CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 12333|Reply: 64

(Gosip) Artis Berstatus Janda Kacau Tunangan Orang

[Copy link]
Post time 11-3-2011 05:24 PM | Show all posts |Read mode
Di petik Dari OhMoon!!

(Gosip) Artis Berstatus Janda Kacau Tunangan Orang

Sunyi, atau terlampau banyak masa lapang, artis berstatus janda ini cuba mengoda tunangan orang pula. Kalau disebut nama, budak-budak pun kenal. Walaupun artis ini sering menjadi mangsa keadaan, tetapi lain ceritanya apabila kali ini dia pula menjadi pemangsa. Aha, macam karnivor gitu.
Tunangnya sering menerima mesej-mesej yang mengoda seperti ‘I miss you’, dan etc, etc. Bukan itu sahaja, artis ini juga menghantar gambar-gambar flying kiss, kononnya masih kekal meletup walaupun sudah beranak pinak.
Korek punya korek, rupanya ada kisah lampau di antara artis itu & tunangannya. Al-kisahnya, sewaktu artis itu masih memegang status belum berkahwin, mereka berdua pernah bergelar sepasang kekasih gelap. Namun, jodoh artis itu berakhir pada seorang lelaki lain.
Jodoh artis itu tidak panjang. Sebaik sahaja bercerai, artis itu menjadi rebutan ramai lelaki di luar sana. Pilihan artis itu memang banyak, petik sekali 10 mari. Tetapi, entah mengapa tunangan orang juga yang menjadi pujaan hati.Nak kata tunangan orang ini berstatus VIP, tidak juga. Tunangan orang ini datangnya daripada golongan kebiasaan sahaja.
Tidak dapat dipastikan apa motif artis berkenaan. Adakah sengaja mengacau tunangan orang kerana mahu ‘test market’? Atau, artis itu memang enjoice menganggu hubungan cinta orang lain.




Mari berspeku!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-3-2011 05:25 PM | Show all posts
aku rasa nak teka ND dengan penjaga gol tuh .. ye ke ? huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 05:25 PM | Show all posts
dengar2 macam RCW ..
tapi saper watak2 lelain tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 05:27 PM | Show all posts
aku rasa nak teka ND dengan penjaga gol tuh .. ye ke ? huhu
tomet05 Post at 11-3-2011 17:25



    statement gosip yg neh..dah lenyapkan nama ND ngan si KFCM tuh dr list tuk diteka.....

rupanya ada kisah lampau di antara artis itu & tunangannya. Al-kisahnya, sewaktu artis itu masih memegang status belum berkahwin, mereka berdua pernah bergelar sepasang kekasih gelap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 05:28 PM | Show all posts
aku rasa nak teka ND dengan penjaga gol tuh .. ye ke ? huhu
tomet05 Post at 11-3-2011 17:25



    dia ada penah ngn pjaga gol mana? sorry la.. mummy ketinggalan ketapi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 05:43 PM | Show all posts
Reply 5# mummywiffy


    khairul fahmi che mat la uols!!` tp awal2 dah kene rejek nama dua neh..sbb tak kena ngan klu2 wartawan sunn neh kasik..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-3-2011 05:46 PM | Show all posts
teka teki lg?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 06:18 PM | Show all posts
saper nyer.................???????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2011 06:28 PM | Show all posts
al;a takat tunangan je..sedangkan laki org pun boleh kebas..apa nak heran artis2 ni..so morally corrupted..:re:
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 06:39 PM | Show all posts
sapakah....??
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 06:54 PM | Show all posts
nak speku RCW voleyhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 07:09 PM | Show all posts
klu sebut janda je mesti tbayang RCW..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 07:28 PM | Show all posts
kak pah
siti fairuz
ramlah ram
azizah mahzan
ni kot calon2 janda dia atas tu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 07:38 PM | Show all posts
asyik berteka tekuk jer...bosan
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 07:51 PM | Show all posts
so jantan tue merembes kt janda la eh
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 08:55 PM | Show all posts
tak habis2.. malas nak speku speki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2011 09:27 PM | Show all posts
boleh x nk speku RCW ngan NOH????
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 09:38 PM | Show all posts
ramai sgt artis janda kat mesia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 10:01 PM | Show all posts
rcw ska himpit mana jejans,dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 10:05 PM | Show all posts
RCW , confirm bukan . Masa RCW bujang , 10 atau belasan tahun yang lepas , x mungkin RCW sebelum kawin dengan tunangan orang yang masih muda skunk neh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 06:39 PM GMT+8 , Processed in 0.076550 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list