CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 76036|Reply: 836

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 04:39 PM | Show all posts |Read mode
Edited by kashaz at 8-2-2024 11:15 AM


Sumber Harian Metro: Marissa dan Aslam dah bernikah senyap2?


Kuala Lumpur: Anak kepada pasangan selebriti, Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim, 19, didakwa sudah berkahwin dengan lelaki pilihannya dikenali sebagai Aslam di Songkhla, Thailand pada Disember lalu.

Kisah pasangan ini tular apabila Marissa didakwa sebagai orang ketiga dalam hubungan rumah tangga Aslam dan isterinya, Misya Mazlan sehingga bercerai.

Namun, Aslam dan Misya mengambil keputusan untuk rujuk semula dalam edah.

Sumber Harian Metro berkata, Marissa dan Aslam berkahwin tanpa pengetahuan isteri pertama dan keluarga Marissa.

"Mereka berkahwin ketika Misya pergi menunaikan umrah. Kiranya, Misya sudah dimadukan tanpa pengetahuan," kata sumber itu.

Menurut sumber lagi, pasangan berkenaan kembali menjalin hubungan selepas kontroversi itu reda dan Aslam mengambil keputusan untuk rujuk semula.

Terdahulu, pada September tahun lalu kecoh di media sosial apabila Misya yang juga ibu kepada dua cahaya mata tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan suaminya dengan anak perempuan kepada Abby dan bekas suaminya yang juga pelakon popular, Norman Hakim itu.

Misya menerusi satu hantaran di media sosial mendedahkan Marissa yang juga pempengaruh itu didakwa menjadi penyebab utama dia diceraikan suaminya.

Sementara itu, cubaan Harian Metro menghubungi Norman dan Abby bagi mendapatkan pengesahan tidak berjaya apabila mereka tidak membalas mesej WhatsApp dan menjawab panggilan telefon.
Betul ke ni? Tak tau pun Aslam tu dah rujuk. Tapi teruknya kalau nikah Songkhla masa bini umrah.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 04:42 PM | Show all posts
eh cepat sgat pulak iols check in
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Begitulah bila anak terlalu dikongkong..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:49 PM | Show all posts
Wow wow cinta hagungggggg
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:50 PM | Show all posts
selamat pengantin baru la ye. tp lelaki tu coward nye g nikah masa 1st wife g umrah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
seramnya tengok budak2 sekarang
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 7-2-2024 04:52 PM | Show all posts
dulu dia mmg duduk dgn Abby la ke? Norman tak ngamuk ke kalau betul depa menikah tanpa dia sebagai wali? uhuhuhuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh..knp nk.lagi kat lelaki pengecut buruk kan ko ...esok2 dibuangnya ko mcm.mana dia buang bininya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah selamat jadi bini orang tu pandai2 lah bawa diri.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mak bapak dia dah bagi sepatah dua kata belum?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
demi chenta sampai ke songkla…amboi amboi amboi anak yebby normiang..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ish ish.. mmg ikut teladan mak bapak ya
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:00 PM | Show all posts
owhh patotla hrtu ada dia upload igs dia teman lelaki tu kat salon
takpela.da jodoh.lagi ssh kalau dia buat pape tapi tak kawen
mak pak dia msti kecewa tp nk buat camne.pilihan anak.cuma anak kena ingt la kesan dia nnt esok lusa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kalau benar berita nie...yang mak dia carik dia tu dah memang dah nikah ke?

Tunggu komen yebby & normiang pulak, tu pun kalau depa larat nak hadap reporters.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2024 05:02 PM | Show all posts
I.K.A888990 replied at 7-2-2024 04:55 PM
mak bapak dia dah bagi sepatah dua kata belum?

belum dpt contact mak pak lagi katanya..
ada sapa2 tau sosmed wife aslam, si misya tu ke? kot la ada apa2 statement.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya allh ya tuhanku.. oh my god.
Ko akn nyesal lg 5thun dik.
Decision yg ko buat skrg ialah decision bebudak remaja yg otak belum masak spnuhnya. Parent dh gigih buat coparenting sebaiknya,memey skli involve dh..tp ko tetap xmo bncg pape dgn parent kan... ketegaq bijik kelentit ni nama dia...aku klu butik kt tt baju raya yg model tu ialah budak marisaa ni mmg aku skroll lelaju sbb mluat dgn prngai.
Xdpt tidak..perlu diakui prngai lapar jantan ni menurun dlm darah... its in blood... by bapak punya gila puki zmn dulu kala...

Pape pun tkziah utk ebi hahaha... gigih verangan nk dpt menantu anak nasi ayomm paris... muka kokesyen.. ujung2 dpt menantu driver grab.

Ni mmg trending by abg tesla/sol/lavakuning.
Trending bab2 laguni ko cpt sgt hadam dik ye....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 7-2-2024 05:02 PM
belum dpt contact mak pak lagi katanya..
ada sapa2 tau sosmed wife aslam, si misya tu ke? kot la a ...

kita tgu sama2 statement terpaling dr mak bapak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kali ni jantan ni nk ckp anak abby ni paksa dia nikah pulak ke cane???...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhai sedihnya hati ibubapa. Tidak boleh nak kata anak orang, kita pun ada anak. Doa yang baik buat keluarga ini.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:17 PM | Show all posts
wowzerrrrrrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 04:43 AM GMT+8 , Processed in 0.440510 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list