CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ss82

GEMUK ATAU KURUS

    [Copy link]
Post time 2-3-2011 05:13 PM | Show all posts
TT, soh adik diet cara sihat n bersenam..kalo blh senam sambil dgr lagu rancak baru semangat lepas tu, at the same time, luaran jaga..sbb kalo org bdn besar tp stylo, ttp nampak cantik ape silap2 blh nmpk lg cantik dr org yg slim..pakaian ikut kesesuaian badan, banyak je fashion utk org2 bdn besar skrg seimbangkn diet+senam+cara pakaian

lg satu, TT ckpla kat adik tu, bagus gak die badan besar sbb at least dpt tgk keikhlasan org laki tu camne tol x? kalo dpt terima die seadanya, nmpk la laki tu ikhlas, kalo laki tu byk komplen or suke bile adik tu kurus je, cuba bayangkan nanti in future kalo adik tu chubby balik, silap2 kene tinggal. so kelebihan org bdn besar sbb blh detect org tu ikhlas nk kwn tanpa kira fizikal
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 08:17 PM | Show all posts
aku no komen ttg ni..hahaha
aku suka ja kt mana2 awek2 yg aku tgk 1st tu kalo aku dh suka..aku ttp suka.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 07:37 AM | Show all posts
awek mix diutamakan
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 07:53 AM | Show all posts
pe2 pon jodoh yang ditentukan Tuhan yg penting... klu kita suka sangat2 macam mana skali pon klu tak de jodoh xguna gak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 08:46 AM | Show all posts
aku suka awek chubby berbanding ngan kurus.. cam ari tu..ada 4 org awek..3 kurus sorang chubby.. aku geram kt si chubby tu lg..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 02:32 PM | Show all posts
aku no komen ttg ni..hahaha
aku suka ja kt mana2 awek2 yg aku tgk 1st tu kalo aku dh suka..aku ttp  ...
john_pablo Post at 2-3-2011 20:17



    haha ang bukan suka kat sume awek2 yang ang jumpa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 02:33 PM | Show all posts
aku suka awek chubby berbanding ngan kurus.. cam ari tu..ada 4 org awek..3 kurus sorang chubby.. aku ...
cmf_death Post at 3-3-2011 08:46



eleh, kalo si chubby tu gelap, ko geram gak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 02:40 PM | Show all posts
eleh, kalo si chubby tu gelap, ko geram gak ke?
hAzEL^nut Post at 3-3-2011 14:33


wakakakakkaa.... tgk tahap kegelapan gak le.. kalo itam manis ok ape... ngeh3...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 03:12 PM | Show all posts
gmuk leh diet larh..tp kalu da diet smpi thp pngsan2 tu da truk r..
jgn seksa bdn smpi mcm tu skali..
mkn je ape yg kte rse nk mkn tp kuantiti biar sketla..
bykkn mkn buah, syur n air masak..

p/s : aku brat cecah 60 je aku trus diet..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 05:57 PM | Show all posts
haha ang bukan suka kat sume awek2 yang ang jumpa ke?
hAzEL^nut Post at 3-3-2011 14:32


eh x la..mana2 awek yg jmpa aku mesti suka kt aku..
ha..baru btol statement tu.hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 01:07 AM | Show all posts
chubby is my taste!.. PM me!.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 01:20 AM | Show all posts
chubby is my taste!.. PM me!.
paler kembang Post at 4-3-2011 01:07


..and the rest (strictly straight female only), single/divorced with no kid(s), below 30 can pm me.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 03:02 AM | Show all posts
Pangg jer kepala lelaki yg buat adik TT sedih tu....;p
Xpyhla nak nyusahkan diri utk diet2 yg bleh membahayakan kesihatan...
Mental kena kuat kan....adik TT jgn sedih2....chayok!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 03:24 PM | Show all posts
eh x la..mana2 awek yg jmpa aku mesti suka kt aku..
ha..baru btol statement tu.hehehehe
john_pablo Post at 3-3-2011 17:57



    haha hampeh!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 03:24 PM | Show all posts
wakakakakkaa.... tgk tahap kegelapan gak le.. kalo itam manis ok ape... ngeh3...
cmf_death Post at 3-3-2011 14:40



    hehe dah agak dah.. memilih yang cantek2 jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 03:38 PM | Show all posts
Reply 95# hAzEL^nut

oh hazel nut..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 04:34 PM | Show all posts
Reply  hAzEL^nut

oh hazel nut..
kegimaru Post at 4-3-2011 15:38



    rindukah habang kegi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 04:48 PM | Show all posts
lelaki mmg sukakan pompuan slim dan kurus..yg gemuk2 mmg tak laku..sbb nnti malu org mngata gilfren dia gemuk.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 05:00 PM | Show all posts
Reply 97# hAzEL^nut

tingat kat kinderbueno yg ada coklat dgn hazel nut tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 10:58 PM | Show all posts
haha hampeh!
hAzEL^nut Post at 4-3-2011 15:24


hahaha hamph la pulak...bnda dh btoi..nk uat cm na..org ckp x nk caya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:01 AM GMT+8 , Processed in 0.078838 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list