CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4696|Reply: 16

Will Smith akan kembali bertempur dalam dunia zombie, I Am Legend 2

  [Copy link]
Post time 6-12-2023 10:20 AM | Show all posts |Read mode


Pelakon terkenal Hollywood, Will Smith, telah mengesahkan bahawa sekuel kepada filem ‘I Am Legend’ sedang dalam peringkat akhir penulisan skrip.

Menurut Smith, sekuel ini akan berdasarkan kepada versi alternatif yang terdapat dalam versi DVD filem tersebut, di mana wataknya, Dr. Robert Neville, masih hidup.

Smith juga telah mengesahkan bahawa dia akan berlakon bersama Michael B. Jordan dalam filem ini.

Menurutnya, skrip untuk ‘I Am Legend 2’ telah dihantar dan dia akan berbincang dengan Jordan mengenai filem tersebut.

Walau bagaimanapun, Smith tidak dapat memberikan lebih banyak maklumat tentang filem ini pada masa ini.

Filem ‘I Am Legend’ pertama telah ditayangkan pada tahun 2007. Sepanjang tempoh tayangannya di seluruh dunia, filem ini telah berjaya mengutip lebih $585 juta (RM2.7 bilion).

Pengumuman tentang sekuel ini telah menimbulkan kegembiraan di kalangan peminat, memandangkan sudah lebih 15 tahun sejak filem pertama ditayangkan.

Sumber: Livemint, Deadline

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2023 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Can't wait!!!!
Love sgt i am legend.
Pacik will smith ni ada aversion to sequels with a few exceptions n mcm cita bad boys tu.
Tp pas incident tamparan manjah tu sendu career dia.
Kes xbyk job le nih
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 06:10 AM | Show all posts
Nice to know.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 11:21 AM | Show all posts
ok, hrp jln cerita dia lagi best dari yg 1st..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2023 11:43 AM | Show all posts
will smith semua filem dia tak pernah tak best
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2023 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita penuh tense. Mmg sedih masa anjing dia kena
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-12-2023 10:27 AM | Show all posts
Bukan yg pertama tu dia meletupkan dirinya sekali ngan zombie2 lain tu kan.  Darah dia adalah penyelamat utk org2 lain ... Best cerita ni.. Mama suka.  Kalau nak buat yg ke-2 kira wataknya dihidupkan blk lah... gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2023 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamason replied at 20-12-2023 02:27 AM
Bukan yg pertama tu dia meletupkan dirinya sekali ngan zombie2 lain tu kan.  Darah dia adalah penyel ...

Ada 2 version kan sis ending cerita ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2024 12:34 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 31-12-2023 03:45 PM
Ada 2 version kan sis ending cerita ni..

Eh ye ke? another version yg mana sis?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2024 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minami2013 at 3-1-2024 01:40 AM
Mamason replied at 2-1-2024 04:34 AM
Eh ye ke? another version yg mana sis?


I share ye sis..happy ending yg satu lagi

https://youtu.be/TKwZOa6CL6U?si=EmxP8fs6390Qi2d2
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2024 09:40 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 3-1-2024 09:37 AM
I share ye sis..happy ending yg satu lagi

https://youtu.be/TKwZOa6CL6U?si=VkYolP6QcvVsD1mP

Hahaha happy ending sungguh cite kartun zootopia ni sis... hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2024 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamason replied at 3-1-2024 01:40 AM
Hahaha happy ending sungguh cite kartun zootopia ni sis... hehehehe

Sorry sis.. tgh edit.. ter paste link sebelum ni. I dah betulkan.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2024 10:03 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 3-1-2024 09:41 AM
Sorry sis.. tgh edit.. ter paste link sebelum ni. I dah betulkan.. hehe

Hahaha cute je.  TQ2 boleh la nonton jap... TQ sis
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2024 10:16 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 3-1-2024 09:41 AM
Sorry sis.. tgh edit.. ter paste link sebelum ni. I dah betulkan.. hehe

Xsabar nak nengok zombie 2 will smith ni... Tq sis dah tgk ending yg ke2. Seriously xpernah tau ada ending ke2 tu sebenarnya.  Ingat dia dah mati dah sbb terpaksa bomb diri sendiri bersama zombi2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2024 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamason replied at 3-1-2024 02:16 AM
Xsabar nak nengok zombie 2 will smith ni... Tq sis dah tgk ending yg ke2. Seriously xpernah tau ad ...

Kannnn..mmg tak sabar.

Kecewa dulu tgk ending sbb i mcm absorb dlm cite ni... Bila tgk ending kedua, baru mcm puas.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2024 08:22 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 3-1-2024 06:32 PM
Kannnn..mmg tak sabar.

Kecewa dulu tgk ending sbb i mcm absorb dlm cite ni... Bila tgk ending ked ...

Betul, rasa xpuas hati ending dia pulak yg terkorban tu.  Hahahaha apoo kita as usual nak ending fairy tale helookk2 aje yek.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2024 12:43 PM | Show all posts
tak tau pon ada 2 ending
tak sabar nak tengok movie no 2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 10:31 AM GMT+8 , Processed in 0.064339 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list