CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 32876|Reply: 16

Ada Yang Dengki, Tuduh Azlee Senario Dapat RM3 Juta Hasil Buat Live Tiktok

[Copy link]
Post time 8-12-2023 04:14 PM | Show all posts |Read mode
Azlee Senario dituduh menjana RM3 juta hasil membuat video siaran langsung di TikTok miliknya.


Namun dia menyangkal dakwaan tersebut dan menyifatkan ia sebagai fitnah yang cuba menabur pasir di dalam periuk nasinya.





Foto: IG





"Dia buat macam itu supaya dapat sekat rezeki saya sebab orang akan fikir saya sudah kaya dan pengikut tidak mahu beri saya hadiah lagi.


"Itu tindakan tidak baik, sebab sebagai Tiktoker dia patut tahu mana mungkin dalam masa dua minggu saya boleh dapat banyak macam itu!


"Hentikanlah ada sifat hasad dengki itu, supaya kita dapat bekerjasama dengan baik," katanya kepada mStar.-CARI


Sumber: mStar

Namun dia menyangkal dakwaan tersebut dan menyifatkan ia sebagai fitnah yang cuba menabur pasir di dalam periuk nasinya.


"Dia buat macam itu supaya dapat sekat rezeki saya sebab orang akan fikir saya sudah kaya dan pengikut tidak mahu beri saya hadiah lagi.


"Itu tindakan tidak baik, sebab sebagai Tiktoker dia patut tahu mana mungkin dalam masa dua minggu saya boleh dapat banyak macam itu!


"Hentikanlah ada sifat hasad dengki itu, supaya kita dapat bekerjasama dengan baik," katanya kepada mStar.-CARI


Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 04:36 PM | Show all posts
hari2 buat live dia ni sejak dapat gift mahal2..heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang bagi gift, kita amik laa..

Takan sampai 3j.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 lah nak membonggak pun ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Citw pnye la nk up..hasanah betol

Cm ada 1 cite aku baru dgr. Org sakit ada saka. Pastu ada yg nmpak makhluk berdampingan dgn org sakit tu berjubah putih. Terus dikatakan wali Allah. Siap smpai memoja. Katanya bertuah dpt duduk sblh katil org yg berdampingan dgn wali.Allah.

Wali Allah berdamping 24 jam dgn manusia ke. Aku konpius la. Wali Allah tu bkn mengabdikan diri ke jln Allah. Pehal nk dsmping dgn manusia .

Sapa tau thlg jwb kisah hasanah ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Masyuk ke sebenarnya buat live tiktok ni? So agak2 berapa dia dpt income
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-12-2023 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
LHDN mcm mana ...klu berjuta followers sorang seringgit wah ...I m really curious
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 07:19 PM | Show all posts
untung tiktok... huhuhu
kalau nk donate boleh terus donate account .. kalau gift through tiktok , tiktok ambil up to 50% ya
ko hanya mengkayakan tiktok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by VespaSilbe at 8-12-2023 07:38 PM

Budak yang main ukelele tu anak kawan/jiran sis ladycarefree mmg jutawan.. ada masuk sotkabar
Macam dah 11 juta duwet budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke 3 juta likes yg dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 12:00 AM | Show all posts
X paham la org yang bagi hdiah TT kat retis ni.
Bg duit free bodo2 je
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap la acik ni..dlu masa susah sampai main no ekor..sekali dah tua terkejut tgk tiktok org bg gift terus setiap masa tap tap guys.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
aemon: Sedap la acik ni..dlu masa sus ...

Ada kes dia main nombor ke??
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2023 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 9-12-2023 09:54 AM
Ada kes dia main nombor ke??

Zaman muda mudi..hidup susah agaknya.harap skrg da bertaubat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 08:38 AM | Show all posts
Entahlaa tp rasanya byk jugak..tapi lama2 rasa mcm annoying plak bila tengok ramai artis dah buat live Tiktok ni tp sembang bodoh2 xder idea nk buat content yg menghiburkan atau entertain audience..semua sembang mcm bajet2 jer..rasa mcm tengok dieorg mengemis plak dan secara tidak langsung hilang nilai komersial dalam diri dieorg..
Perawankota: Masyuk ke sebenarnya buat live tiktok ni? So agak2 berapa dia dpt income


Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2023 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
bila dah start dpt gift... hari2 pulak buat live...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-12-2023 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak penah kasi gift ke ala ke ms layan tiktok ni..aku layan sbb nk informasi jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.056822 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list