CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 23100|Reply: 21

Disantau Makcik Cleaner Kerana Dapat Bonus 2 Bulan Gaji

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ^CUN_GILA~. at 18-2-2024 05:29 PM



Sebuah negeri baru2 ni kasi bonus 2 bulan gaji so kejadian tu di situ la..  Alkisahnya ada sorang dari dorang tu gebang dapat duit sedekah dari sorang pekerja kat ofis tu.  So dari situ la makcik puaka tu dapat tau..  Yang semua pekerja situ dapat bonus tu kecuali dorang.  Ye la sebab dorang bukan kerja gomen pun.  Sakit ati la..  Denyutttt hatiku berdebarr..  

Makcik ni orang rawa.  Siapa yang paham tu paham la..
Pagi2 lagi dia belanja kuih pekerja2 situ.  Ada yang terkena, ada yang tak kena.  Batuk2 belaka yang kena tu..  Ada yang sangka kena Covid.  Tapi semua negatif..  Amat pelik.  Namun efek santau tu terkulai di tengah jalan..  Bila kantoi.  Ada orang syak & pegi berubat.  Memang puncanya dari ofis tu..  Takda siapa pun nak santau siapa time baru dapat bonus tu.  Kalau betul dah lama kojol boss #1 situ sebab dia yang paling banyak dapat bonus.

Tapi tu la kan.  Jangan main2 dengan puak sembah setan ni semua..  Paling penting jangan la makan benda dari orang yang ada motif untuk dengki.  Gila punya makcik.  Sekarang ni bila takda siapa mati dengan santau dia tu muka terkulat2 je & buat kerja ligat semacam.  Tak seronok nak dok lama2 kot..  Apa nak jadi la tua2 perangai setan camtu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 09:34 AM | Show all posts
haru tul satu opis nak disihirnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 03:34 PM | Show all posts
pasal bonus pun disantaunya...dahsyat makcik
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
x brp mkn mknnn pemberian org, bagi kucing gaul ikan. Ofis ai ada bomoh jugak jenis hantar jin ikut tgk duit kita
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jahatnya

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts

Iols sejak kena sihir memang langsung x makan pemberian org.. pernah tgok utube abg Joe ada cite kes mcm ni jugak kene santau dgn acik cleaner opis.. dah la yg kene santau tu tgh mengandung.. akhir zaman ni byk manusia jahat jgn senang2 percaya org..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2024 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang rawa kaki santau ka?

Iols bknnya jenis hati2 bab makan ni.. now risau pulak.. tapi iols bknnya ada duit byk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
laki meols campuran rawa perak dan pata timo.. tapi tak pernah tau pulak pasal santau2 ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 11:47 AM | Show all posts
Ngeri ek. Aduhailah. Ngeri betul dengan cara fikir pendengki apabila dia dengki. Tacooood~
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 09:29 PM | Show all posts
makcik tu staff direct hire company tu ker? biasa company dia ambik outsource untuk kerja cleaner ni. kalau ada bonus pun apa kena mengena dengan makcik outsource tu..hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 03:00 PM | Show all posts
harap kerajaan federal ngan negeri jangan umumkan pemberian bonus
takut ramai yang dengki dan menyantau
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by antikorok at 21-2-2024 04:02 PM

Leluhur Konoha dan 'sirih' berpisah teda!
Semoga nerraka huntokmu!
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 04:12 PM | Show all posts
pasal bonus pun nk menyantau...rezeki msing2 la acik
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 05:20 PM | Show all posts
Bahaya tau, iols dgn acik cleaner buat biasa2 je.. Takyah citer pasal bonus ke pasal gaji apa semua.. Dorang ni memang suka korek-korek cerita lepastu heboh dekat semua acik cleaner yang lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 03:21 PM | Show all posts
zaman skarang kan,.,.macam kat opis iols betapa banyak nye hal2 mistik ni dan kecenderungan orang percaya benda lain selain dari rezeki dari Allah, HR sampai dalam kursus terpaksa minta semua org berhenti la sihir menyihir, pendamping apa semua ni..huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 01:42 PM | Show all posts
Org rawa main sihir ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2024 12:29 PM | Show all posts
sihir menyihir kt ofis ni dh biasa sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2024 02:54 PM | Show all posts
ninja boy replied at 9-2-2024 08:17 PM
x brp mkn mknnn pemberian org, bagi kucing gaul ikan. Ofis ai ada bomoh jugak jenis hantar jin ikut  ...

mak oiii, takutnya nak duk ofis mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2024 02:54 PM | Show all posts
pjade replied at 27-2-2024 01:42 PM
Org rawa main sihir ke?

ni aku pelik, aku tak pernah dengar pun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2024 02:58 PM | Show all posts
haifawehbe replied at 10-2-2024 05:00 AM
Iols sejak kena sihir memang langsung x makan pemberian org.. pernah tgok utube abg Joe ada cite ke ...

adoi...kesiannya org yg mengandung tu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.070438 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list