CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8578|Reply: 24

CDrama : Hidden Love

[Copy link]
Post time 16-2-2024 11:40 AM | Show all posts |Read mode




Title : Hidden Love
Country : China
Episode : 25
Year : 2023
Network : Youku
Cast : Zhao Lusi, Chen Zheyuan, Victor Ma, Zheng Li,

Sang Zhi falls in love with Duan Jia Xu, the boy who often comes to her house to play games in her older brother's room. He is five years older than her. Sang Zhi had a crush on Duan Jia Xu when she was young, but they lost contact with each other for some reason. After she graduates, she joins the university in the city he is in, and during their day-to-day intimate and close interaction, they slowly fall in love.

credit : MyDramaList

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-2-2024 11:44 AM | Show all posts
Drama ni ada yg kata bersemut and ada yg kata cringey, depends on each individual's taste la. Tp bg aku comey ah Lusi ni jd budak sekolah. Sapa peminat Lusi yg x sanggup layan 40 eps, ni aku rekomen sbb 25 eps je
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 01:36 PM | Show all posts
drama ni best...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2024 02:50 PM | Show all posts

comel kan. tetiba teringat scene yg dia ikut acara high jump. jatuh luka knee, abg dia carry dia, boleh lak cikgu tu ingat duan jia xhu tu abg dia. mamat tu lak ngaku pastu sang zhi leh jwb sambil tutup mulut abg dia, yg abg dia adh wo pa
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 04:39 PM | Show all posts
baru perasan ada thread drama ni
iolls skrg tgh mood drama cina
suka tgk sang yan dgn sang zhi, bergaduh mcm real siblings
Duan Jia Xu herlokkkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2024 05:55 PM | Show all posts
alien88 replied at 19-2-2024 04:39 PM
baru perasan ada thread drama ni
iolls skrg tgh mood drama cina
suka tgk sang yan dgn sang zhi, berg ...

iyaa. boleh relate dorg nye perangai adik-badik tu. dlm buli2 tu syg sbnrnya.

hero tu pun hensem. cuma pelakon2 cina ni semua kurus2 belaka. lusi ni nmpk ok la tp ada pelakon pompuan lain tu aiyoyo, kurus sesgt. pelakon laki pun kurus2
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-2-2024 09:06 PM | Show all posts
drama ni besttt.. masih top kat china
biasalah orang skrg ni suka drama yang sweet2 mcm ni

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 01:15 AM | Show all posts
Yoonggi replied at 19-2-2024 05:55 PM
iyaa. boleh relate dorg nye perangai adik-badik tu. dlm buli2 tu syg sbnrnya.

hero tu p ...

betul, bg sang yan hanya dia ja yg boleh buli adik dia
lawak time sang zhi nk putuskan hubungan adik beradik dkt restoran lepas tau sang yan tu pukul Duan Jia Xu


a'ha, lusi pon dah nmpk kurus sikit, suka tgk dia masa I hear you, comel ja
Chen Zhe Yuan pon npk kurus dlm drama ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 10:11 AM | Show all posts
Yoonggi replied at 19-2-2024 02:50 PM
comel kan. tetiba teringat scene yg dia ikut acara high jump. jatuh luka knee, abg dia carry dia,  ...

yup..drama ni sweet & cute

suka bonding sang zhi ngan abg dia...
walo pun selalu gaduh2 gitu...hahahahha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2024 11:26 AM | Show all posts
Vellfire replied at 19-2-2024 09:06 PM
drama ni besttt.. masih top kat china
biasalah orang skrg ni suka drama yang sweet2 mcm ni

ha ah. drama cina ni konflik dia tu xdelah tahap geram xbley blah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2024 11:29 AM | Show all posts
alien88 replied at 20-2-2024 01:15 AM
betul, bg sang yan hanya dia ja yg boleh buli adik dia
lawak time sang zhi nk putuskan hubungan ad ...

ha ah. dorg ni bdn kurus kering tp muka xde la cengkung

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2024 11:30 AM | Show all posts
alah, x klr plak shorts clip nih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2024 11:31 AM | Show all posts


lucu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 04:27 PM | Show all posts
iols suka scene masa kawan sang yan kawin tu...yg gemuk tu...
masa tu duan jia xu dah rasa2 macam sang zhi suka dia kan...
yg duan dok panggil sang yan keke...sang yan geli nak mampus...hahahahhaa
eh tapi banyak le scene yg suwit muwit dalam tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:55 PM | Show all posts
sunquick replied at 20-2-2024 04:27 PM
iols suka scene masa kawan sang yan kawin tu...yg gemuk tu...
masa tu duan jia xu dah rasa2 macam sa ...

sebab kawan diorang yg gemuk tu la buat duan jia xu tau yg sebenarnya sang zhi suka dkt dia kan
time wedding tu jugak la, DJX pakai tie yg sang zhi bg kan
gigih la malam tu cari flight time sama
ah, tetiba rasa nk repeat pulak drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:58 PM | Show all posts


walaupon dalam kata tak suka sunglasses yg sang zhi bagi tp sampai ke concert sang yan pakai

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 10:44 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 20-2-2024 02:46 PM

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:48 PM | Show all posts
ada part victor ma nangis betul2
tak dpt share pulak shorts youtube
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 12:42 PM | Show all posts
alien88 replied at 20-2-2024 09:55 PM
sebab kawan diorang yg gemuk tu la buat duan jia xu tau yg sebenarnya sang zhi suka dkt dia kan
ti ...

kannn....bila forum up benang ni rasa nak repeat plak drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 01:09 PM | Show all posts
Edited by sunquick at 22-2-2024 01:10 PM

https://www.youtube.com/watch?v=aqkDOwyJ5SY
scene ni sedih kan..

lama dia pendam rasa cinta tu...


Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 01:23 AM GMT+8 , Processed in 0.080067 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list