CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"

  [Copy link]
Post time 1-12-2023 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 30-11-2023 07:55 PM
Kannn.... Bayangkan tengah gaduh tu mesti diorg je kat rumah. Takkan org lain ada kat situ kan. Da ...

betol aku pun pkir kan benda yang sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 04:04 AM From the mobile phone | Show all posts
koda replied at 30-11-2023 09:00 PM
Iols pun rasa tangan ghaib yg hebahkan tu dia sendiri. Tak ada kerja la nak bagi medical report de ...

aku pun tpkir jgk mcm mn adik die bole dapat bnda2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 04:25 AM | Show all posts
Edited by jassy50 at 30-11-2023 08:27 PM

-               
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 08:38 AM | Show all posts
silampumeja replied at 30-11-2023 07:27 PM
Salah expectation tu i rasa. Serah diri biar sampai preggy dgn harapan dpt balik kasih syg suami.  ...

pokok pangkalnya sheols tak cerdik bg aiols. laki paksa live buat gak la live senyum2 fake wanita lindungan kaabah. tapayah je la layan nak live. kalo dia hempok ko report je la polis kan. hadap nau
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 08:41 AM | Show all posts
reynold00 replied at 1-12-2023 04:04 AM
aku pun tpkir jgk mcm mn adik die bole dapat bnda2 tu

confirm2 sehols sndiri yang bg kat adiknya. elok la tu jgn simpan senyap2 sndiri. kot2 tau2 mati je. biasa jantan narc mg suka kalo bini pendam sorang2, sikit2 aib sikit2 aib. jaga aib suami, palanenet depa lah. sendiri buat aib. maruah diri dan keluarga tak reti lak nak jaga

tu yg ecah berjaya record, silap2 hari2 kena mentally & physically abuse. tak tau apa pasal bertahan, ke sbb company n share tu dah bg semua kat jantan tu. kena slowly2 dapatkan balik utk teruskan hidup ke mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 1-12-2023 12:38 AM
pokok pangkalnya sheols tak cerdik bg aiols. laki paksa live buat gak la live senyum2 fake wanita  ...

Ade jugak rasa desperate dgn income yg diorang dapat selama ni agaknya... Selama ni masyuk. Dua2 firkir kalau takbuat macam biasa diorang pnya income akan terjejas. Gitulah kalau hidup harap perhatian org. Segala sisi hidup nak didedahkan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-12-2023 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Serious la guys ayah ecah ni arwah dr pakar bomb tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:53 AM | Show all posts
opie5662 replied at 30-11-2023 07:10 PM
I caya yg leak kan sume tu ecah jgk. Hahahahhaha. Die bkn je study psikologi... Tp bg i dia psiko  ...

betul
pastu cam acah2 wanita kuat
reply komen semua cm aahh aku kuat sian kan aku
ish aku xleh laa
hahahha
bukan x kesian apa yg jadi
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aku ni busuk hati kot
mmg dari awal2 depa ni naik lagi aku x gemor
masa awal2 kawin duk share perjalanan suami isteri apa semua ni..hidup konon susah sgt la lepas kawin..masuk rumah xde apa bagai semua tu...mcm kan org lain x alami benda tu....
mmg xkenan sgt couple2 acah yislamic baru kawin setahun jagung sharing tips apa bagai mcm kan dah 50 thun kawinnnn...
selalu je lalu kt ig masa tu tp mmg x kenan..

fast forward beberapa tahun kemudian jadi giniiiiiii

bersabar la ye
boleh dah kot belajar2 tone down soal2 privasi rumah tangga niiii

apa2 pon semoga tabah dan dipermudahkan urusan
kalau betul wanita hebat, jadi la hebat diam diam buat keje
jgn duk pong pang kt socmed je itu ini tp hujung2 nmpk mcm kena pijak dek suamiii...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 09:55 AM | Show all posts
Tomyamputih12 replied at 1-12-2023 09:50 AM
Serious la guys ayah ecah ni arwah dr pakar bomb tu?

sapa ayah si ecah ni?
mmg pakar bom ke

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:03 AM | Show all posts
Edited by IzzahF at 1-12-2023 10:21 AM
lifeline replied at 1-12-2023 09:53 AM
betul
pastu cam acah2 wanita kuat
reply komen semua cm aahh aku kuat sian kan aku

aiols pun tak gemor dua ni, dari hujung rambut sampai hujung kaki nk bg tips2 pemenda semua terpaling tahu. cuma yg aiols merasa raihan, bbnu kat tt n ig tu pehal sendu sangat memuja2 tahap dewa. contoh macam pasal haid tu mak datuk la komen apa mak kau tak penah ajor ke kat rumah pasal haid? masa kat skolah dlu stazah dkp kat depan ko buat apa? membuta? ha giteww aiols meluat

mcm tak penah dgr/atau tak penah diajor sampai nganga sekor2 melopong serius tak boleh digest
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:08 AM | Show all posts
lifeline replied at 30-11-2023 11:48 AM
aisyah ni ayah dia pakar bom ke?
tp aku rasa mcm oveersharing pulak dah
hbis satu malaysia tau hal ...

Mana boleh off...duit lagi penting. Time ni nak cari crowd pun. Tapi bila isu dah sendu...orang dah lupa. Tak masyuk la macam tu.

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:09 AM | Show all posts
IzzahF replied at 1-12-2023 10:03 AM
aiols pun tak gemor dua ni, dari hujung rambut sampai hujung kaki nk bg tips2 pemenda semau terpal ...

hahaha
betul2 netizen kt socmed over nau
siap ckp wanita sempurna la apa la
haishhhh laaaaaaaaa......................................


tu yg kemain ramai bbnu baru kawin share kebahagiaan tu
terpengaruh dgn kapel2 yg cenggini la


Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:10 AM | Show all posts
aciksenah replied at 1-12-2023 10:08 AM
Mana boleh off...duit lagi penting. Time ni nak cari crowd pun. Tapi bila isu dah sendu...orang da ...

tula tu
kalau dh utaman duit dari mental dan siri sndiri
tak leh buat apa laaa
hadap je la walau pun memakan diri sndriiii
gituhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 1-12-2023 09:53 AM
betul
pastu cam acah2 wanita kuat
reply komen semua cm aahh aku kuat sian kan aku

Dia diam2 buat keje la tu... Diam2 leak kan sume bukti... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hasyahana replied at 30-11-2023 09:08 AM
Aisyah ni mesti mewarisi sifat ayah dia…berani. Pakar bom tu. Eloknya letupkan si Alif ni dgn Fatin ...

korang nak tanya, acane korang tau tu ayah Aisyah eh?.sebab kalau gugel news/article, Dr Azahari Husin to left 2 daughters while Aisyah xde kakak or adik perempuan. Ada adik lelaki je. Pastu nama ayah Aisyah is Azhari not Azahari
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 02:11 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 28-11-2023 02:12 AM
Iols rasa edisi kalkulator

Sbb lelaki kalau kawin dua muka ada sinyum..mcm abg tesla tu..tp cuba ch ...

Ada speku dr abg ipar penyondol muka awam tu... dia bg hint.. KENAPA KELAM KABUT KAWIN? Jengg jengg jeng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 02:32 PM | Show all posts
princess_mia replied at 1-12-2023 02:04 PM
korang nak tanya, acane korang tau tu ayah Aisyah eh?.sebab kalau gugel news/article, Dr Azahari H ...

ooo kt mana spekuan kata ayah aisyah ni pakar bom tuh..
ni kalu la betul n leak kt tiktok socmed lain
lagiiiii laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dipuja pujiiiiiii oleh netijennnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
princess_mia replied at 1-12-2023 02:04 PM
korang nak tanya, acane korang tau tu ayah Aisyah eh?.sebab kalau gugel news/article, Dr Azahari H ...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 02:50 PM | Show all posts
Edited by lifeline at 1-12-2023 02:57 PM

ohhhhh mmg bapaknya la eh pakar bom tuwah hebattttttt
go aisyah gooo
jangan lemah

diam2 je buat kejeee tu
tinggal je laki tuhhhhhhhhhh

ok dah tau kisah hidup si ecah ni dari kecil iols kesian
aishhhhh la awat jantan tu buat gitu kt dia
mcm2 dugaan dia yaaa

ok ecah dah la stop sharing hal rumah tangga
bangkit balik jgn pndng belakng harap benda2 ni mematangkan uols lagiiiii...



Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 04:36 PM | Show all posts
IzzahF replied at 1-12-2023 08:41 AM
confirm2 sehols sndiri yang bg kat adiknya. elok la tu jgn simpan senyap2 sndiri. kot2 tau2 mati j ...

seratus peratus i bersetuju dengan u yg dia bagi salinan report tu ke adik dia. dia memang mengadu domba permasalahan rumahtangga sheols ke adik dia. netizen jangan bodoh sgt ckp doc or klinik sebarkan boleh x? sbb iols kalu x masuk porem xkenal 2 hekor ni.. tah2 doc tu xkenal pon ecah tu..



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 12:41 AM GMT+8 , Processed in 0.397189 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list