CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 8981|Reply: 50

[Tempatan] 'Influencer’ Hajar Hanif Gelar Mikhail Lelaki ‘Narcisist’, Dakwa ‘Pusing Cerita’ Suruh Buat Test DNA Anak – ‘Tolong Bagitahu Dia Hukum Taklik’

  [Copy link]
Post time 6-12-2023 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mojarean_X at 6-12-2023 12:35 PM

Pempengaruh media sosial dan usahawan, Hajar Hanif akui penat melayan sikap suaminya, Mikhail Issaq yang dikatakan seorang narcisist serta pandai memanipulasi dalam kemelut rumah tangga mereka.
  


Tuduh ada ‘affair’
Hajar janda Mikhail
Menurut Hajar, dia tidak faham dengan kenyataan Mikhail yang meminta untuk melakukan ujian paterniti DNA terhadap anak mereka. Menerusi hantaran di Instagram (IG), Hajar menegaskan isu yang sedang ditekankan sekarang ini adalah lafaz taklik cerai talak tiga.

Fighting with narcissists dan manipulator sangat memenatkan. Lepas itu, dia cakap apa pun saya susah nak faham. Pening baca belit sana sini, suruh test DNA pula dah. Sah sah la DNA dia.

Tolong bagitahu dia hukum hakam sikit tentang taklik. Kemudian, tuduh saya ada hubungan sulit dengan lelaki lain pula. Dia cukup tak suka saya dibantu Am. Tak tahu kenapa. Ibu saya dan adik beradik sentiasa dengan saya di sini teman saya.

Dakwa ibu kepada dua cahaya mata ini, Mikhail sanggup menggunakan nama Allah demi mempertahankan dirinya biarpun terpaksa ‘bermain kotor.’

Tengah bersedia untuk si dia (Mikhail) bermain kotor. Dia boleh buat banyak cerita. Dia boleh cakap apa saja termasuk  bersumpah atas nama Allah. Nama Allah dibuat main.

Termasuk junjung Al-Quran dan sumpah laknat diri sendiri pun sanggup. Dan sekarang sumpah laknat dia selama dengan saya tengah makan diri dia sendiri.

Tujuh tahun baru kantoi
hajar hanif usahawan
Sementara itu, menerusi entri berbeza, Hajar mendakwa segala perbuatan jijik Mikhail di belakangnya terbongkar selepas tujuh tahun mendirikan rumah tangga.

Know know janda. Hallo! Janda hawtz (hot) ya. Cuma janda ini bodoh sikit sebab nak dekat tujuh tahun baru tahu. Adik adik, ingat pesan kakak ya. Even orang aniaya macam mana sekali pun, jangan pernah buat cerita, fitnah dan khianat.

Macam mana sekalipun, Allah akan tunjuk lambat laun…Allah akan bersama orang-orang yang benar. Selama hampir tujuh tahun bersama si dia, Allah bukakan 1001 jalan untuk saya.

Teruskan DM saya bukti bukti yang korang ada please. Saya tak akan biarkan orang rampas anak anak. Dia kata nak ambil anak selama setahun.

Sebelum ini, Hajar Hanif mendakwa status sebagai isteri kepada Mikhail Issaq sebenarnya sudah lama berakhir selepas jatuh lafaz taklik cerai talak tiga.

Sumber: Instagram

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 01:00 PM | Show all posts
laki tu hadek2 ke uols? macam ada iras2 nizam ponen ape entah tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar atas sekali tu macam peponen keluar mall dengan besfren tengok wayang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 02:57 PM | Show all posts
Tu pasal bila semua benda ko tayang maka yg betul pun nampak cam wayang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus3. Ini pun set show off segala. Tak larat sakit, suami mithali dukung.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ex stewardess.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-12-2023 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Segala mala lah show2. Rumah Seremban ke apa. Apa jadi ya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:06 PM | Show all posts
haku je ke tak kenai deme2 neh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 03:07 PM | Show all posts
who are yussss???

geng2 ponder nie mmg kes pelik2
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:13 PM | Show all posts
sebok betul la geng2 INFLANCAUER ni dihighlight tak sudah2
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:34 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-12-2023 03:06 PM
haku je ke tak kenai deme2 neh?

anda tidak keseorangan. haku pun x kenal
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:36 PM | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 6-12-2023 03:34 PM
anda tidak keseorangan. haku pun x kenal

seppp

humban la tered ni kat bod gossip influenza sana

semak uii bod CI ni

mana momod? tgh makan mekdi letewww
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ini influencer yg mata grey anak pun mata grey tu ke? kaki pompuan lakinya???nape mcm pondan lbh krg toklif je kejadiannya
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:46 PM | Show all posts
Selekeh la jantan ni, mcm ponen pun ada.. Malam2 kt lorong
Toklip lepas ni boleh amik jantan tu jadi duta.. Muka sama dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:52 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-12-2023 03:36 PM
seppp

humban la tered ni kat bod gossip influenza sana

tak kenal wehhh... adakah kita umpama katak di bawah tempurung yg x mengenali segala influenza tiktokers semua ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:53 PM | Show all posts
buat test DNA???....'You are not the father'....I suka tgk maternity test show... melompat kegembiraan lelaki2 berkenaan kerana x perlu bayar penjagaan anak....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-12-2023 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma nk tanya nape dinding bilik dia papan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya laki dia hnya mmpu bawa pompuan pergi trec sajork..which is tetempat bebudak sekolah pun mmpu pergi.. so takde la kayo benar kau pun..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 05:01 PM | Show all posts
bukan jantan ni pilot ke dulu?
ke pramugara jer?
muka xensem
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah lalu kat ig iols neh..
Ada Audi ke apa masa tu..romantic sungguh hadiahnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 12:21 AM GMT+8 , Processed in 0.061435 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list