CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 18846|Reply: 39

[Tempatan] Pelancong Malaysia hilang cincin berlian RM3.73 juta di Paris. Siapa weh?

  [Copy link]
Post time 10-12-2023 09:44 AM | Show all posts |Read mode


PARIS – Seorang ahli perniagaan wanita dari Malaysia mendakwa bahawa sebentuk cincin berlian miliknya yang bernilai lebih AS$800,000 (RM3.73 juta) telah dicuri semasa dia menginap di sebuah hotel di Paris, lapor laman berita People semalam.
Menurut laporan akhbar Perancis, Le Parisien, wanita itu memaklumkan bahawa cincin berliannya dicuri di hotel Ritz Paris.
Wanita yang namanya tidak didedahkan itu dilaporkan mengikuti rombongan beli-belah di sekitar Place Vendome kelmarin.Apabila kembali ke bilik hotelnya sebelum waktu tengah hari, ahli perniagaan tersebut mendakwa bahawa dia menyedari cincin yang ditinggalkan di atas katilnya telah hilang.
Beberapa jam kemudian, dia pergi ke sebuah balai polis terdekat untuk melaporkan barang kemas yang hilang itu sebelum pihak berkuasa mengikutinya kembali ke hotel bagi melakukan siasatan awal.
Pihak berkuasa tempatan dan wakil Hotel Ritz Paris enggan memberikan komen kepada People. – AGENSI






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2023 09:57 AM | Show all posts
Tinggal atas katil??...nak klaim insurance ke??
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa ni? hmm xde klu langsung
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aih..
Iols nak tinggal kan dalam peti Besi tu pung MCM was was je..hahaha...
Mujur la brg kemas iols tak berjuta2
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 01:53 PM | Show all posts
kena tunjuk la macam mana rupa cincin yang hilang itu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya betholll... Main tinggal je atas katil. Ada resit ke cincin 3 juta ni... Entah entah Zhulian
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-12-2023 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting bkn kak mah. Kak mah kan x bole g oversea
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo cincin mahal gini tentu ada rekod kat kedai yg dibeli atau tempah  Takkan tok vida pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2023 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ats katil je ko letak?
Hurmmm mmg cari pasal la
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritz Paris
Memang tak sangka ye nak hilang
Bukan kaleng2 hotelnya

Selalu tengok konten YT
Penginap dilayan bak raja
Barang2 berharga tersusun elok je atas meja dalam lemari
Mungkin sebab tu dia tak kisah tinggal barang berharga
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Si beroque tu ke?
Yg anaknya nama mula hurup J
Aku lupalah sbb dna klatam pekat do'oh
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak housekeeping masa nk tukar cadar kot
Dah atas katil
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita banyak billionaire cina..depa LA tu. Setakat ponder kosmetik tu...hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam propa, sape? Bonda? To bida?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya tapi bimbo. Bukan hotel macam ni ada sediakan peti besi ke? Ini kelakuan macam tak kisah je cincin tu hilang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pi paris lately. Tokey timbang kilo ka.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2023 09:00 PM | Show all posts
mesti ada insurance kalau mahal camtu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cina la..ada keluar news portal mana tah dua tiga hari lepas

founder timbang kilo memang tak masuk list yach, toksah perasan
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
so dah dpt belum
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 10:39 PM | Show all posts
mungkin hanya hebat2 kan harga sahaja?
eg, kata ''kami import chandelier RM100,000..''
walhal ianya £18,000, dan was on sale multiple times turun jadi £9,000 then off more to £6,000?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 04:10 AM GMT+8 , Processed in 0.064319 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list