CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 61493|Reply: 220

Artis Cantik Anak Dua Swinger? Tawar Wanita Buat Seks Dengan Suami

  [Copy link]
Post time 1-12-2023 09:32 AM | Show all posts |Read mode
Ada individu yang mendedahkan seorang artis wanita terlibat dengan aktiviti bertukar pasangan untuk melakukan hubungan seks.


Dakwa individu itu, artis cantik berkulit putih dan memiliki dua orang anak itu pernah menawarkan rakannya untuk melakukan seks dengan suaminya ketika dia sedang hamil lapan bulan.


Foto: IG




“Ada je artis swinger, dia orangnya sangat putih cantik anak 2, adik beradik dia pun famous. Dia boleh tanya kawan saya nak tak threesome dengan suami I, suami I suka kat u lol.




  



“Bila kawan tu reject dia cakap hehee I gurau je, padahal masa tu dia tengah pregnant 8 bulan,” katanya menerusi pendedahan yang dibuat kepada Caprice.-CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by silampumeja at 1-12-2023 04:56 AM

Clue:
Putih cantik,
Anak dah 2,
Adik beradik famous?????

Jeng jeng jeng .....

Dalam kepala fikir mek kembong ni yg memenuhi kriteria ni.

Mula2 telintas si kening tebal tu tp macam tak kena kalau putih. Dia takla putih sangat

Scary jugak kalau gossip sampai thap ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
X tkut ke buat gosip mcmni. Bolehbuat org lain speku lpstu jd fitnah….
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:44 AM | Show all posts
silampumeja replied at 1-12-2023 09:35 AM
Clue:
Putih cantik,
Anak dah 2,

siapa yg kening tebal anak dua?


Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 1-12-2023 09:35 AM
Clue:
Putih cantik,
Anak dah 2,

Sama mcm dlm pkran. Tp sapa yg pregnant 8 bulan? Org yg tawar ke org yg di tawarkan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Clue dia yg kuat adik beradik famous..senaraikan..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-12-2023 09:50 AM | Show all posts
pitenah apo ni? adooiii berat berat..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke hujung ayat artis tu kata gurau je?
So maknanya dia tak serius laa
Pastu terus kena tuduh dia suka swing
Ingatkan dah bebetul jadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols memula terpikir mak Billie and Abbie...
Tapi meols masih bersangka baik kat penunggang tu.
Tak mungkin kut.

Mek kembong berdarah scotland.. laki bini rajin clubbing khenn
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:00 AM | Show all posts
gossip nih ckp kejadian berlaku masa artis tuh pregnant 8 bulan, and now artist tuh dah ada anak 2... gambar tuh pon guna gambar Mek Timoh masa pakai tudung.....

knowing Mek Timoh, dia memang kekadang bergurau kasar luar alam..... yg tukang bagi gossip nih pon, ko taste ker kat laki Mek Timoh tuh??? dah si artist tuh kendian ckp dia bergurau, ko plak pi canang kat orang.....

internal gurau, klu masa dia tya tuh ko tak selesa, ckp jer lar jokes tuh tak kelakau... bukan masa tuh ko gelak2 then lepas tuh ko pi canang plak mcm cerita betul...

yang si topi nasi tuh plak, apa yg ko sibuk sgt nak bongkarkan hal dalam kelambu orang lain???
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku pernah baca kat forum ni, si ND tu je yg ada letak swinger kat profile dia.
Forumers yg folo zaman bergasak F & ND mesti tahu n ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:12 AM | Show all posts
Topi nasi jadi ejen penyelamat rumahtangga plak skang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:12 AM | Show all posts
macam adik beradik kembong. dia tgh pregnant kan skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 1-12-2023 10:00 AM
gossip nih ckp kejadian berlaku masa artis tuh pregnant 8 bulan, and now artist tuh dah ada anak 2.. ...

Bg aku ni bukan level gurau biasa2.

Tp part topi nasi tu aku setuju. Tak risau plak dia kang pasal rumah tangga dia plak org selak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:16 AM | Show all posts
hurmmmm..menarik utk dikupas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Putih gebu, anak 2.. adikbadik pemes..aku trus shoot okt ialah mema kembong.

Logik je..sbb depa sosial. Cuma aku nk tny laki dia pilot  ,profesion org cerdik pndai pun jenis2 nk 3some gak ke.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 10:28 AM | Show all posts
Sheila1987 replied at 1-12-2023 10:16 AM
Bg aku ni bukan level gurau biasa2.

Tp part topi nasi tu aku setuju. Tak risau plak dia kang pas ...

setuju. utk gurau2 ni luar biasa ye. kita yg normal ni mmg tak pernah terfikir nak gurau mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow! Kinky!
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-12-2023 09:54 AM
Bukan ke hujung ayat artis tu kata gurau je?
So maknanya dia tak serius laa
Pastu terus kena tuduh d ...

Luar biasa gurauan suruh tdo dgn laki sendiri.

Ayat bergurau tu selalu org guna utk cover setelah di reject.

Cth: aku suka kt kau. Bila kena reject, terus cakap bergurau je
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:54 AM | Show all posts
Kot ye pun nak gurau, takdenya terus tanya nak threesome tak dengan laki sendiri. Threesome dengan orang lain boleh la kot gurau2.

Anyway. Entah betul entah tak gossip ni. Done husnuzon dengan OKT
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 03:28 AM GMT+8 , Processed in 0.064363 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list