CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 974|Reply: 3

Jenna Ortega tolak Scream VII

[Copy link]
Post time 27-11-2023 11:50 AM | Show all posts |Read mode

JENNA ORTEGA

PELAKON muda terkenal, Jenna Ortega menarik diri daripada membintangi filem Scream VII selepas salah seorang pelakon filem tersebut, Melissa Barrera dipecat atas tindakan anti-Yahudi selepas mengutuk kekejaman Israel terhadap Palestin secara terbuka.

Menurut laporan Variety, Jenna telah meninggalkan lokasi penggambaran dan enggan untuk meneruskan jadual yang telah ditetapkan.

Bagaimanapun, terdapat sumber memberitahu alasan Jenna enggan meneruskan penggambaran filem Scream VII bukan disebabkan pemecatan Barrera, namun atas kehendaknya sendiri.

Difahamkan, pelakon muda berusia 22 tahun itu juga turut lantang bersuara mengutuk kekejaman Israel ke atas Palestin dalam media sosial miliknya.

Selepas meninggalkan set Scream VII, Ortega dikatakan memilih untuk melanjutkan penggambaran siri Netflix terkenal, Wednesday 2 yang bakal ditayangkan tidak lama
lagi.

https://www.kosmo.com.my/2023/11 ... a-tolak-scream-vii/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 10:27 AM | Show all posts
Solidarity sangat! Memang orang akan boycott la SCREAM 7 ni kalau jadi buat. X silap both Melissa and Jenna only signed on for two movies je in the SCREAM franchise. So xde masalah kalau dorang tukar jalan cerita ke apa ke.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 11:35 AM | Show all posts
aku tgk scream ni first two je.yg pertama tu sbb ada skeet ulrich.yg kedua dia takde aku tgk sekali je.yg buat sampai 6 masuk 7 tu gigih betul org yg nengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 10:31 PM | Show all posts
These franchises need to stop.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.065263 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list