CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7508|Reply: 64

[Jenayah] “Perlu Berbogel, RM500 Per Sesi” – Studio Filem P*rno Pertama Di Malaysia, Kini Giat Mencari ‘Talent’ Di Instagram. Dunia akhir zaman

  [Copy link]
Post time 6-12-2023 09:26 AM | Show all posts |Read mode




Tular baru-baru ini mengenai satu akaun yang mendakwa mewakili satu studio ‘dewasa’ dan lucah yang kini sedang giat mencari pelakon baru ataupun ‘talent’ bagi tujuan merakam filem bercirikan tontotan dewasa.

Menurut sumber, orang ramai yang didekati pihak studio tersebut tampil berkongsi pengalaman mereka dan mendedahkan ada menerima beberapa mesej peribadi di Instagram daripada individu tersebut.

Difahamkan, individu itu mencuba untuk menawarkan posisi sebagai pelakon filem dewasa dan turut menjanjikan bayaran sebanyak RM500 untuk setiap satu sesi penggambaran.

Antara syarat yang dikenakan adalah tiada aksi seks terlibat, rakaman berlangsung selama 3 hingga 5 jam dalam masa satu hari dan pelakon perlu berbogel sepanjang rakaman.



Difahamkan, kandungan filem itu akan diedarkan ke pelbagai platform yang menjual video dewasa dan lucah dan ia juga tertumpu kepada penonton antarabangsa.



Malah, individu itu mendakwa pihak mereka hanya melihat kepada profil wanita yang dirasakan cantik dan akan bertanyakan sama ada mereka berminat atau tidak.

Menerusi perbualan antara individu itu dengan seorang wanita, studio tersebut dilaporkan beroperasi di ibu kota Kuala Lumpur.



Sekadar info, negara Malaysia mempunyai peraturan dan undang-undang ketat berkenaan sebarang penghasilan, pengeluaran, pemilikan dan pengedaran berkaitan kandungan dewasa dan lucah.

Pelaku boleh berdepan hukuman yang berat, termasuklah denda dan penjara jika didapati terlibat dalam aktiviti berkaitan dengan pornografi.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 09:34 AM | Show all posts
@Green_tea @stinger

boleh cuba audition
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:35 AM | Show all posts
dlm industri porno ni takleh lari dari pompuan tetek besar...market demands big tits, small tits could not survive porn industry
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik aku bogel sendiri dan jual sendiri.. hahaha rm500 je ko bagi dikk.. bg le mahal.skit.. nak tunjuk puki tuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:41 AM | Show all posts
tapi kotey orang melayu saiz mini je la kalau negro tengok filem ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Blh ke polis buat undercover and perangkap agen ni. Cuma nak x nak je lah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-12-2023 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 6-12-2023 09:35 AM
dlm industri porno ni takleh lari dari pompuan tetek besar...market demands big tits, small tits cou ...

Bukan setakat teks selambak tapi yg unique #oneofitskind...contoh...puting jenis embedded dlm isi @greentea..dan bulus peks warna out of this world...rainbow coldplay.....

Wakahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:45 AM | Show all posts
Astaghfirullah, jauhkan lah dari anak cucu cicit kami.. Aamin

Risau aih, tiber nampak muka org kita kenal kan.. Budak2 skrg jenis nak senang cepat, janji dpt duit... Belajar malas, mcm si dik resah tu... Tak sekolah, beria berlakon mcm org dewasa.. Muka dah lah tak seberapa dgn gigi double layer nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
segss sector makin rancak sejak madanonnn. openly. dulu ada pun secretly. bahana undi madanonnn. dpt shm lerr sekoq2..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 6-12-2023 09:40 AM
Baik aku bogel sendiri dan jual sendiri.. hahaha rm500 je ko bagi dikk.. bg le mahal.skit.. nak tunj ...

Boleh nego ler sis burit tang harganyer....terutama kalo kentiks ko  jenis yg lebih panjang dari bulus peks ko....mana nak carik insan insan istimewa macam ko ini?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm scam jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:56 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-12-2023 09:42 AM
Bukan setakat teks selambak tapi yg unique #oneofitskind...contoh...puting jenis embedded dlm isi  ...

@greentea berpengalaman luas stinger...biasa main dgn sex toys...mungkin greentea boleh ajak rakan-rakannya yg kerap guna sextoys utk mencari pendapatan sampingan sebagai pelakon blue tempatan
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 10:15 AM | Show all posts
500 je???sedeyhhh sampai nak bogel hilang maruah dengan payment skit namati tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 10:20 AM | Show all posts
sebenarnya sudah ramai rakyat Malaysia ni terlibat dgn porn industry, especially chinese and indian...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-12-2023 09:47 AM
Boleh nego ler sis burit tang harganyer....terutama kalo kentiks ko  jenis yg lebih panjang dari b ...

Eiiii.. semua ko tau ekk.. kentik lee . Bulu peks laa.. hat mak ko punya kentik pnjg tak.. ape kata ko ajak mak ko pi audition . Mana tau laku lagi.. ate pun ko aje laaa.. ke ko punya kentik takde dah kena buang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 6-12-2023 10:15 AM
500 je???sedeyhhh sampai nak bogel hilang maruah dengan payment skit namati tu..

Audition 5 jam.. bayaran rm509.. satu jam rm100.. hanat sggh.. hahahaha.  Ke ade je insan yg nak buat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Murahnya chuols. Dahlah byr dlm MYR
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 11:08 AM | Show all posts
Woow... TAHNIAH ...

Ternyata bukan hanya Bahasa Melayu saja yang sudah memasuki  kancah persada dunia ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 11:28 AM | Show all posts
RM500 untuk 3~5 hours worth of mengerang. Banyak dah tu. Ko ingat ko Angelina Jolie ka dak demand juta2?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 6-12-2023 10:59 AM
Eiiii.. semua ko tau ekk.. kentik lee . Bulu peks laa.. hat mak ko punya kentik pnjg tak.. ape kat ...

Mak ko yg dah kematian laki boleh ler ko bawak dia pi audition...lagipun dah bertahun ketandusan batang kheunz? boleh ler stok gegeli dgn aiditioneers yg lain...tambah tambah duit jajan...dah ko anak tak guna tak bagi duit jajan mak ko tiap bulan kheunz?...yg ko ghisau suh mak org lain utk pi ....sedangkheun laki masih ada utk nyaranyee ...apa keww bengap ko buritan?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 09:31 PM GMT+8 , Processed in 0.090837 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list