CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 28828|Reply: 239

Sebuah Epitome Saya Siti Nurhaliza, Astro RIA 13 Apr, 9 malam

  [Copy link]
Post time 19-12-2023 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by just_fighter at 13-4-2024 12:19 PM



  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2023 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga tokti bawak lagu2 lama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2023 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 19-12-2023 09:09 PM
Semoga tokti bawak lagu2 lama

Yesss setuju, lagu2 lama Siti lebih feels
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ziana Zain tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak tokti kuwus balik, nak tgok the old siti. And lagu pun iols setuju klu mek iti bwk lagu lama2..rozi sang dewi tolong baca tred ni and pass this msg to mekiti
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajinnya buat konsert. Kalau konsert tu lagu sebelum kawen je, memang aku pegi..

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-12-2023 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 19-12-2023 09:09 PM
Semoga tokti bawak lagu2 lama

Setuju sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabarrrrnyaa kalau buat kat axiata mmg patut pergi, last time on tour pun sgt best. Tpi 9 mac tu lagi 2 hari nak puasa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2023 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 19-12-2023 09:52 PM
Tak sabarrrrnyaa kalau buat kat axiata mmg patut pergi, last time on tour pun sgt best. Tpi 9 mac tu ...

Konsert menyambut ramadan.
Seleksi lagu-lagi ketuhanan.

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
siapakah MD utk konsert ni? adakah aubrik lemau??

kalau boleh nak roslan aziz since dah x sebulu dgn tokram tp tu lah masih sihat lagikah beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-12-2023 09:56 PM
Konsert menyambut ramadan.
Seleksi lagu-lagi ketuhanan.

Hahaha blhlah selit satu dua lagu ketuhanan kan. Ok put a list lagu ketuhanan apa yg nak sheols nyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 19-12-2023 09:56 PM
siapakah MD utk konsert ni? adakah aubrik lemau??

kalau boleh nak roslan aziz since dah x sebulu dg ...

Knpalah x baik ngn tokram lagi past is past lah. Saerah elok je ngn tok ram. Syg klo dpt guna tok ram as MD mmg grandelah musicnya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp CT x push betul2 album latest dia tu ek?video klip pn xdakkk..1st single tu sepatutnya buat la MV dulu baru launch.hujung2 buat MV tajaan Cuckoo utk lagu tahape2..tu pun beauty shot je...apooo lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 10:31 PM | Show all posts
iols macam nak pegi... ada song list tak? kalau lagu sitism je banyak iols is malassssss....
iols pun nak lagu2 lama macam seindah biasa... salju kasihnya... azimat cinta... pejam matamu... aaagitewww stuck in 2000s
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 10:32 PM | Show all posts
ezacbee replied at 19-12-2023 09:42 PM
Rajinnya buat konsert. Kalau konsert tu lagu sebelum kawen je, memang aku pegi..

Aku tengah tengok konsert dekat bukit jalil tahun 2001, alahaii.. cantiknya. Lagu pun sedap sangat. Kalau tengok dia time ni (sebelum kahwin), tersayang balik kat dia. Tapi kalau tengok yang lepas kahwin.. padahal orang yang sama. Tapi takper, dia ada peminat fanatik, bagus la support dia sepanjang zaman.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 19-12-2023 10:18 PM
Knp CT x push betul2 album latest dia tu ek?video klip pn xdakkk..1st single tu sepatutnya buat la M ...

Xde bajet kut…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2023 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti... ambik Ramli MS jadi music director please...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2023 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols menunggu harga tikit
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2023 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti nyanyi aafiyah main piano...ha gituhhh....lagi 20 tahun akan datang aafiyah pulak buat konsert sendiri duet dgn tokti...macam tok Jamal dan anaknya.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2023 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak beat konsert koldpelir macam mana....capacity axiata dgn bukit jalil stadium  je dah bagai langit dgn bumi...

Podahhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 02:05 AM GMT+8 , Processed in 0.125548 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list