CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 10142|Reply: 40

[Tempatan] Instafamous Dedah Suami Curang, Pilih Selingkuh Dengan “Lelaki” Yang Jadi Saksi Pernikahan Mereka

  [Copy link]
Post time 5-12-2023 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mojarean_X at 6-12-2023 07:49 PM

Instafamous dedah suami curang, pilih selingkuh dengan ‘lelaki’ yang jadi saksi pernikahan mereka. Perkahwinan merupakan Sunnah Rasulullah SAW yang dianjurkan berdasarkan nas Al-Quran dan hadis, inilah fitrah yang dilalui oleh manusia dalam membina kehidupan dengan sempuna dan bahagia.

Perkahwinan bukan untuk menutup perlakuan buruk seperti menyukai lelaki lain sama seperti zaman Nabi Luth tetapi perkahwinan adalah untuk membina rumahtangga yang mengamalkan ajaran Islam, melahirkan zuriat yang baik sehingga mampu memikul amanah dan merealisasikan usaha bagi memastikan hidayah Allah SWT berterusan dan tersebar ke seluruh alam ini.

Instafamous Dedah Suami Curang
Satu pendedahan dari instafamous Meylisa Zaara mengenai kecurangan suami mengejutkan banyak pihak. Bukan curang bersama perempuan lain tetapi memilih jalan songsang iaitu menjadi gay.

Lebih menyedihkan di hari pernikahan mereka, “pasangan” kepada suaminya adalah saksi kepada pernikahan mereka.
Meylisa yang juga model hijab yang sering menunjukkan tutorial pemakaian hijab di akaun Youtubenya, HijabModis selain terlibat dalam skincare mengakui pembongkaran suaminya, Rizka Khoirul Atok yang juga seorang ahli perniagaan.

Bahkan dirinya menulis di instagramnya yang dirinya kini melalui pengalaman pahit dalam perkahwinan tak mungkin akan memaafkan perbuatan suaminya itu.


Pilih Selingkuh Dengan “Lelaki” Yang Jadi Saksi Pernikahan Mereka

Ia bermula dari chat mesra suaminya bersama lelaki lain hingga mendatangkan kecurigaan kepadanya. Bila ditanya, dia menjadi mangsa keganasan rumahtangga kerana dipukul selain ditolak ke dinding hanya kerana pertanyaan tersebut.


Mimpi Suami Curang & Allah Tunjuk Kebenaran Usai Solat Subuh, Isteri Dedah Penyanyi Main Kayu Tiga

‘Panjat Bonet Kereta, Tangkap Suami Curang.’ Tindakan Nekad, Bila Hati Wanita DiSakiti

Namun satu pendedahan dari peminatnya, membuktikan lelaki yang menjadi pasangan suaminya adalah lelaki yang menjadi saksi pernikahan mereka dan ia diakui oleh Meylisa dalam hal ini.  Bahkan akui Meylisa, dia pernah mengekori suaminya check in di hotel bersama seorang lelaki pada hari raya aiduladha yang lalu.

Jelas hal ini sangat menyedihkan baginya kerana suaminya memilih jalan songsang, hal yang susah untuk diterima oleh seorang isteri. Sumber :- Tribunnews.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahahhahahah...  banyak nauuu geng kaverina ni ye..

What happen to the world
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa ni baru la plot twist
Ni x asyik sm je mo nye

Yet still dh muak dgn hal2 rumahtangga dlm ci ni
Lps 1, 1
Yg celebrity confirm2 dh
Ni yg tah sape2 so called instafemes ape pun jd bhn cerita
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bayangkan camne perasaan Kak Wan apabila mengetahui suaminya curang sama adik angkatnya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa up blk citer lama
Patut rasa pernah baca citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 5-12-2023 06:16 PM
Hahahahahahhahahah...  banyak nauuu geng kaverina ni ye..

What happen to the world

Uols pun mangsa mereka juga kan
Ke iols salah org ya
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-12-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes mikhail ngan hajar pon tak de yang buka thread. Tu pon famous dan ramai tak sangka. Mula2 ingat content. Tengok2 dah cerai talak 3.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2023 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 5-12-2023 08:31 PM
Kes mikhail ngan hajar pon tak de yang buka thread. Tu pon famous dan ramai tak sangka. Mula2 ingat  ...

Eh mikhail ngan hajar dh cerai ke? Pasal apa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 5-12-2023 08:33 PM
Eh mikhail ngan hajar dh cerai ke? Pasal apa?

Aah fake je rupanya content2 dorang. Mula2 ingat content. Siap panggil team ammar nazhan as backup. Tapi kalau dah sampai talak 3 mustahillah content. Lelaki tu playboy rupanya.

2-3 bulan masa baru kawen kantoi curang dah. Di sebabkan dia nak pujuk hajar, dia buat taklik cerai talak 3 sekiranya dia curang lagi. Kiranya hajar baca mikail tu berjanji setia lah ngan dia.

Nak di jadikan cerita, baru kantoi dah bertahun2 rupanya dia still curang ngan hajar. Kiranya anak no 2 pon depa buat mikail dah curang ngan hajar. Kena pukul jugak hajar tu ms pregnant.

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 5-12-2023 09:08 PM
Aah fake je rupanya content2 dorang. Mula2 ingat content. Siap panggil team ammar nazhan as backup ...

Sape hajar n mikhail ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka jambu mmg detected
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 5-12-2023 09:33 PM
Sape hajar n mikhail ni?

Kalau tengok muka ramai kot kenal. Byk kali gak content dorang viral sweet2. Sebelum kawen lagi dan selepas kawen.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-12-2023 08:00 PM
Uols pun mangsa mereka juga kan
Ke iols salah org ya

Begitu lah kehidupan sis..

Alhamdulillah for this experience tp aiols tak merentan yer..  

We came back stronger
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 5-12-2023 09:56 PM
Kalau tengok muka ramai kot kenal. Byk kali gak content dorang viral sweet2. Sebelum kawen lagi da ...

Adoi hat ni pun.
Laki dia curang ngn pompuan ke?
Dulu masa dorang baru kawen iols annoying sbb suara laki dia jenis bingit cam terlajak laris
Masa tu dorang nampak cam loving je sbb baru kawen, sampai la dia pregnant kuar anak mata hazel tu.
Pastu taktau apa cerita dia sbb malas nk layan kehidupan influencer yg tak abis2 ngn content.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 5-12-2023 09:56 PM
Kalau tengok muka ramai kot kenal. Byk kali gak content dorang viral sweet2. Sebelum kawen lagi da ...

Terkejutt
Ingatkn mk k-klik ngn bini
Hehe.. sorry
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 5-12-2023 10:03 PM
Begitu lah kehidupan sis..

Alhamdulillah for this experience tp aiols tak merentan yer..  

Uols bkn influencer nk merentan pun bkn ada yg kesah ye dak hahah

Atleast uols takde la nk terus bertahan n purak2 semuanya ok.
Sbb iols tau ramai yg gini, bertahan atas dasar tanggungjawab je pada anak2.
Duk serumah mcm hosmet je pun takpe, soalnya selama mana nak seksa jiwa sendiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-12-2023 10:49 PM
Uols bkn influencer nk merentan pun bkn ada yg kesah ye dak hahah

Atleast uols takde la nk terus  ...

Tak buleh la life purak2 begitu.. each of us deserve to be happy...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-12-2023 10:43 PM
Adoi hat ni pun.
Laki dia curang ngn pompuan ke?
Dulu masa dorang baru kawen iols annoying sbb su ...

Aah yang ni. Popular gak yang ni. Sebelum kawen dah popular sweet. Lepas kawen pon.

Tapi baru perasan yang rupanya laki ni lah yang dok bergaduh ngan amar nazhan kat live. Patut pelik napa wife dia bawa ammar nazhan ambush dia sekali.

Dia mcm dok kata fitnah. Even aku pon x suka amar nazhan ni, x de lah aku rasa kes ni fitnah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 07:59 AM | Show all posts
Pasangan gay nie alkisahnya mereka bergilir2 henjut ke? ke sorg henjut, seorang lagi menerima, but yg menerima tu rasa sedap mcm mana? itulah perbincangan kaum hawa di opis I.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:28 AM | Show all posts
Sheila1987 replied at 5-12-2023 01:08 PM
Aah fake je rupanya content2 dorang. Mula2 ingat content. Siap panggil team ammar nazhan as backup ...

Iols geli tengok mikhail tu, dgn adik dia mikha dgn aya.. Dasar bbnu sangat
Berkerusi roda sbb kena penyakit ain, yihh mcm mana boleh lalu dekat tt masa tu
Benci gila... baca2 komen lah gelinya bbnu memuja si mikha dgn aya tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 06:40 PM GMT+8 , Processed in 0.531298 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list