CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9365|Reply: 15

Adam Lee Buang Jambang, Benci Disamakan Dengan Alif Teega

  [Copy link]
Post time 7-12-2023 04:11 PM | Show all posts |Read mode
Adam Lee memuat naik beberapa foto yang memaparkan dirinya dengan imej terbaharu.


Tampil kacak dengan persalinan serba hitam, suami kepada pelakon Sweet Qismina itu nampak segar dengan imej terbaharu apabila membuang jambang pada wajahnya.


Foto: IG




Namun, apa yang menarik perhatian adalah kapsyen Adam di perkongsian tersebut yang berharap agar semua tidak menyamakan dengan individu lain.


“Jambang dah buang. Dah, jangan samakan aku dengan dia lagi,” tulis Adam ringkas.


  





Di akhir kapsyen tersebut, Adam turut meletakkan tanda pagar #iniALBukanAT.


Manakan tidak, ada warganet yang menyamakan wajah Adam yang berjambang sebelum ini seperti pempengaruh sensasi, Alif Teega.




  



“Kembar Alif Teega,” tulis seorang netizen.


“Ingat Alif Teega, Jangan woo,” komen netizen lain.




  



“Brewoknya, Alif Teega kah,” tulis warganet.


  



Untuk rekod, Adam dan Sweet sah bergelar suami isteri pada 24 oktober 2022 selepas setahun mengikat tali pertunangan. -CARI


Sumber: XTRA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi suka si adam takde jambang…
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 07:46 AM | Show all posts
herlok.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la takde jambang. Heouls dulu masa berlakon citer dengan siti nana (yg dia gilakan bini cousin sendiri) tu nampak herlok sangat, setanding hun hakim. Cuma body dia semakin ke arah si icebox berbisik dalam kelambu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa ko ada jambang pun hensem sikit dr larva... kesiannya sape pun xhingin disamakan dgn org huduh dn berperangai huduh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
X semua muka sesuai ada jambang
Yg jenis muka oriented or nusantara antaranya

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-12-2023 10:46 AM | Show all posts
dia ni hensem lagi2 time drama budak tebing..tapi tu la nak mentuakan diri bela jambang buat pe?aku x suka laki ada jambang ke janggung tebal kalu light2 i boleh terima lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kan herlok takde jambang tu bang
tiberrrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2023 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
takde jambang herlok ko dik..takyah la berjambang2 lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan herlok
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah buang..muka uols mmg tak sesuai letak jambang dik
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 05:36 PM | Show all posts
tak berapa minat lelaki ada jambang
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 8-12-2023 09:32 AM
X semua muka sesuai ada jambang
Yg jenis muka oriented or nusantara antaranya

Setuju,dia lagi sesuai clean cut camni dari bjambang...belah2 turki/arab sana lelaki2 dyorg sesuai berjambang nampak handsome
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus herlok dik
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
A'ah la, mmg lagi helok tak berjambang pun. Tunggu jadi bapak2 nanti la kalo tringat sgt nak wat jambang. Ataupun tak payah langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepesen ja jambang diorg ni semua. Dia ni pon jambang tanam jugak ka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.059783 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list