CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 17463|Reply: 39

Hun Haqeem disaman 600 ribu -David Teo

  [Copy link]
Post time 20-2-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Kes apa ni uol?
Masak la nak bayar lebih setengah juta
Ha ha ha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mnx tlg ikan emas bayokan..she ken kaya..kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 08:00 PM | Show all posts
kontrak apa chuols? last minit cancel belakon pilim ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 20-2-2024 08:00 PM
kontrak apa chuols? last minit cancel belakon pilim ke?

He ols keluar awal dari MIG. Ada kontrak lagi 2 tahun patutnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Management MIG ni rasanya teruk jugak
Tak pandai carikan projek maybe
Intan najuwa pun lepas keluar mig baru terkenal
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Wujud lagi rupenya MIG ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-2-2024 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 kepams pemuja budak ni tak nk bukak tabung ke? Hun comel la, Hun Oppa la. Hukhukhuk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hun boleh jual video kat telegram untuk menampung bayaran saman.
Mulakan dengan full video pekat likat.

Sekadar cadangan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadoi bengkrap..pandai david teo buat duit aaaa apek
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dia pn masyuk jgk kan mcm bbnu yg hot skrg ke bukan..
kalau tak boleh mintak mek hidung terpaling kaya bayarkan
bercrush2 bagai kan ke dah bercintun gak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Masak dek non. Jadah orang sekarang buat duit dengan menyaman orang aje ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Carik daddy kayer konpem sehari dah bleh bayau
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:39 PM | Show all posts
bukan ke retis bbnu zaman kini ala2 duit berkepuk pakej beli rumah banglo landed + kereta import rm500k? why bother setakat rm600k sis
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow senyap je kes diorg eh.tau2 dh menang saman.knp la langgar kontrak.tp xpe la kalau mmg rasa mampu nk byr saman tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:49 PM | Show all posts
miszclassique replied at 20-2-2024 08:20 PM
Management MIG ni rasanya teruk jugak
Tak pandai carikan projek maybe
Intan najuwa pun lepas keluar  ...

betul....sama la Hun pun lepas keluar baru nama dia naik
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampus nk bayar 600k..silap2 spender pun kena lelong nk kumpul duit..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah tahu Hun dulu under MIG. Sebab dia start naik masa kampung people kan. Lepas tu start dapat projek2 Astro & Viu. Disebabkan x pernah lagi dengar nama Hun terkait masalah attitude, iouls harap mudah la si Hun ni nak bayar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 20-2-2024 07:20 PM
Management MIG ni rasanya teruk jugak
Tak pandai carikan projek maybe
Intan najuwa pun lepas keluar  ...

Tapi MIG ni jenis bayar 'gaji' bulan2 kat retis dia. Kalau  ada projek, lain kira.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dear Unkle David, jangan agree atau nego lagi dah. Mahkamah dah putuskan 600k, biar dia bayar. Mudah2 je langgar kontrak. Masa tak femes, David ni yg kutip. Lepas tu nama naik, senang2 je breach contract.
Hun minta ayahnya tolong bayarlah. Takpun makcik dia. Nak minta mak bayar, mak punya cable pun dah goyang no power. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 20-2-2024 09:31 PM
dia pn masyuk jgk kan mcm bbnu yg hot skrg ke bukan..
kalau tak boleh mintak mek hidung terpaling ka ...

Video ig latest duet diorg yg xsodap at all tu..boleh nmpak yg kekyan hidung syok sama hun. So apakata bapak pari2 sheol nnt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 02:40 AM GMT+8 , Processed in 0.242240 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list