CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: bhf3856

Bende nie dah ada kt mesia ke belom?

[Copy link]
Post time 18-3-2011 03:11 PM | Show all posts
ada lifespan dia..brape taun tu tak sure lah....


tp just normal wash je...tak payah susah2 wax ke ape ke....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2011 05:30 PM | Show all posts
Post Last Edit by newzahari at 19-3-2011 18:17

dah ada dah..cuba hang p tanya kat taman sea park p.j.....kalu nk murah beli tampal sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2011 10:42 PM | Show all posts
pakai ni bole tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2011 01:30 AM | Show all posts
mujin..boleh2...

talak hal punya....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2011 03:00 AM | Show all posts
pakai ni bole tak?
myoujin Post at 19-3-2011 22:42
confirm bau kilang tak hilang...... tapi kena laa simpan keta dlm peti ais.........
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2011 12:51 PM | Show all posts
Reply 2# bhf3856


    dah ada sticker utk body keta tanpa perlu cat. Kat singapore dah lama ada ....kalau kat mesia rasanya area sunway tulah kot...try tanya sindri kat kedai...tom stickers...member2 cika salu la lepak ngan geng2 sunway sana. Lagipun dulu pernah terbaca dalam magazine Hypertune. Try la call editor hypertune nak tanya pasal product tu...ke nak cika tolong kenalkan dgn editor magazine tuh?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-3-2011 12:54 PM | Show all posts
pakai ni bole tak?
myoujin Post at 19-3-2011 22:42



      gerenti tak basi keta tuh....well wrapped eh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2011 01:24 PM | Show all posts
hidop stiker
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2011 01:39 PM | Show all posts
Nenek aku ada pakai keta ni. Bawak gi pasar je..
kipasangin Post at 8-3-2011 00:09



    advance nenek ko,nak no tepon boley...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 12:55 PM | Show all posts
pakai ni bole tak?
myoujin Post at 19-3-2011 22:42



    eh boleh boleh
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 03:10 PM | Show all posts
wow cat segera...
kalu stricker carbon fiber aku rasa ada la...
ni utk sebijik keta...mcm susah jer nak jumpa kat mesia
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 04:00 PM | Show all posts
ada bro..stendby jer duit.....

silap2 dah dekat sama dgn rege cat keter jer....so???pilihan ditangan anda.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2011 11:27 PM | Show all posts
ok gak sticker camni... leh tampal kat cover set Kriss aku.. setiap mnggu aku tukar2 kaler... baru la ceria...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 09:05 AM | Show all posts
ini macam dalam cerita TAXIkah? yg diorang guna untuk curi kereta tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 12:35 PM | Show all posts
curi keter ke lari dari polis???
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2011 11:50 PM | Show all posts
kalau nak letak sticker whole body ni, kasik letak matt black laa..
tapi jgn la tepek kat keter kancil ke saga ke..
yg cun keter sport or coupe la.. baru laa berdarah idung tengok

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 10:32 PM GMT+8 , Processed in 0.077784 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list