CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4989|Reply: 6

[Tempatan] Penganjur konsert hip-hop malam ‘nisfu Syaaban’ mohon maaf

[Copy link]
Post time 26-2-2024 09:09 AM | Show all posts |Read mode
Edited by maklukpenggoda at 26-2-2024 09:38 AM

ALOR SETAR: Penganjur Choii Underground Music Tour Kedah 2.0' memohon maaf kepada kerajaan negeri berikutan penganjuran konsert hip-hop pada Jumaaat lalu.
Menerusi akaun TikTok Faris Azrii, pemuda itu mengakui kesilapannya yang terlepas pandang mengenai konsert yang diadakan pada malam Nisfu Syaaban.

"Apa yang berlaku ini memang tidak membabitkan mana-mana badan kerajaan dan memang salah pihak kami.

"Hari ini saya buat satu kesilapan dan saya mohon maaf kepada kerajaan negeri yang benarkan kita jalankan program di sini tetapi kita melanggar apa yang tidak sepatutnya kita buat di bumi Kedah, saya betul-betul mohon maaf kepada kerajaan Kedah," katanya.

DISYORKAN UNTUK ANDA




Menurutnya, perbuatan anak muda melompat dan terkinja-kinja ketika konsert hip hop adalah pada Jumaat dan bukannya pada malam Nisfu Syaaban.
"Mengenai isu terkinja-kinja dan melompat-lompat itu juga saya mohon maaf kerana saya membawa hip hop ke bumi Kedah tetapi kejadian ini pada Jumaat bukan Sabtu.

BH

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-2-2024 09:39 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 09:55 AM | Show all posts
apesal tiba2 choii babi ni famous lak
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 10:02 AM | Show all posts
tu lah....orang depa dok kutuk konsert kat putrajaya...lupa plk negeri sendiri ada konseert juga...kah..kah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian penganjur, elok2 tengah buat konsert sanusibat suruh berhenti. Masa kasi lulus xde fikir pula
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 10:47 AM | Show all posts
fenomena betul choi ni skrng
gilaaa ramai org pi event dia n beli baju dia

start dia buat beli baju dpt keta tu
ada beberapa fonder baju melayu pon buat style gitu dah
beli baju free kereta mahai2

yg kt kedah ni ada yg dpt ducati..dpt mustang..
katanya dh terjual pon mustang tu ada org beli 130k..
mau x berduyun2 org pi..

tpi kagum gak la dgn farisazri ni..bussiness plan dia menjadi betul
dgn style bawak kereta byk2 warna kuning..this is maa homies gitu
betul2 hiphop style eh

org tgk pon wowwwwwwww
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-2-2024 09:17 PM | Show all posts
Berkaraoke lah sampai lebam macam sorang tu...2 pagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 11:00 PM GMT+8 , Processed in 0.363608 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list