CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 16764|Reply: 69

Hannah Yeoh tegur pemakaian Joe Flizzow

  [Copy link]
Post time 4-3-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sebagai ketua pengawas, saya selalu tegur dia dan memperbetulkan cara pemakaiannya, kata Hannah Yeoh (kiri) mengenai Joe Flizzow (kanan). - Foto Sinar Harian

SHAH ALAM: Perkongsian Menteri Belia dan Sukan, Hannah Yeoh mengenai perwatakan penyanyi rap terkenal yang juga penerbit muzik, Joe Flizzow ketika zaman persekolahan tular di aplikasi TikTok.

Menerusi klip video dipercayai sedutan daripada dokumentari istimewa berjudul 'This Is Johan' mengenai penyanyi tersohor itu, Ahli Parlimen Segambut tersebut menyifatkan pemilik nama sebenar, Johan Ishak berbeza dengan rakan yang lain.

"Uniform dia (Joe Flizzow) selalu sedikit berbeza dari yang lain, dia pakai seluar 'baggy', baju selalu tak 'tuck in' (dimasukkan ke dalam).


"Sebagai ketua pengawas saya selalu tegur dia dan memperbetulkan cara pemakaiannya,” kongsi wakil rakyat DAP itu.

Hannah dan Joe merupakan bekas pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Subang Utama, Selangor.
Sementara itu, menerusi potongan klip video sama, Joe yang juga pelantun lagu Satu Malam Di Temasek dilihat membalas kenyataan Hannah terhadapnya.

"Nakal lebih elok berbanding jahat. Nakal tak apa. Degil tak apa, jangan jahat je," ujar penyanyi yang sebelum ini pernah menganggotai kumpulan Too Phat.

Dokumentari This Is Johan bahagian satu dan dua sudah ditayangkan dan boleh ditonton menerusi platform penstriman hiburan, Viu. - Sinar Harian

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nobody care
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah zaman sekolah kee hanat btul
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 4-3-2024 01:54 PM
Kisah zaman sekolah kee hanat btul

Tu lah kan. Dah kenapa menteri nak check baju retis
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru ku tau 2 org ni pnh pg sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:08 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 4-3-2024 02:03 PM
Baru ku tau 2 org ni pnh pg sekolah


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-3-2024 02:14 PM | Show all posts
laaa kisah zaman sekolah keee hahahahaaa
iols tetap ingat JF ni sound nak bg pelempang mana2 org pakai sneakers dgn baju kurung @ melayu.. dia tatau bila pakai gitu lg selesa nak berlari berjalan utk org yg bekerja, nak2 yg naik public transport
yg lama tak akan dilupa.. ianya dipakai mengikut keselesaan dan keadaan semasa gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:27 PM | Show all posts
xde isu lain nk selesaikan ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 02:28 PM | Show all posts
sebab boleh....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 02:44 PM | Show all posts
selipar_hijau replied at 4-3-2024 01:54 PM
Kisah zaman sekolah kee hanat btul

adoiii koser laaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 4-3-2024 02:03 PM
Baru ku tau 2 org ni pnh pg sekolah

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah3 tajuk tu mengundang kita baca thread
Kalau boh tajuk HY pernah tegur JF zaman skolah dl, takde sapa pun nak baca thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:49 PM | Show all posts
Haku pun terkena..ingatkan sound zaman dah jadi menteri.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 04:06 PM | Show all posts
Ape kah?
kene ke kitorang walk down the memory lane dengan kome2 nih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 pun poyo
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 04:09 PM | Show all posts
joe ni mmg poyo sikit kan...
tp satu benda dia betul AJL dah tak relevan... festival muzik shud be the way angkat muzik2 kita zaman ni...
and iols lagi suka altimet kalau bab2 deep talk ni

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 4-3-2024 06:03 AM
Baru ku tau 2 org ni pnh pg sekolah

Err...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 4-3-2024 02:14 PM
laaa kisah zaman sekolah keee hahahahaaa
iols tetap ingat JF ni sound nak bg pelempang mana2 org pa ...

Actually masa dia sebut pasal pakai baju melayu + sneakers tu bila laki aku buat gitu mmg aku pun rasa nak lempang laki sendiri sebab hauk betul ghupernyer
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:08 PM | Show all posts
fefeeling replied at 4-3-2024 04:34 PM
Actually masa dia sebut pasal pakai baju melayu + sneakers tu bila laki aku buat gitu mmg aku pun  ...

upssss hahahahaaa.. masih ghope itu lg kah sekarang?  selesa utk bergerak yg benarnya.. nak2 mcm kita yg perempuan naik public transport.. high heels tinggal kt opis, sampai opis tukar sneakers ke heels gituuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 4-3-2024 05:08 PM
upssss hahahahaaa.. masih ghope itu lg kah sekarang?  selesa utk bergerak yg benarnya.. nak2 mcm k ...

Dia buat perangai tu sekali je sbb kasut kulit proper tu kt kete lain.. dah kena basuh terus membe ikut protocol pakai kasut senonoh sikit. Yelah family aku jenis pegi mana2 kenduri pakai full set baju melayu, takkan pakai time raya aje tak gituh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 01:15 PM GMT+8 , Processed in 9.344176 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list