CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 145778|Reply: 1562

Tokti & Tok K Ada Masalah Rumahtangga?

  [Copy link]
Post time 2-2-2024 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by lovelytouch at 2-2-2024 06:59 PM

Hantaran Datuk Seri Siti Nurhaliza di Instagram Story menuai pelbagai persoalan dan andaian daripada netizen mengenai hubungan rumah tangganya dengan suami, Datuk Seri Khalid Jiwa.

Antara hantaran itu adalah mengenai bagaimana layanan seorang suami kepada isteri, ujian terbesar isteri, dan enam alasan kenapa suami tidak boleh membentak isteri.

Hantaran-hantaran itu seterusnya menimbulkan persoalan dalam kalangan netizen terutamanya di platform media sosial X.

Agak2nya masalah apakah itu? Sedangkan lidah lagi tergigit kan deknonnn

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Uuuuu

Tea!
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 2-2-2024 11:22 AM

Tapi warga porom dah lama gosip2 kan, so....
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Iuahan kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Part suami tak vley bentak isteri - warga porum dah lama spill pasal Tok Kertu jahat kat Mak Iti kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
X tahan dah kot ....last2 terluah jua....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-2-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Ti makan hatiiii dengan Tok K..... Tok Ti  seorang perempuan yg banyak nak menanggung viawak viawaks hidup...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
TokTi bz sgt.
Warga tua ni perangai dia mcm budak2.
Tok K dgn Afwa tu perangai lebih kurang jer skrg.
Afwa bolehlah bibik tolong tgk2.
Takkan Tok K bibik nak tolong tgk2 jugak.

Iolls percaya tok ti byk mkn hati selama perkahwinan dgn Tok K
Tp nak buat mcm mana
Dah itu yg dia nak sgt dulu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2024 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah dasar bini kedua. Orang tu dah tua ko blah la kan. Masa orang tu berbini ko sibuk sondol.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya…se private2 tokti pon terlepass juahh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Uolls ni, takde yang simpati ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan nak cakap apalah… kau juga yg hadap sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur tokti kalau shushu yg post habis acik porem maki kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah dia share je ke...apo la...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-2-2024 07:00 PM
Uuuuu

Tea!

Harap jiwa mental tokti dalam keadaan baik.


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 2-2-2024 07:29 PM
Bukan nak cakap apalah… kau juga yg hadap sgt.

Arwak ayah dia tak berkenan tapi tokti nak jugak nakkkk jugakkkk dgn atok kertu.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2024 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 2-2-2024 07:21 PM
Ah dasar bini kedua. Orang tu dah tua ko blah la kan. Masa orang tu berbini ko sibuk sondol.

Anak2 atok kertu kan ada.

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Open secret kut dr awaaaaaaaaalllll kawin ritu lagi, yg si kertu ni agak baran orangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aahhhh kesian tokti!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu cinta itu buta.. sekarang dah celik kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 02:46 PM GMT+8 , Processed in 0.167814 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list