CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6462|Reply: 5

Angelina Jolie tak suka tinggal di Los Angeles, bercadang pindah Kemboja... “Hollywood bukan tempat sihat”

  [Copy link]
Post time 8-12-2023 08:57 AM | Show all posts |Read mode


PELAKON Angelina Jolie bercadang meninggalkan Los Angeles, Amerika Syarikat dan berpindah ke negara Kemboja dengan kadar segera.

Pelakon filem Wanted itu juga memberitahu dia bercadang untuk meninggalkan dunia lakonan sepenuhnya bagi memberikan fokus kepada kehidupan baharu di negara itu.

Berita ini telah dikongsikan olehnya sendiri menerusi satu temu bual eksklusif bersama Wall Street Journal, baru-baru ini.

Menerusi temu bual berkenaan, Angelina memberitahu sejak daripada dahulu lagi dia tidak suka untuk menetap di Hollywood atas beberapa faktor.

Malah, dia tidak terfikir untuk meneruskan kerjaya lakonan sehingga usia tua.



Dalam pada itu, ada sumber mendedahkan impian pelakon berkenaan untuk berhijrah terbantut kerana masih terikat dengan bekas suaminya iaitu pelakon Brad Pitt.

Difahamkan antara faktor lain juga kerana dia terpaksa berdepan dengan proses penceraian yang panjang iaitu selama tujuh tahun dan ia menyulitkan untuk dia mendapatkan hak penjagaan enam anaknya itu.

"Itu adalah sebahagian daripada proses penceraian dan saya hilang daya untuk teruskan kehidupan secara sendiri serta bebas... kalau tidak memang saya akan pindah secepat mungkin

"Saya dibesarkan di tempat yang cukup sesak daripada semua tempat di dunia, Hollywood bukanlah tempat yang sihat," ujarnya.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 11:42 AM | Show all posts

dia ni pro palestine.datang lah dok malaysia sis
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 02:39 PM | Show all posts
penyanyi lejen jepun Gackt pun ada rumah kat sni. Ng sila polo , bawa shiloh skali
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru2 ni dia  shooting berlakon  filem watak maria callas.adakah itu lakonan terakhir sheols nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pindah jgn x pindah....Hollywood full of Israel propaganda.....karya2 dari Hollywood skg pun mcm makin sendu wlpun SAG-AFTRA strike dah berakhir
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 11:46 PM | Show all posts
When was America ever safe??? Seriously tho.
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 12:27 PM GMT+8 , Processed in 0.055681 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list