CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8331|Reply: 9

Mesin Buat Printing T-Shirt

[Copy link]
Post time 18-2-2011 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Saya tak tahu betul tak boleh park post kat sini. Tapi saya betul-betul nakkan bantuan anda semua.
Begini.

Saya ingin menolong seorang saudara, dia grad dalam bidang graphic dari kolej swasta. tak ada kerja. jadi, saya ingin membantu dengan share business print t-shirt.

apa mesin yg diperlukan ? mana nak cari ? berapa harganya ? pelanggan dah ada dah. (saudara kami yg ada souvenir shopkat pusat pelancungan) nakkan bekalan dalam 300 pcs seminggu. sambil tu bila dah baoleh handle kerja tu, nak cari juga pelanggan lain.

minta bantuan anda semua.

terimakasih mod jika benarkan saya tumpang post di sini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2009 10:30 AM | Show all posts

bncang bisnes mencetak baju

Post Last Edit by ctredzuan at 1-6-2011 06:11

ada sesapa tau kat mane blh aku dapat mesin pencetak baju .... area klang valley la

selain drp air press heat ... ape lg mesin yg ada utk cetak baju ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2009 10:17 PM | Show all posts
silk screen je.. belajar n guna alat yg betul. .insyaALLAh cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 12:00 AM | Show all posts
ada sesapa tau kat mane blh aku dapat mesin pencetak baju .... area klang valley la

selain drp air press heat..
waksir Post at 24-8-2009 10:30


yg air press heat lak mana nak cari..??
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 12:12 AM | Show all posts
yg pakai dye Plastisol tuh kira cetak silk screen nyer teknik ker..??
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 10:43 AM | Show all posts
tanya abg 'google'. Dlm mudah pun ramai yg jual heat press machine. Thread yg dulu2 pun pnah cite pasal tshirt rasenye
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 18-2-2011 02:01 PM | Show all posts
ok pitot, nnt i try mudah. thanks yer
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2011 11:46 PM | Show all posts
kalau mau cari heat press machine & sublimation printer, boleh kunjungi laman ini..

www.DIYPrintingSupply.com

boleh kata ONE STOP supplier dalam DIY gift printing di Msia kini..

juga ada lagi satu website partner dengan www.DIYPrintingSupply.com, agak menarik juga..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2011 03:01 AM | Show all posts
untuk maklumat tentang heat press machine,
boleh kunjungi laman berikut..

www.DIYPrintingSupply.com
www.HeartBeat.my

kini ada promotion utk heat press machine..
http://www.diyprintingsupply.com ... t-press-package.asp

harga akan naik lagi kemudian.. siapa cepat, dia dapat~
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2023 09:22 PM | Show all posts
Explore our collection of high-quality machines for printing t-shirts. From heat transfer to sublimation, we have the perfect heated press for your needs. Achieve professional-grade prints with ease, thanks to our innovative technology and precise temperature control. Elevate your t-shirt printing business with our reliable and efficient machines today.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.057617 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list