CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 13820|Reply: 24

[Tempatan] 4 negeri diramal suhu panas hingga 37 Celsius - MetMalaysia

[Copy link]
Post time 24-2-2024 09:41 PM | Show all posts |Read mode
Edited by maklukpenggoda at 25-2-2024 01:45 AM

KUALA LUMPUR: Sebanyak 12 kawasan di empat negeri diramalkan mengalami suhu panas tahap berjaga-jaga dengan suhu maksimum harian mencecah 35 hingga 37 darjah Celsius sekurang-kurangnya tiga hari berturut-turut mulai hari ini.

Jabatan Meteorologi Malaysia (MetMalaysia) menerusi hantaran di Facebook memaklumkan kawasan terlibat ialah Perlis dan beberapa kawasan di Kedah iaitu Pulau Langkawi, Kubang Pasu, Kota Setar, Pokok Sena, Pendang, Padang Terap Sik, Baling serta Kulim.

Dalam pada itu, semua kawasan lain diramal mengalami suhu maksimum harian kurang 35 darjah Celsius.

Selain itu, Kuala Kangsar, Perak dan Beaufort, Sabah.

Dalam pada itu, semua kawasan lain diramal mengalami suhu maksimum harian kurang 35 darjah Celsius.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2024 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang panas berdenting sejak 2,3 minggu lepas. Berkecah peluh ketiak aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila panas 37°C....mau rasa mcm dlm oven...tgk kucing2 liar pun mcm lemah x de air...yela kering semua
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastikan tiada yg meninggalkan atau tertinggal anak2 atau haiwan hidup dalam kenderaan ya
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastikan tutup pintu rumah … langsir sebelum berkembann ya!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Takleh bayang panaih lagu tu.. now pun rasa panaih nak pitam
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-2-2024 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 24-2-2024 11:19 PM
Takleh bayang panaih lagu tu.. now pun rasa panaih nak pitam

Akak lagi suka stroke the penis jah ketimbang strok haba


Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 25-2-2024 01:15 AM
Akak lagi suka stroke the penis jah ketimbang strok haba

Mana kaka jumpa bideo niiiiii???????

Hahahahaha....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2024 10:01 AM | Show all posts
Makin rentung aih dok kat utagha.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
aku balik Johor minggu ni, panasnya.. last week hujan
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikut forumers yg terpaling zikir terpaling masuk syurgia dlm porum ni adalah sebab negeri banyak dosa dan maksiat. Banjir ke apa selain kat pantai timo adalah bala.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 10:07 AM | Show all posts
Penangan Hari Kekasih.. Tidak mustahil akan jadi musim kemarau bahana Hari Wanita, Hari Ibu, Hari GUru dan Hari Pekerja serta Hari Bapa..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 25-2-2024 10:05 AM
Kalau ikut forumers yg terpaling zikir terpaling masuk syurgia dlm porum ni adalah sebab negeri bany ...

ketara...'panasnya'...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 25-2-2024 10:08 AM
ketara...'panasnya'...

Nelaka lagi panas...katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
panas ting2 tghari lepas tu belah ptg hujan angin kuat ribut. mmg pakej la cuaca,mujur takdak salji je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
emm tak sangka Kuala Kangsar pun pnas jgak ye...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2024 12:17 PM | Show all posts
temerloh ..pecah tengkuk biawak
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tempat iols Ni dijangka 36° pkl 3
Skang jemur pung dah Kering ..
Next pusingan lah nak sidai ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg panas luar biasa sejak sebulan dua ni dulu ada gak hujan skrg ni kalo mndung pon sekejap je pastu panas balik,kalo hujan pon satu minit je,bertabahlah semua
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat kg hujan lebat ni...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.096813 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list