CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 34615|Reply: 45

Nak hidup senang kipas kena on 24 jam baru seat bertahan - Rita Rudaini

  [Copy link]
Post time 9-12-2023 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mojarean_X at 9-12-2023 09:16 PM


https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-hidup-senang-kipas-kena-on-24-jam-baru-seat-bertahan-rita-rudaini/

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2023 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lagi ni. Grup rescue?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lagi si mek royani meroyan dan bagi hint kalini...

Cakap direct je terus tak boleh ke macam filem mami jarum junior tu sambil angkat tangan dan pakai barang kemas sarat macam ayam nak kena sembelih..

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal apa ni ek? Lama Betül tak melahar mek rita ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak paham lah acik oi…
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak pikir, meroyan la sorang2
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-12-2023 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
koser la kaki royan ni..attention seeker much
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kias dia lain mcm smpi aku xphm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2023 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya kau nak maintain job kenalah kipas on 24jam.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sampai block dia ni kat ig sebab asek mengamuk jer
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
mehmet replied at 10-12-2023 09:00 AM
Agaknya kau nak maintain job kenalah kipas on 24jam.

Oh..make sense juga

Ingtkn dia nak sindir pencaras..terlupa ke dia dulu nk buat anak jepun
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
siapa pula dia hanatkan ini.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 10-12-2023 09:44 AM

Dengki dgn anna jobling and pelakon baru ke kak..
Akak oii..pelakon baru tu muda2 walau berlakon hampehhhh..asalkan mereka masih muda..

Akak tu dah tuaaa takkan pengarah drama nak ambil pelakon tua jadi heroin kak oii..walau lakonan akak okey pon..

Dulu akak mudaaa jadi heroin  berlakon pun  kaku... pengarah ambil juga sebb muda dan cantik...time tu pernah nmpk tak pengarah amek wan maimunah atau nolia ghani jadi heroin?? Takkk kann
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 09:40 AM | Show all posts
Xfaham.. Mama sejenis xfaham bahasa2 kiasan.. Kena straight to the point.  Ape2 pun, Mama tgk rita ni cantik je ngan usia dia tu.  Pandai dia besarkan anak2 dia even royan2 pun, she is a good mother.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sumber income dia apa skg? berlakon pun xpenah nmpk dh.. ada restoran pon tutup..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu org Perlis je la dia ni. Dh la belajar pun tak tara mana. Tibeerrr.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2023 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I je ke rasa dia tuju kat hans isaac psl rumput padang
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 02:16 PM | Show all posts
kat mana2 pun sama....budaya org2 yg x pandai kerja,tapi acah2 nk cepat2 naik pangkat
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dpt batang baru nk diam rasanya. Tp syg, jantan pun smua tkut dgn mulut puaka mcmni. Klu amek dia buat bini, abis femili kita plk bermusuh dgn kita. Ada bini toksik mmg payah. Edel skrg menikah dgn jerema ok pulak hbgan dgn femili. Kita ni jaga adab jaga mulut, xkisah la menikah kt siam pon..org mesti suka dgn kita..tp klw mulut lidah puaka mmg menyeramkan!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg twin edel, suami ayu.  Ok sgt2. Ayu ok, so laki pun treat her well. Pokok pangkal klu kita ok, suami pun akn ok. Ayu jaga pcakapan. Jerema pun sama.. klu prngai dlmn hauk tu lain crita tp jaga dulu perkataan2 yg akan kluar dri mulut kita. Mulut bising, org skliling pun rasa terganggu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.072536 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list