CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"

  [Copy link]
Post time 29-11-2023 11:42 AM | Show all posts
amyza82 replied at 28-11-2023 08:32 PM
Tak sis, aishah ada post video kt tt, masa dia inform dia pregy. Laki dia tak happy pun siap ckp a ...

kiranya laki tu mmg totally tanak sheols dah la. dia yg indenial much mcm2 benda dia post, buat live nk bgtau yg laki nya kena sihir. sebenarnya laki tu mmg tanak dah kat diasedekahkan je la kat minah muka konoha tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2023 11:44 AM | Show all posts

walopun muka seghebeh mcm vampire ada aura2 witch dan aura2 lelaki kucing, tetap ada je yg nak rebut. heran sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 11:45 AM | Show all posts
tom2 replied at 28-11-2023 10:39 PM
astagaaa aku xleh henti gelak bila ko cakap sesame stret tu. dah la aku selalu tengok  ...

cuols imagine teega ni jadi puppet seame street tu je. sejibik khuen
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 11:46 AM | Show all posts
petai011212 replied at 28-11-2023 11:03 PM
Kadang orang Ingat, preggy boleh rapatkan balik hubungan

ada yg btl2 dpt selamatkan rumahtgga dgn preggy tu. tu kalau dpt laki jenis ada empathy dan mmg sayangkan lg marriage tu. dpt yg pikir ikut kepala bana. mmg bye2 la jawab nya. mcm ecah ni nampak laki stay sbb harta je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 29-11-2023 11:39 AM
sama kan cuols? muka seghebeh je

SAMA uolsssss...hahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 29-11-2023 11:39 AM
sama kan cuols? muka seghebeh je

Dengan kartun larva ulat kuning tu pon sama hewhewhew
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-11-2023 01:44 PM | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 29-11-2023 01:43 PM
Dengan kartun larva ulat kuning tu pon sama hewhewhew

iyaaa sungguh laaahhhhh hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 05:20 PM | Show all posts
nazriatie replied at 27-11-2023 07:57 PM
Ecah n alip kije sekali..dorang run business tudung, buku, attend event utk bg talk tu semua..dora ...

Talk apa yg diorang bagi? Umur mentah mcm tu.. Bear yg umur 40 pun Bear rasa tak layak nak bagi talk, cuma bebel kat anak2 je lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2023 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 27-11-2023 03:23 PM
kuat kemut la tu wei
tak pun pandai blowjobb

Selalunya begitulaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kat X betul ke mamat tenuk ni buat tranplant janggut.eeuuuwwww..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 29-11-2023 05:20 PM
Talk apa yg diorang bagi? Umur mentah mcm tu.. Bear yg umur 40 pun Bear rasa tak layak nak bagi ta ...

X tau la talk psl ape..x pernah layan content dorang..tp nmpk la duk lalu lalang bg talk bagai
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 28-11-2023 08:54 PM
Macam mana boleh kaya? Memang diaorg ni business doing well sangat ke?

Ye la kot..nmpk dorang punya content merata jgk butik tudung dorang kat mall..bg talk, buat buku lg..tp ecah ni pun mmg orka jgk la..ayah dia lecturer dulu tp dh arwah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 28-11-2023 08:32 PM
Tak sis, aishah ada post video kt tt, masa dia inform dia pregy. Laki dia tak happy pun siap ckp a ...

I rasa Echah tu fake.
Dia memang sentiasa senyum. Kena marah pun senyum.
Tapi kalau u perasan, mata dia tak berainar, cover sedih.

Ada 1 video is g husband dia balik suprisekan anniversary selepas 10 hari outstn.
Dia senyum, tapi tak nampak happy. Cer you tengok.

Dua-dua i tak kesian.
Dua-dua attention seekers.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 29-11-2023 11:39 AM
sama kan cuols? muka seghebeh je

Haha..aku pulak tengok muka mcm Dory ikan yg Finding Nemo tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 29-11-2023 10:55 PM
I rasa Echah tu fake.
Dia memang sentiasa senyum. Kena marah pun senyum.
Tapi kalau u perasan, mat ...

Kan u,mata tak menipu
I terfikir,may b blkg kamera dia ada lwn alipp atau hina ker..tu  i dgr dlm live alipp ckp jgn cerita jgn bg ruang org ngater..tu i dgr
Pastu ainpatin pun pulaknya jenis gedik or lembut masuk la jarum
Ataupun sialippp ni ada curhat problem dia dgn esah kat ainpatin maka jd la semua ni..huhuhuhu

Esah mmg lembut,tp dia cerdik juga pg buat medical report utk backup

Apa lah plan derang lps bersalin nnt

Periglngatan juga,jgn over sharing
Asatizah sega la nk tegur direct sbb esah ni ikon muslimah,tutup aurat sempurna
Tp dia tak maououn nk tyg semua benda
Belum.serai dah doa jumpa.laki yg tepat
Apoooo..katanya redho

Apapun alipp mmg dayush la kalau pukul bini
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 09:07 AM | Show all posts
Aisyah ni mesti mewarisi sifat ayah dia…berani. Pakar bom tu. Eloknya letupkan si Alif ni dgn Fatin muka basic
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2023 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 29-11-2023 10:55 PM
I rasa Echah tu fake.
Dia memang sentiasa senyum. Kena marah pun senyum.
Tapi kalau u perasan, mat ...

Kan u,mata tak menipu
I terfikir,may b blkg kamera dia ada lwn alipp atau hina ker..tu  i dgr dlm live alipp ckp jgn cerita jgn bg ruang org ngater..tu i dgr
Pastu ainpatin pun pulaknya jenis gedik or lembut masuk la jarum
Ataupun sialippp ni ada curhat problem dia dgn esah kat ainpatin maka jd la semua ni..huhuhuhu

Esah mmg lembut,tp dia cerdik juga pg buat medical report utk backup

Apa lah plan derang lps bersalin nnt

Periglngatan juga,jgn over sharing
Asatizah sega la nk tegur direct sbb esah ni ikon muslimah,tutup aurat sempurna
Tp dia tak maououn nk tyg semua benda
Belum.serai dah doa jumpa.laki yg tepat
Apoooo..katanya redho

Apapun alipp mmg dayush la kalau pukul bini
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 09:08 AM | Show all posts
Aisyah ni mesti mewarisi sifat ayah dia…berani. Pakar bom tu. Eloknya letupkan si Alif ni dgn Fatin muka basic
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 11:35 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 30-11-2023 12:47 AM
Haha..aku pulak tengok muka mcm Dory ikan yg Finding Nemo tu

ponn sama
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 11:36 AM | Show all posts
hasyahana replied at 30-11-2023 09:08 AM
Aisyah ni mesti mewarisi sifat ayah dia…berani. Pakar bom tu. Eloknya letupkan si Alif ni dgn Fatin ...

iya bukan calang2. diam2 dia siap la si alipon ni. silap2 tggal spender je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 08:28 AM GMT+8 , Processed in 0.085521 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list