CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 22190|Reply: 65

[Tempatan] Pelancong asing dari Sepanyol jadi mangsa rogol berkumpulan di India.

  [Copy link]
Post time 2-3-2024 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
India’s high levels of sexual violence eventually led to the introduction of the death penalty for rape. (AP pic)

MUMBAI: Three men were arrested today after the gang rape of a Spanish tourist on a motorbike trip through India’s remote east with her husband, local media reports said.

The attack took place last night in the Dumka district of the eastern state of Jharkhand, where the couple had stopped to camp the night in a tent.


Stay up-to-date by following FMT's Telegram channel
The woman was able to reach a police patrol van at around 11pm and was taken to hospital for treatment, police officer Pitamber Singh Kherwar told The Times of India newspaper.

Kherwar said police had detained three people in connection with the attack and were on the hunt for more suspects.


The Spanish woman is being treated at a local hospital in Dumka and an investigation is underway, reports said.

An average of nearly 90 rapes were reported in India every day in 2022, according to data by the national crime records bureau.

However, large numbers go unreported due to prevailing stigmas around victims and a lack of faith in police investigations.

Convictions remain rare, with cases getting stuck for years in India’s clogged-up criminal justice system.

The notorious gang rape and murder of an Indian student made global headlines in 2012.

Jyoti Singh, a 23-year-old physiotherapy student, was raped and assaulted and left for dead by five men and a teenager on a bus in New Delhi in December that year.

The horrific crime shone an international spotlight on India’s high levels of sexual violence and sparked weeks of protests, and eventually a change in the law to introduce the death penalty for rape.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-3-2024 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya buka thread terbenam ke bawah. Motif thread2 cari hbz di pin di atas @seribulan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-3-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Test
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile lah wartawan Cari..
Thread kat atas sokmo mmg confirm.boleh kaya ke mcmana?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 2-3-2024 09:14 PM
Sedihnya buka thread terbenam ke bawah. Motif thread2 cari hbz di pin di atas @seribulan

Aku punye lagi sedey..  Teros terhumban ke page belakang.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Entahla wei.. padahal pelacuran pun ada kat sana.. apalagi yang tak cukup sampai rogol orang
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 3-3-2024 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 3-3-2024 07:00 AM
tumpanglalu74 replied at 3-3-2024 01:17 AM
Aku punye lagi sedey..  Teros terhumban ke page belakang.


X pelah redha je. Tau kita ni anak tiri je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2024 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Test
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2024 10:10 AM | Show all posts
komunis mmg kena humban thread orang ke belakang...  celaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk sgt spices ka apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 12:06 PM | Show all posts
nono86 replied at 3-3-2024 04:12 AM
Entahla wei.. padahal pelacuran pun ada kat sana.. apalagi yang tak cukup sampai rogol orang

teruja nak repair genetik keturunan

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape lah nak pegi holiday kat sana ntah. Dah ler sesak,padat & kotor tmpt nye, org² sana pun tak eye candy. Slalu ajer ada kes rogol pelancong. Nak jalan² pun jadi takut.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 2-3-2024 10:19 PM
Gile lah wartawan Cari..
Thread kat atas sokmo mmg confirm.boleh kaya ke mcmana?

Yang iols perasan semua thread wartwan cari-hbz ni tarikhnya dicepatkan..ada yg 15/3, 7/3, 6/3...padahal tarikh yg betul 2/3...scammer betul la wartawan cari ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 05:18 PM | Show all posts
nono86 replied at 3-3-2024 04:12 AM
Entahla wei.. padahal pelacuran pun ada kat sana.. apalagi yang tak cukup sampai rogol orang

Idea kewujudan rumah pelacuran utk membendung rogol tu tak terpakai. Kebanyakan kes rogol bukan utk kepuasan seks tp keseronokan ko ada power dan paksaan ke atas tubuh org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aku_best replied at 3-3-2024 03:27 PM
Yang iols perasan semua thread wartwan cari-hbz ni tarikhnya dicepatkan..ada yg 15/3, 7/3, 6/3...p ...

Kan.
Iols ingat forum ada.masalah ke apa...
Hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Minggu ini wanita2 negara india sepatutnya bunuh lelaki2 keliling mereka menjadi separuh populasi taw, Minggu depan mau berita dunia keluar yg separuh populasi lelaki negara india kena tikam kena racun,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
India ni takda common sense lah
Dia seronok sndiri tak fikir kesan orang lain
Dia hanya fikir diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 08:35 AM | Show all posts
amyza replied at 3-3-2024 01:15 PM
Nape lah nak pegi holiday kat sana ntah. Dah ler sesak,padat & kotor tmpt nye, org² sana pun tak ey ...

meols suka travel tapi meols takkan pergi India...byk lagi negara lain yg kita bole pergi...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 08:40 AM | Show all posts









Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
midori888 replied at 4-3-2024 12:35 AM
meols suka travel tapi meols takkan pergi India...byk lagi negara lain yg kita bole pergi...

Youtuber ni kena harassed semalaman. Memang sah kena rogol kalau keling2 Tamil Nadu tu berjaya masuk bilik hotel dia.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 02:33 AM GMT+8 , Processed in 0.840223 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list