CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 53843|Reply: 52

Selepas Bertalu-Talu Dikecam Netizen, ‘Followers’ IG Marissa Dania Bertambah 13,000

  [Copy link]
Post time 9-2-2024 05:59 PM | Show all posts |Read mode




Nama anak kepada pasangan selebirti Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania terus menjadi sorotan selepas dia dikatakan sudah bernikah dengan Ahmad Aslam.


Susulan tularnya berita perkahwinan tersebut, netizen mula berkampung di Instagram Marissa sejak Rabu lalu.






Malah, netizen turut menyerang gadis berusia 19 tahun itu dengan meninggalkan komen berbentuk luahan rasa marah di ruangan balas pada hantaran yang pernah dimuat naiknya sebelum ini. Marissa kemudian terpaksa menutup ruangan komen.


Pun begitu, meski teruk dihambat dengan kritikan dan tomahan, pengikut di Instagram Marissa tidak berkurang, sebaliknya bertambah.


Menerusi tinjauan OhBulan! sebelum ini, pengikut Marissa hanya seramai 563,000 orang, kemudian bertambah seramai 13,000 selepas berita pernikahanya tular.


Sejak Rabu lalu, kecoh di media sosial apabila Marissa Dania dikatakan sudah bernikah dengan Ahmad Aslam di Songkhla, Thailand pada 27 Disember lalu.


Sementara itu, kakak ipar kepada Aslam iaitu Nadiah Mazlan ketika dihubungi OhBulan! mengesahkan berita perkahwinan tersebut.


Bagaimanapun, Norman dan Abby terus mengunci mulut sehingga ke hari ini berhubung isu tersebut.


Malah usaha OhBulan! untuk mendapatkan kenyataan dua selebriti itu juga tidak berjaya apabila mereka tidak membalas pesanan mesej ringkas yang dikirimkan.


Terdahulu, Marissa didakwa menjadi punca keretakan rumah tangga Aslam dengan isteri pertamanya, Misya Mazlan sehingga pasangan itu hampir bercerai.


Namun, Aslam dan Misya mengambil keputusan untuk rujuk semula selepas kontroversi itu reda.


Pada November tahun lalu, Misya yang juga ibu kepada dua cahaya mata tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan suaminya dengan model muslimah berumur 19 tahun itu.


Sumber: Instagram/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sopan je dia ni

Selalu yg bermadu waktu muda muda ni bahagia, ada beberapa influencer yg polygamy n happy dgn madu madu kan

Jgn lupa ikon permaduan yg baru turun takhta tu, sikit pun tak kurang sweet nya jadi isteri pertama, siap sayang lagi anak n cucu madu macam darah daging sendiri

Takkan bila rakyat jelata polygamy jadi salah pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 06:44 PM | Show all posts
Org follow sbb nk jadi yang pertama screenshot ape2 yg die upload
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bad publicity is still a publicity
Zaman org nak dikenali
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
org follow bukan sbb menyokong
tapi sbb nak tau story
ada la bahan sesambil potong bawang
tak gitu bedah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam hal ni aku sikit pun x kan rasa simpati pada bini 1st tu...Kau yang up dan public kan isu dirty laundry korang pastu rujuk semula.. Harap pihak belah dia senyap² jelaa, tak usah nak ngamuk dan sekian².. Hadap jela..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-2-2024 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot: Dalam hal ni aku sikit pun x k ...
setuju..kita ambil pengajaran kes2 sebelum ni..netijen punya kesian dkt bini pertama alih2 elok beromen balik pftttt..lain la ko sanggup humban jantan tu betul2 benamkan kepala dia dlm lobang jamban.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Influencer of the year
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 9-2-2024 07:09 PM
Dalam hal ni aku sikit pun x kan rasa simpati pada bini 1st tu...Kau yang up dan public kan isu dirt ...

macam sama aisyah hijanah?

anyway dulu pojiah latip muda2  pun kawen lari ke london . tapi bukan laki orang lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntong la laku jual prodok.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 9-2-2024 08:33 PM
setuju..kita ambil pengajaran kes2 sebelum ni..netijen punya kesian dkt bini pertama alih2 elok ber ...

Nampak sangat masa nak viralkan niat dia cuma nak expose si pencaras je tapi memang masih tetap hamakkan si laki tu.. Harap belah dia senyap jela toksah berbunyi, ni jela yang selayaknya dorang buat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 9-2-2024 08:37 PM
macam sama aisyah hijanah?

anyway dulu pojiah latip muda2  pun kawen lari ke london . tapi bukan  ...

Yang Aisyah tu bukan marketing je ke dorang??

Ye, aritu ada berkomen-komenan isu fasa ke-rebel-an kak Jee masa/lepas kawin dengan husband kedua dia si Johan tu.. Memory iolss kena dig jejauh lagi pasal kisah kak Jee ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:27 PM | Show all posts
slyfynx replied at 9-2-2024 06:44 PM
Org follow sbb nk jadi yang pertama screenshot ape2 yg die upload

Netz ni agknya ada yg x tdo, snggup brsengkang mta tngok retis2 upload apa2 gmbr
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:28 PM | Show all posts
likilu replied at 9-2-2024 06:05 PM
Cantik sopan je dia ni

Selalu yg bermadu waktu muda muda ni bahagia, ada beberapa influencer yg pol ...

Dorg ni famous sbb retis je, irl bnyk je yg trlibat bnda segini tpi sbb bukn retis, jdi x dpt limelight
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk tiru memey ni sbnrya. Sondol laki org tp last2 soksuci je. Mcm memey. Sebijik pun konsep dia tiru. Memey lah kutt duk ajar dia selama ni hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
netijem mnunggu kot dpt yg ke3 pula
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan dah serai dgn wife first. Ropenya get back balik. Mana la si laki senang2 je nak lupakan scandal. Diorg dah sampai tahap check in kot. Ingat senang nak lupa? Move on je lah. Apa nak diharapkan laki tu. Tok kertu dekat benang sebelah yg byk dicerca tu pun lagi berguna dr mamat grab ni. At least tok kertu pandai guna air liur utk tanggung diri dia & anak2 bewak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nie masa paling herlokkk nak jd seorang founder produk timbang katii.. confirm meletop2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
DBP menganjin Markisah.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 02:14 AM | Show all posts
Org nk tgk muka penyondol kut. Jual brg apa meleweh ja cakap aku tgk. 3min boleh tetidoq dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 04:36 AM GMT+8 , Processed in 0.440463 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list