
Tak rasa diorang perli.. macam.. usik2 dia.. betul ke dia yang masak.. sebab sebelum tu dia kelent ...

Oo ingatkan perli apa, tu gurau2 je meaning kalau gurau kasaq gitu mmg rapat jgk la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 06:06 AM GMT+8 , Processed in 0.371547 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list