CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 20762|Reply: 123

Demi Gaza Penyanyi Tersohor Negara Nyanyi Rap 2 Malam Sebelum Umat Islam Berpuasa ~ Wow! #Sitism #Epitome

  [Copy link]
Post time 9-3-2024 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 10-3-2024 12:01 AM



Video:



https://www.facebook.com/share/r ... A4/?mibextid=0VwfS7

Berita AWANI:

Epitome terjemah perjalanan Siti Nurhaliza dalam industri

Selepas lima tahun, Datuk Seri Siti Nurhaliza kembali beraksi menerusi konsert Sebuah Epitome, Saya Siti Nurhaliza yang berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil.

Konsert ini antara platform digunakannya untuk memberi semula kepada masyarakat sama ada di dalam dan luar negara atau di Gaza, Palestin.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2024 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Zoners kt konsert. Nanti esok masuk komen
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2024 11:44 PM | Show all posts

Duet Dengan Judika

Edited by tumpanglalu74 at 9-3-2024 11:52 PM
rosevelvet replied at 9-3-2024 11:23 PM
Zoners kt konsert. Nanti esok masuk komen


Video:



https://www.facebook.com/100044272457426/posts/936198797865860/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nothing new in this concert.. bosan yachh sorry zoners..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
tak trending pn kt.platform X
Hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
oliveoil2016 replied at 10-3-2024 12:54 AM
tak trending pn kt.platform X
Hahhaha

Epitome tenggelam dek kes alip ruhanis.


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-3-2024 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru balik. Byak nawwwww lagu ctzim.. ternganga terloping tersandar. Huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgn selesainyer konsert tungang palestine ni... insya Allah genjatan senjata  boleh  la menjadi kenyataan.takyah dah meratib ceasefire now!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2024 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
oo mlm ni ke konsert..igt esok haha..btw makiti ni nmpk try hard sgt skang ni kenapa ye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-3-2024 01:45 AM
Dgn selesainyer konsert tungang palestine ni... insya Allah genjatan senjata  boleh  la menjadi keny ...

Terus akak 100% hilang minat dan respek kat CT ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 08:19 AM | Show all posts
Zoners tido lagi la ni. Malam tadi lupa diri dok nyanyi sakan
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa buah lagu berunsurkan ketuhanan yang disajikan demi menyantuni isu Palestin semalam? Teringin nak tau....
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah, konsert nie dibuat semata tak nak kalah dengan ella & cold play..sanggup guna Palestine untuk justifikasi kenapa konsert ini dibuat. Agaknya tunggu derma dari ct kot baru semua bantuan boleh tiba di Palestine tanpa serangan.
Boleh ja bagi duit sendiri kan tanpa buat konsert macam nie sebab katanya kaya, penyanyi bernombor  syatu di Malaysia .
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah korang ni pun. Masuk bulan posa ni mcm biasa la sheol pi mekah mintak amporn
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:44 AM | Show all posts
Laaa.. Tak tau pun konsert dah jalan? Sendu gila takde coverage ke pasal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Konsert guna nama palestine kah yitu???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2024 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
An epitome apo? Epitome tu maksudnya a perfect example. So patutnya kena ada of lepas tu. Contohnya an epitome of excellence. An epitome of haukness pun boleh. Done grammar nazi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:47 AM | Show all posts
Epitome nak maintain lifestyle rumah agam berbibijik kat Dubai lagi bagai itew ingat senang ke? Sampai kertu lah ko kena nyanyi.

Nak harapkan org kelik spotify berapa sgt royalty....alih2 org klik lagu2 lama.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Konsert Ct ni dah mcm Astro.
Gitu je la lagu yg diulang2, konsep n tema tak ada kelainan apa pun.
Dengan fesyen serabut 1 badan
yihhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
hikss zoners bangun satgi siap la korang yg mengeji
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 08:40 PM GMT+8 , Processed in 1.831572 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list