CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2173|Reply: 17

Gal Gadot Adakan Tayangan Video Hamas Jadi Punca Rusuhan

[Copy link]
Post time 11-11-2023 07:59 PM | Show all posts |Read mode
Los Angeles, California: Pergaduhan berlaku ketika pelakon Hollywood berbangsa Yahudi, Gal Gadot mengadakan tayangan video serangan Hamas pada Rabu lalu.


Laman berita Wion News melaporkan, filem berdurasi 43 minit berjudul Bearing Witness itu kononnya memaparkan rakaman serangan Hamas pada 7 Oktober lalu.






Bagaimanapun, keganasan meletus di luar lokasi tayangan rakaman itu. Video yang dikongsi di media sosial memaparkan dua kumpulan bertelagah di luar Muzium Toleransi LA di Pico Boulevard.


Laporan mendapati Gadot tidak menghadiri tayangan rakaman itu. Pelakon filem Wonder Woman itu berdepan tindak balas negatif di media sosial kerana menyokong pembunuhan beramai-ramai di Gaza.


Menurut majalah The Hollywood Reporter, kira-kira 200 orang hadir pada tayangan itu di tengah-tengah kawalan keselamatan yang ketat.


Seorang pegawai tentera Israel, duta Israel ke Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) dan eksekutif Hollywood adalah antara yang dilaporkan menghadiri acara itu.




Sumber: Kosmo! Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-11-2023 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tentera israel dok serang palestin hampir tiap2 bulan berpuluh tahun lamanya ada saja dngar cerita ada saja kematian kemudian usir warga palestin rampas tanah itu bkan pengganas ? adakah itu juga tidak dinamakan serangan ? Hamas serang balas 3 ke 4 tahun sekali tu pun kau nampak pulak dan tuduh pengganas ? Sedangkan mereka mempertahankan tanahair dari diceroboh.
Kalau hati dah munafik tak kan nampak kebenarannya. Hati kau orang lebih busuk dari bangkai babi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2023 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 12-11-2023 08:12 PM

Makin meluat dengan minah kayu ni. Over nye, macam puak2 dia pulak yang ditindas. Nasib baik tak pernah tengok movie dia kat cinema. Lepas ni kat tv pun tak hingin tengok. Tak rugi muka, muka keras, berlakon pun keras kejung kalah kayu jati.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2023 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
azurro replied at 12-11-2023 08:56 AM
Tentera israel dok serang palestin hampir tiap2 bulan berpuluh tahun lamanya ada saja dngar cerita a ...

Diorg expect palestinean baling batu ,pakai keris,pakai sumpit mcm nenek moyang  bila family kena culik,cabul,bom etc agaknya.pastu sorang satu kena ada pegang senjata utk self defense.takpun pasrah je .otak lembu memasing.yg mati sampai 11k ,kepung hospital  supaya org mati perlahan lahan ni hamas la punya keja  kan .
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 11:06 AM | Show all posts
bODO punya gal gadot berlaskon kayu keras kejung macam kayu.. kayu api lagi pandai berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2023 09:52 AM | Show all posts
Jom laa kita saiko minah ni sampai koyak rabak. Geram lak aku ngan perangai Zaiyon denih!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-11-2023 11:45 AM | Show all posts
ko anjur tayangan, ko sdri xdtg...takut keeee??? mmg terserlah perangai zionis dia ni, pengecut sebenarnya...sorila gadot, xminat ko dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2023 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 15-11-2023 09:52 AM
Jom laa kita saiko minah ni sampai koyak rabak. Geram lak aku ngan perangai Zaiyon denih!

Xleh nak saiko..dah keturunan pengecut...comment sehingga kini masih ditutup
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-11-2023 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 15-11-2023 11:45 AM
ko anjur tayangan, ko sdri xdtg...takut keeee??? mmg terserlah perangai zionis dia ni, pengecut sebe ...

Greenstein okeh minah ni..try hard sgt nk jd indigenous
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2023 01:28 PM | Show all posts
apedehal replied at 16-11-2023 12:41 PM
Xleh nak saiko..dah keturunan pengecut...comment sehingga kini masih ditutup

Xdapat dia..semalam aku spam bapak zaiyon..setan n'yahooo.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2023 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 16-11-2023 01:28 PM
Xdapat dia..semalam aku spam bapak zaiyon..setan n'yahooo.

Khaybar2 ya yahud kerr..mst berbulu je bapak setan tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2023 04:25 PM | Show all posts
delia3003 replied at 12-11-2023 08:09 PM
Makin meluat dengan minah kayu ni. Over nye, macam puak2 dia pulak yang ditindas. Nasib baik tak per ...

kan terpaling zionist galgadot ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2023 09:24 AM | Show all posts
apedehal replied at 16-11-2023 12:42 PM
Greenstein okeh minah ni..try hard sgt nk jd indigenous

maksudnya? dia bukan asal israel ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 17-11-2023 09:24 AM
maksudnya? dia bukan asal israel ke?

Surname dia greenstein sebenarnya..asli german kalau xsilap nama gitu..tp tukar nama so desperately to sound like more semitic@hebrew-ish..dia mmg israeli tp keturunan dia pakai nama tu bila jajah palestin je trus tukau nama.. satanyahu pun real surname dia nama ala2 polish sbb keturunan dr sana
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2023 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri anjur tp x dtg, perangai anjirr sgt. Berlakon serupa kayu merbau, muka plk keras kejung hrp mereput ajelah lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 07:26 AM | Show all posts
apedehal replied at 18-11-2023 02:24 AM
Surname dia greenstein sebenarnya..asli german kalau xsilap nama gitu..tp tukar nama so desperatel ...

ooo...hebat la konon tukar nama cmtu, nyampah trus nak tgk movie2 dia pasni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2023 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
benci btul dengan betina ni. nmpak try hard sgt. ade udang d sbalik batu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 11:01 PM | Show all posts
You reap what you sow.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 09:52 AM GMT+8 , Processed in 0.079619 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list