CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"

  [Copy link]
Post time 30-11-2023 11:48 AM | Show all posts
hasyahana replied at 30-11-2023 09:08 AM
Aisyah ni mesti mewarisi sifat ayah dia…berani. Pakar bom tu. Eloknya letupkan si Alif ni dgn Fatin ...

aisyah ni ayah dia pakar bom ke?
tp aku rasa mcm oveersharing pulak dah
hbis satu malaysia tau hal rumah tangga depa
dgn leak report klinik
dgn leak voice note tgh gaduh
tp aisyah mcm xde amik apa2 tindakan
klo betul bijak, amik je tindakan mcm2 boleh kan saman ke tuntut harta sepencarian ke apa ke
ni duk la lagi jgn aibkan suami sy bla bla bla
duk lagi buat live smbil menjual mcm mintak org simpati sgt2
bagi aku tgh genting mcm ni
off sat social media
live menual tu staff pon boleh buat kan?

ke sbb dia tgh mengandung so xleh buat apa2 lagi secara legally?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2023 12:04 PM | Show all posts
pinkzara replied at 29-11-2023 10:55 PM
I rasa Echah tu fake.
Dia memang sentiasa senyum. Kena marah pun senyum.
Tapi kalau u perasan, mat ...

kan, nmpk sgt nk potray hidup yg sempurna..

tapi kt tiktac netz kata ecah ni bijak, tgh atur langkah.. wtf

dah lebam sampai jumpa doc pun ... masih dok jgn la buka aib laki saya... nk tgu kena bedal, anak2 hilang ibu ka ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 30-11-2023 11:48 AM
aisyah ni ayah dia pakar bom ke?
tp aku rasa mcm oveersharing pulak dah
hbis satu malaysia tau hal ...

Kt mana leak voice note tu. Ahgituuuu aku baru nk amek port kes diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 01:18 PM | Show all posts
lifeline replied at 30-11-2023 11:48 AM
aisyah ni ayah dia pakar bom ke?
tp aku rasa mcm oveersharing pulak dah
hbis satu malaysia tau hal ...

dia mmg jenis oversharing kot
sbb ada 1 video tu dia hadiahkan laki dia apa ntah
video tu dlm bilik tido duduk atas katil
bini ada back hug laki dia


jelik sungguh bila sikap oversharing dalam masa yang sama sebut nama agama sana sini terpaling motivasi jua
malu woiiii
terpalit pada agama tau


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 30-11-2023 11:48 AM
aisyah ni ayah dia pakar bom ke?
tp aku rasa mcm oveersharing pulak dah
hbis satu malaysia tau hal ...

Abaikan, aku dh dgr dekat benang sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 01:56 PM | Show all posts
Sesuatu… replied at 30-11-2023 12:48 PM
Kt mana leak voice note tu. Ahgituuuu aku baru nk amek port kes diorg ni

dkt tt sis
bnyk dh lalu fyp iols voice note tu

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-11-2023 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pagi tadi dengor voice note tu kat tiktak rasa shacking( ayat budak² tiktak)
Tapi dr suara ecah time tu memang dia marah sgt²..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 30-11-2023 12:04 PM
kan, nmpk sgt nk potray hidup yg sempurna..

tapi kt tiktac netz kata ecah ni bijak, tgh atur lan ...


Rasanya mmg sengaja leak voice note dan report tu utk selamatkan diri dia. Satu lagi dia x stop live masa alip marah tu, kalau off live silap2 kena penampar si echah ni.

Dak tiktak kata ecah ni macam khalish yg dlm perempuan itu. Amboiii tinggi nau maqam dah bbnu bagi hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2023 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 27-11-2023 03:08 PM
I pon aneh tgk cmne depa femes. Smpai sejuta followers. Ecah tu suka share info psl period etc. Tp ...

Nmpk dia sjenis degil dan dgr ckp sendiri jee... Xsangka blok orang jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunkiss8999 replied at 27-11-2023 03:54 PM
Dulu masa dorang bercinta yislamik..then kawin iols mmg x minat dua ekor ni..lg lak mse tu esah mke  ...

Lame ke dia betcinta yislamik...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 27-11-2023 04:58 PM
Parah pakira dh cerai ke dgn laki yg 1st tu..wow

Sape parah pakira
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 30-11-2023 11:48 AM
aisyah ni ayah dia pakar bom ke?
tp aku rasa mcm oveersharing pulak dah
hbis satu malaysia tau hal ...

I caya yg leak kan sume tu ecah jgk. Hahahahhaha. Die bkn je study psikologi... Tp bg i dia psiko jgk. Psiko kat diri sendiri n org keliling. Punya la nk org nampak hidup dia best, content semua terpaling bahagia. Sebenarnya fia nk psiko diri dia. Sesuai je la 2 org ni.

Kat ig dia tulis jgn sebar... The other side of her nak sebarkan. X logik la kalauborg lain yg sebar voice note tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 08:42 AM
theyols punya masalah rumah tgga dari awal2 tahun aritu lg siap ada ura2 cerai la bagai. pastu peny ...

Salah expectation tu i rasa. Serah diri biar sampai preggy dgn harapan dpt balik kasih syg suami. Sekali nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 30-11-2023 07:10 PM
I caya yg leak kan sume tu ecah jgk. Hahahahhaha. Die bkn je study psikologi... Tp bg i dia psiko  ...

Haah kan. I pon rasa sheols leak kan
Pastu boom 1 msia
Org sian sheols teraniya
Lalu org beli buku, planner, tudung
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by opie5662 at 30-11-2023 07:56 PM
babynina30 replied at 30-11-2023 07:46 PM
Haah kan. I pon rasa sheols leak kan
Pastu boom 1 msia
Org sian sheols teraniya


Kannn.... Bayangkan tengah gaduh tu mesti diorg je kat rumah. Takkan org lain ada kat situ kan. Dah tentu dia rekod sendiri. Kalau dia yg rekod, sapa yg leak kan benda tu. Ecah kene la maintain ayu dan tenang dpn public... So dpt la jadi bini teraniaya paling redha di abad ni. Kalau dgr dr dia menjawab dalam voice note tu, jenis lantang jugak ngan laki ni.

Tp dpn public ttp kene berlakon....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 28-11-2023 12:32 PM
Tak sis, aishah ada post video kt tt, masa dia inform dia pregy. Laki dia tak happy pun siap ckp a ...

Video pakmat westeng pon nampak lakinya takde prasaan. Hadap sbb buat content masyukkk je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2023 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 28-11-2023 01:16 PM
aahhaha haah la sama...

Masa i baca komen tu i dh memang mengiayakan... Sama... Sekali u letak plak. Hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 30-11-2023 07:10 PM
I caya yg leak kan sume tu ecah jgk. Hahahahhaha. Die bkn je study psikologi... Tp bg i dia psiko  ...

Iols pun rasa tangan ghaib yg hebahkan tu dia sendiri. Tak ada kerja la nak bagi medical report dekat adik sendiri kecuali mmg berniat untuk viralkan. Tak akan nak cakap tak sengaja adik ternampak report tu.

Penat ye kalau nak fake jadi terpaling isteri solehah dan tabah. Laki bini daku rasa fake. Tak sedar dan tak sayang diri sendiri. Ko ada hak untuk marah, menangis dan coolkan diri sendiri. Netizan boleh terima je kalau ko meroyan sekejap. Patut dia away from social media buat seketika. Tapi totap nak berkonten bagai.

Payah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 30-11-2023 07:10 PM
I caya yg leak kan sume tu ecah jgk. Hahahahhaha. Die bkn je study psikologi... Tp bg i dia psiko  ...

Siapa lagi lah yg ada those evidences pun kan. Report clinic tu pun clinic dah sahkan bukan dorng yg leak, benda p&c. Tibah sheolls pun kata sheolls bertanggungjawab ke atas documemt tu, mmg dia lah yg sebarkan pun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
koda replied at 30-11-2023 09:00 PM
Iols pun rasa tangan ghaib yg hebahkan tu dia sendiri. Tak ada kerja la nak bagi medical report de ...

Die tgh praktikkan apa yang dia belajar la tu. Hujung2 psiko diri sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 09:07 AM GMT+8 , Processed in 0.103513 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list