CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"

  [Copy link]
Post time 28-11-2023 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 28-11-2023 06:54 AM
Udah lama yach.  Ex laki first dh ada 2 anak.

Parah pakira tros remarried dgn staf nya nama zedu ...

Omg seriuslaaa...iols smlm bila uols ckp dia bercerai dgn laki first tu terus search pasal dia..kemain ramaaaaaaaai ye bbnu mengidolakan minah ni..cringe pun ada..wahh padahal hakikatnyahhh..terkejut baca komen uols ni

Btw..nape bbnu asik ckp dia cantik eh..iols tgk mcm ruhainies kemut pakai purdah je dia ni..arwah mak dia tu lg lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 03:22 PM | Show all posts
laki ni mmg narc. dia tau dia nk nikah lg mmg sengaja bg bini bunting walhal anak kecik2 lg. dia tau bilaanak kecik2, ppuan susah nk angkat kaki. kena pikir anak, kena pikir susah nk handle anak sorang2 walopun dia bukan tlg pun, setengah bulan memantat rumah apam baru

ecah pun tak cerdik, dah dpt hidu awal2 avoid la preggy
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 03:27 PM | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 03:22 PM
laki ni mmg narc. dia tau dia nk nikah lg mmg sengaja bg bini bunting walhal anak kecik2 lg. dia tau ...

ingat senang ke nak avoid?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 04:42 PM | Show all posts
honam replied at 28-11-2023 03:27 PM
ingat senang ke nak avoid?

theyols punya masalah rumah tgga dari awal2 tahun aritu lg siap ada ura2 cerai la bagai. pastu penyakit ain, mcm laki tu tanak dah kat sheols. time tu aiols yakin sheols dah bau2 bacang dah, nk kata penyundul tu la yg bg penyakit ain tu walhal tok laki kena penyakit apam

gitu tehtap la preggy walopun laki da mcm ayam berak kapur. tak planning la tu, dgn harapan kalo preggy tok laki tak jadi kawen. now sndiri la merana
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 04:42 PM
theyols punya masalah rumah tgga dari awal2 tahun aritu lg siap ada ura2 cerai la bagai. pastu peny ...

Padahal dia baru beranak taun lepas dowhh, 2022
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 04:57 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 28-11-2023 04:52 PM
Padahal dia baru beranak taun lepas dowhh, 2022

hoorr laa lama dah tu siap masuk paper kisah 2 laki bini ni. time tu aiols mcm sapa ni?? dgn tok laki muka mcm vampire sasame street. tp lalu lalang kat tt bini nya tak renti2 live berubat la, segala semua nk upload masih indenial. nk kata kena sihir dgn fatinoh la agaknya skali nya penyakit apom tak bertepuk sebelah tgn

kalau she cerdik skit bileh plan baikkk punya. cuma ye lah kalo asal islamik je lembik islamik je lembik payah jugak camtu. memintak2 dibuli..doktrin sorga ke hulu sorga ke hilir
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-11-2023 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 27-11-2023 11:57 AM
Ecah n alip kije sekali..dorang run business tudung, buku, attend event utk bg talk tu semua..dora ...

Itulah, mmg orang selalu cakap, Kaya, bahagia Ni jgn ditunjuk2, sbb kalau tuhan nak tarik, sekelip mata je.

Apepun saya setuju yg even dia silap bab menayang tu, tapi dalam bab laki dia ada pompuan lain mmg simpati la kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 27-11-2023 12:32 PM
Keje la, aisyah ni yg kedepan lagi.. siap tulis buku kann

Baguslah kalau dia keje, sbb kalau dia tak keje kesian kot2 jadi mcm banyak kes lain, dipinggirkan sbb laki dah bz dgn bini baru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
piro77 replied at 27-11-2023 03:00 PM
I baca kat twitter x yg dorg bisnes sama2. Kiranya sama2 buat duit.. Buku dorg tu laku giler juala ...

Baguslah gitu, harap 1st wife bijak atur langkah lepas ni, apa2 untung bisnes, lepas dah bayar apa yg patut, kena asingkan juga utk diri sendiri & anak2 sbb tak tahu apa akan jadi di masa depan kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 06:17 PM | Show all posts
silap2 tak lama lagi laki dia akan keluarkan tajuk buku terbaru, "cinta itu buta"
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 04:57 PM
hoorr laa lama dah tu siap masuk paper kisah 2 laki bini ni. time tu aiols mcm sapa ni?? dgn tok l ...

ahahahahah muka macam vampire sesame street pon boleh uols..pandai uols bagi persamaan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 03:22 PM
laki ni mmg narc. dia tau dia nk nikah lg mmg sengaja bg bini bunting walhal anak kecik2 lg. dia tau ...

Tak sis, aishah ada post video kt tt, masa dia inform dia pregy. Laki dia tak happy pun siap ckp aduiii
..ank kedua kecik lagi la, mmg nampak sgt X happy. Aishah je yg happy sorang. Byk la moment yg show laki dia hilang spark kt dia but she's seems in denial.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 27-11-2023 07:57 PM
Ecah n alip kije sekali..dorang run business tudung, buku, attend event utk bg talk tu semua..dora ...

Macam mana boleh kaya? Memang diaorg ni business doing well sangat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 09:05 PM | Show all posts
si tega ni bukan duk lalu kat tiktok aku kata dia kene buatan org...ahahhaha last2 buatan sndri je rupanyaa...haktuihhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 09:07 PM | Show all posts
beni_nikaido replied at 28-11-2023 11:05 AM
laki ni yg dibawa berubat sebab terkena penyakit ain ye?
rupe2nye terkena penyakit chenta....

AHAHAHHAA kannn poyos je lebih..rupanya angau bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 09:16 PM | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 04:57 PM
hoorr laa lama dah tu siap masuk paper kisah 2 laki bini ni. time tu aiols mcm sapa ni?? dgn tok l ...



aahhaha haah la sama...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 28-11-2023 09:07 PM
AHAHAHHAA kannn poyos je lebih..rupanya angau bercinta

bazir duit je....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 04:57 PM
hoorr laa lama dah tu siap masuk paper kisah 2 laki bini ni. time tu aiols mcm sapa ni?? dgn tok l ...

astagaaa aku xleh henti gelak bila ko cakap sesame stret tu. dah la aku selalu tengok citer tu kecik2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-11-2023 03:22 PM
laki ni mmg narc. dia tau dia nk nikah lg mmg sengaja bg bini bunting walhal anak kecik2 lg. dia tau ...


Kadang orang Ingat, preggy boleh rapatkan balik hubungan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2023 11:39 AM | Show all posts
_kelly replied at 28-11-2023 06:50 PM
ahahahahah muka macam vampire sesame street pon boleh uols..pandai uols bagi persamaan

sama kan cuols? muka seghebeh je


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 07:45 AM GMT+8 , Processed in 0.430519 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list