CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7423|Reply: 9

CDrama : Love Me, Love My Voice

  [Copy link]
Post time 16-2-2024 02:38 PM | Show all posts |Read mode


Title : Love Me, Love My Voice
Country : China
Episode : 33
Duration : 45 minutes
Year : 2023
Casts : Tan Jian Ci, Zhou Ye, Hou Wen Yuan, Yang Xi Zi

A university student has another identity - online she is "Sheng Sheng Man" who does music for the historical genre. Although she is still a nobody, it doesn't stop her from dreaming of the day she can collaborate with her favorite voice dubbing god "Qiang Qing Ci."Driven by her passion, Gu Sheng who is in her senior year is diligent in composing and creating music.

Meanwhile, Mo Qing Cheng is the famous voice actor known as "Qiang Qing Ci." Gu Sheng has never told anyone that her greatest wish is to be able to work with "Qiang Qing Ci," yet one day, she unexpectedly encounters his voice. Mo Qing Cheng reads a recipe out loud to her, which stirs her heartstrings.


credit : MyDramaList

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 01:32 AM | Show all posts
done drama ni 2 mggu lepas, hero tersangat la green flag
dah la doctor, pandai masak pulak tu
suara Tan Jian Ci sedapppp
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2024 11:33 AM | Show all posts
alien88 replied at 20-2-2024 01:32 AM
done drama ni 2 mggu lepas, hero tersangat la green flag
dah la doctor, pandai masak pulak tu
suara  ...

lom tgk lg. byk ngat drama dlm list dah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:01 PM | Show all posts
Yoonggi replied at 20-2-2024 11:33 AM
lom tgk lg. byk ngat drama dlm list dah ni.

haha, sama la byk pending list
slowly but surely kita tgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:10 PM | Show all posts
dalam drama ni, iolls paling suka lagu ni..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 02:59 PM | Show all posts
alien88 replied at 20-2-2024 10:10 PM
dalam drama ni, iolls paling suka lagu ni..

chup, signature tu refer ke bts ke? army ke ni?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-2-2024 10:53 PM | Show all posts
Yoonggi replied at 26-2-2024 02:59 PM
chup, signature tu refer ke bts ke? army ke ni?

haha.. tak lah uolls, signature iolls tu mewakili,
Don't stop can't stop - 2PM
7 or never, 7 or nothing - GOT7
Let's meet again when the spring breeze - Wanna One


BTS pon minat jugak.. bias V
uolls bias Suga kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2024 10:03 AM | Show all posts
alien88 replied at 27-2-2024 10:53 PM
haha.. tak lah uolls, signature iolls tu mewakili,
Don't stop can't stop - 2PM
7 or never, 7 or no ...

sbnrnya x kenai mana pun sbb x penah dgr lagu depa b4 this. kenai bts ni pun sbb tgk jin guest dlm Running Man. pastu discovered Run BTS, giler kelakar dan nmpk la depa ni crackheads gak sbnrnya. jdnya lagu2 depa ni iols tau a few je, tu pun yg solo sblm depa masuk military. x dan lg nk dgr semua sbb cam byk giler lagu depa. bias tu pun xde sbb depends on certain time of the days, and different clips watched on YT, different member nmpk menarik

skrg tgh layan variety show seventeen plak sbb depa ni pun crackheads gak, sometime even more than bts br abis layan nana tour, giler kelakar talent show depa nih. sblm tu iols layan game caterers depa guest. tp klu tanya lagu2 depa, iols pun x baper tau sbb dgr yg appear as BGM dlm variety show yg iols tgk je.   lps ni bila iols dah ada kelapangan,ingat nk start layan GoSe.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2024 12:06 AM | Show all posts
Yoonggi replied at 28-2-2024 10:03 AM
sbnrnya x kenai mana pun sbb x penah dgr lagu depa b4 this. kenai bts ni pun sbb tgk jin guest dlm  ...

oh, bts ni iolls suka ja lagu diorangiolls start kenal lagu diorang start zaman reality show - producer 101 season 2 yg terlahirnya wanna one
sebelum ni iolls lebih kepada group under jyp

seventeen tu iolls baru tau semua nama diorang start Nana Tour
sebelum ni kenal 2,3 org ja.. 13 org kan dlm group tu
padahal zaman SuJu dulu boleh ja ingat semua nama, hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-3-2024 02:51 PM | Show all posts
alien88 replied at 3-3-2024 12:06 AM
oh, bts ni iolls suka ja lagu diorangiolls start kenal lagu diorang start zaman reality show - pro ...

ha ah. ramai nau member dia. tp sbb dah dok tgk game caterer dgn nana tour tu, boleh plak ingat nama sekor2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 08:07 AM GMT+8 , Processed in 0.326759 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list