CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"

  [Copy link]
Post time 27-11-2023 03:43 PM | Show all posts
sapa pulak aliff teega ni, meols ingatkan tegar penyanyi indon tu, tapi tgk muka mcam lain..
pastu tak kenal lahh aiyoooo...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen: Sanggup ye pergi songkhla nika ...


SG prefer untuk rasakan apa yg aisyah buat sebelum ni tidaklah sia2…sekurang2 nya dia belajar berdikari dan kalau xde husband dia di masa akan dtg pon, dia boleh buat biz sendiri

SG percaya aisyah ni bertahan je sbb tgh pegnen. Maybe lepas dah dpt baby nanti, dia akan ambil further step. Skrg maybe tunggu dan lihat je perangai hubby nya kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 03:57 PM | Show all posts
MissVixen replied at 27-11-2023 01:16 PM
Sanggup ye pergi songkhla nikah baru. Sia2 je aishah tu korbankan masa muda jaga laki, beranak ramai ...

nak syurga tanpa hisab katanya.................
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fuh, the pain is unbearable. tgh pregnant pulak tu. teringat kes jeji n nowa. lepaskan jela alif kalau dah sanggup menipu semua kat isteri yg tgh pregnant. u dont deserve her love anymore. let her be happy with someone tht truly deserve her.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 04:25 PM | Show all posts
rbmy replied at 27-11-2023 01:40 PM
nak tau mana fatin tu gmbar jelas takde ke



Baju putih spek belakang tu chuols...kat tt dah ada yg share lagi jelas siap muka zaman study lagi...search je nama pesondol tu jmpa laa nti

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 04:27 PM | Show all posts
doubleA replied at 27-11-2023 12:50 PM
Ingatkan diceraikan di hari lahir (nanas-kaknab) dah kejam, ni dimadukan beberapa hari sebelum anniv ...

xtau la mmg sngaja or tak tp my friend pn suami dia madukan dia dkt2 dgn tarikh anniversary dorg..  
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-11-2023 04:30 PM | Show all posts
Edited by Mini.Me at 27-11-2023 04:32 PM
SalenaGomez replied at 27-11-2023 03:53 PM
SG prefer untuk rasakan apa yg aisyah buat sebelum ni tidaklah sia2…sekurang2 nya dia belajar ber ...



Nahh jumpa kat tt...betol rasanye tu lepas beranak nanti ada ecah blah...babai laa alipp

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 04:41 PM | Show all posts
Mini.Me replied at 27-11-2023 04:30 PM
Nahh jumpa kat tt...betol rasanye tu lepas beranak nanti ada ecah blah...babai laa alipp

sis pun rasa ecah bertahan sebab tgh pregnant dgn anak2 kecik-kecik. Tapi kalau laki tagune beliau tak sesuai lagi, biarlah Allah berikan yang terbaik kepada ecah ni.

loving sayang kemahinnnnn hujung madu kau bagi time nak anniversary, otak kau tercicir kat sg golok ke lip?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 05:06 PM | Show all posts
ntah sapa2 lah depa ni... skit pon i x knl. penuh lalu fyp. hayoooo
thats y jgn cayela depa yg loving2 kt socmed ni, propa kebanyakannya.
bahagia cane pon, keep it private,.hah gituu nasihat acik2
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mini.Me replied at 27-11-2023 04:30 PM
Nahh jumpa kat tt...betol rasanye tu lepas beranak nanti ada ecah blah...babai laa alipp

Kannnn…sebab skrg ni yg penting jaga mental sbb tgh pegnen. Netizen pon ramai side ke aisyah. Between bercerai skrg vs leps beranak, rasa nya better dia bertahan skrg. Support system dia pon InsyaAllah ramai. Nak jaga anak emosi anak dia yg 2 org tu skrg, pon penting. Sebab kecik lagi kan

Since depa masih husband n wife, so aisyah ni masih menjaga nama laki dia. Maybe lepas dia beranak, tetiba hubby dia baru sedar diri ke, we never know

Wait n see je nanti
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gigihadid replied at 27-11-2023 04:27 PM
xtau la mmg sngaja or tak tp my friend pn suami dia madukan dia dkt2 dgn tarikh anniversary dorg.. ...

Laki tu bagi hadiah 'madu' utk wife die sempena wedding anniversary...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Alif baru kawen dua. Belum teega, nyampah!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 06:01 PM | Show all posts
lain mcm hadiah ulangathun laki dia ke bini dia eh . entah2 aisyah tu tgh susan stratergik nak tinggalkan lakinya . ko jgn suka sgt tega.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
chilly replied at 27-11-2023 05:30 PM
Alif baru kawen dua. Belum teega, nyampah!

Winnnnn...adakah number teega menyusul? Muda2 nak berbini dua...masalah jugak budak2 genZ ni senang kaya thru socmed, mula la buat perangai gatal kwin lagu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aisyah ni baru umo 25 kn..dia kawin umo 19..so 25 la skrg..yg jantan tak tahu plk umo brapa..kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu jgn keje keras sgt lek lek je kak bia laki kau yg bg makan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 27-11-2023 10:54 AM
Aisyah ni baru umo 25 kn..dia kawin umo 19..so 25 la skrg..yg jantan tak tahu plk umo brapa..kosserr ...

Bini 1st tu keje ke tak? Kesian kalau tak bekerja, laki dah ada bini baru, takut laki layan macam kain buruk je tu nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fortiori13 replied at 27-11-2023 07:28 PM
Bini 1st tu keje ke tak? Kesian kalau tak bekerja, laki dah ada bini baru, takut laki layan macam  ...

Ecah n alip kije sekali..dorang run business tudung, buku, attend event utk bg talk tu semua..dorang ni kaya..i tak minat dorang ni sbb suka show off kebahagiaan dorang..but at this moment, mmg kesian kat esah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 27-11-2023 06:54 PM
Aisyah ni baru umo 25 kn..dia kawin umo 19..so 25 la skrg..yg jantan tak tahu plk umo brapa..kosserr ...

Alip around 29mcmmtu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
fortiori13 replied at 27-11-2023 07:28 PM
Bini 1st tu keje ke tak? Kesian kalau tak bekerja, laki dah ada bini baru, takut laki layan macam  ...

Keje la, aisyah ni yg kedepan lagi.. siap tulis buku kann
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 09:49 AM GMT+8 , Processed in 0.527740 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list