CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 19407|Reply: 71

(GOSIP)Cheryl Samad Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?

[Copy link]
Post time 3-3-2011 05:48 PM | Show all posts |Read mode
Kredit Topap pada Beautifulnara!!
(GOSIP)Cheryl Samad Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?



Jika tiada angin, masakan pokok akan bergoyang. Jika tiada majlis perkahwinan, masakan kad kahwin diedarkan. Tup-tup terdengar cerita daripada satu sumber yang sangat boleh dipercayai bahawa kad kahwin Cheryl Samadsudah pun mula diedarkan. Khabarnya majlis perkahwinan Cheryl Samad akan diadakan dalam masa terdekat ini. Kalau benarlah berita ini, Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Cheryl Samad kerana bakal terbinanya masjid.

Dan sumber tersebut juga menyatakan yang bakal suami Cheryl Samad bukanlah seorang lelaki Melayu tetapi seorang lelaki berbangsa Cina. Abang Nara tak kisah pun nak kahwin Melayu ke Cina ke, yang penting kalau dah bercinta cepat-cepatlah kahwin. Lagipun Cheryl Samad nie kan cun melecun orangnya. Takut kena sambar dengan orang lain pulak nanti.

Apa pun, kalau benarlah Cheryl Samad akan berkahwin tidak lagi, Abang Nara doakan agar semua persiapan berjalan dengan lancar. Kalau tak betul berita ini, Abang Nara doakan agar cepat-cepat Cheryl Samad akan bertemu jodoh nanti. Kalau anda peminat Cheryl Samad, jangan lupa Like Facebook Cheryl Samad.

Lagi gambar Cheryl Samad dengan membaca entri ini sepenuhnya.























Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-3-2011 05:49 PM | Show all posts
tahniah kalaubetul ..


macma nampak nippl eje kan ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 05:50 PM | Show all posts
die nie sangat bubbly ..
dulu ader kawan mek cakap die kapel ngan budak Uitm ..
tapi budak tu hancur giler..
kire okla tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 05:50 PM | Show all posts
tahniaah...moga berbahagia...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 05:51 PM | Show all posts
tahniah kalaubetul ..


macma nampak nippl eje kan ..
tomet05 Post at 3-3-2011 17:49

a'ah kan.. nipple senget sebelah...btl ke nipple tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 05:51 PM | Show all posts
tahniah kalaubetul ..


macma nampak nippl eje kan ..
tomet05 Post at 3-3-2011 17:49



    perasan jugak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-3-2011 05:53 PM | Show all posts
laaa mati2 ingt dia dh kawen.. adus aku slah baca kot sblm ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 05:53 PM | Show all posts
tahniah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2011 06:03 PM | Show all posts
die nie sangat bubbly ..
dulu ader kawan mek cakap die kapel ngan budak Uitm ..
tapi budak tu hanc ...
samshik Post at 3-3-2011 17:50


Apa maksud budak tu hancur giler samshik?....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 06:10 PM | Show all posts
Apa maksud budak tu hancur giler samshik?....
jazaa Post at 3-3-2011 18:03



    hm .. cter lamer nie .. tak silap mek kawan mek cakap budak tu jenis anak2 bermasalah la .. budak HOCAT kot .. (hotel katering)..
tapi tatau la betul ker tak .. penah mek involve shooting ngan die time buat student project.. she was nice and her english is like .. wow!! like cair lorrr.. budak law UM kan??
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 06:29 PM | Show all posts
Reply 10# samshik

Family dia memang speaking london...bapak dia malay & mak dia serani kan?...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 06:31 PM | Show all posts
Reply  samshik

Family dia memang speaking london...bapak dia malay & mak dia serani kan?...
jazaa Post at 3-3-2011 18:29



    hok tu mek lupe lak nak tanyer .. but ader dalam geng2 mek yang kire close relative ngan family die nie .. ala .. hal personal kan?? orang nogori katernyer ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 06:50 PM | Show all posts
suke sgt tgk cheryl mengacara....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 07:29 PM | Show all posts
siapa nama BF chinese dia tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 07:36 PM | Show all posts
tahniah kalau betul..patut dah,teman seperjuangan dia c ally pun dh tunang..dah smpai seru jugk utk ceril
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 07:41 PM | Show all posts
takde ker sesape ade pic  bf dieenak tgk gak rupa bakal suami beliau....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2011 08:46 PM | Show all posts
tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 08:52 PM | Show all posts
congrate utk cheryl yg cumil..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 08:56 PM | Show all posts
BF dia ni producer byk cerita yang dia berlakon tu la..ala..lupa lak nama mamat ni. Selalu tengok diorng ni dating kat area The Curve..Kalo tak silap producer cerita macam Kopitiam and all those urban-type series...Aiyayaya lupa sgt2 la nama mamat nih..

They look like  avery nice couple, I loike
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 09:31 PM | Show all posts
Dia cakap laju giler yek...sweet ler dia nih..mesti hensem bf dia nih...Tahniah...anak mesti cantik ..gelap+putih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.074807 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list