CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14095|Reply: 155

Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"

  [Copy link]
Post time 27-11-2023 11:58 AM | Show all posts |Read mode
Alif Teega mengakui telah berkahwin dua bersama wanita dikenali sebagai Fatin Umaidah Ramli.


Terkini, tular satu foto yang tertulis ‘gambar pasangan berkahwin’ memaparkan perincian pernikahan Alif dan Fatin yang dikatakan telah berlangsung di Pejabat Majlis Agama Islam Wilayah Songkhla, Thailand.


Foto: IG




Foto tular tersebut telah mengundang pelbagai spekulasi ramai pihak terutamanya mengenai tarikh pernikahan Alif dan Fatin yang tertera pada surat tersebut bertarikh 21 November 2023, beberapa hari sebelum ulang tahun perkahwinan bersama isteri pertama, Aisyah Hijanah.


Hal ini demikian menimbulkan persoalan sama ada Alif berkahwin secara senyap dan tidak dapat restu daripada Aisyah kerana dia memaklumkan kepada umum telah berkahwin dua pada 18 November 2023.







Sebelum ini, Alif atau nama lengkapnya Mohd Hazalid Mohd Hazani tampil meleraikan segala spekulasi dengan mengakui telah berkahwin dua demi mengelak sebarang fitnah berterudan terhadap dirinya, isteri dan keluarga.




  



  



Sementara itu, Aisyah pula seakan reda atas nasib menimpanya ifu serta mendoakan kebahagiaan suaminya bersama madu, Fatin Umairah dan berharap ramai pihak tidak terus bercakap buruk mengenai rumah tangga mereka. -CARI


Sumber: XTRA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 12:06 PM | Show all posts
public statement 18.11.2023, anniversary pertama: 25.11.2023, kantoi pics: 21.11.2023. amboi alep, kemain dia. jgn sampai iols buat kronologi dates. lol.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas abg tesla, skrg alip teega pulakkkk.. ntah sapa haram tak pernah kenal sblm ni jadik kenal sbb kawen 2, alip syukri patut buat konten mcm ni sure letop, netizen dh boring konten gaduh n beranak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 12:38 PM | Show all posts
ermmmmmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 12:47 PM | Show all posts
so berskandal time keja ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 12:49 PM | Show all posts
nyampah pulak tgk gambar pakai jubah tutup mata seakan terlalu menghayati tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-11-2023 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan diceraikan di hari lahir (nanas-kaknab) dah kejam, ni dimadukan beberapa hari sebelum anniversary ke 6 oleh so called couple islamik. Tegar sungguh, apa la yg jantan betina ni pikir. Sekuat ecah cuba potray diri dia, sakit hati tak boleh tipu, dah la dia muda lagi, masa muda dah korban mcm2 dalam rumah tangga ingatkan panas hingga ke ptg, tgh pregnant dimadukan plak. Anak2 kecil lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Choppp..si aisya ngan tenuk ni dah kawen brapa lama?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
makin lama jantan2 ni makin perangai cam sial…geram pulak aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanggup ye pergi songkhla nikah baru. Sia2 je aishah tu korbankan masa muda jaga laki, beranak ramai. Baik la enjoy dan habiskan masa berjalan. Akhirnya jadi mangsa kena tipu nikah siam dan kena paksa redho. Syurga bawah tapak kaki suami kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 01:40 PM | Show all posts
nak tau mana fatin tu gmbar jelas takde ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi sakan typo.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 01:55 PM | Show all posts
ni lah aku benci jantan kawen je kata Sunnah Nabi
solat pon tunggang langang tak pernah tepat waktu
ngaji jauh sekali
nikah pon lari kat Siam nun
ko claim Sunnah Nabi
benda basic yang Nabi buat pon ko tak mampu nak buat
sembang serupa babi terbang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 02:06 PM | Show all posts
weezerfan replied at 27-11-2023 04:55 AM
Choppp..si aisya ngan tenuk ni dah kawen brapa lama?

kalau ikutkan posting dia, 2017. so nov 2023 = 6 years
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 02:11 PM | Show all posts
Awam sangat ghopa madunyerr..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
I pon noticed smlm terpampang dia canang 18nov kawen.

Tibe pic bertebaran arini 21nov

Post smlm terus takde date dh. Smpt edit ketuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 27-11-2023 02:06 PM
kalau ikutkan posting dia, 2017. so nov 2023 = 6 years

Ya baru perasan ada kat thred sebelah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini kedua dia punyalaa muka basic tak cukup spec..siap perangai pun kuat scam n aniaya orang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 03:20 PM | Show all posts
sampai 58k komen

fuhhhhh dah sama level ronaldo
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 03:23 PM | Show all posts
b00nzzk replied at 27-11-2023 03:18 PM
Bini kedua dia punyalaa muka basic tak cukup spec..siap perangai pun kuat scam n aniaya orang.

kuat kemut la tu wei
tak pun pandai blowjobb
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 08:18 PM GMT+8 , Processed in 1.029680 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list