CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 23708|Reply: 135

Gambar ratu kahwin di dinding

  [Copy link]
Post time 10-11-2023 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cakciboojaki at 10-11-2023 08:36 PM

Aduhh mak.. ai baca suratkhabar jumpa cerita ni. Ada org nampak gambar kahwin ratu dgn disyaki f***l.. 2 tahun Lepas beria2 ckp X kahwin..


Saharudin Musthafa
Oktober 11, 2021 07:45 MYT

”Pelakon dan penyanyi ternama, Erra Fazira menjelaskan, dia tidak bernikah, jauh sekali bergelar isteri kedua kepada seorang kenamaan seperti yang dilaporkan di pelbagai portal hari ini.
Bahkan, artis jelita berusia 47 tahun itu menegaskan, setakat hari ini, dia masih lagi bergelar ibu tunggal.

November 10, 2023
https://www.utusan.com.my/nasional/2023/11/gosip-erra-fazira-dan-ahli-politik-timbul-kembali/

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2023 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikut Edisi Siasat memang dah kahwin. Rugilah... lelaki itu track record kurang helok
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kaka ratu tak rembat kerabat?barulah sesuai dengan gelaran ratu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ratu ni asalkan berlaki ke apa? Pak pandir tu pun dia boleh tertawan ek
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi, serius arrrr..
Takkan la dia pilih dia tu...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-11-2023 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tunjuk je la gambo kahwin tu
buat apa nk sorok2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm sesuai la. Record track ratu pun bukan baik sangat. Exes jer yg baik tak buka aib. Dan muka dia pon sesuai la juga dengan pakcik tu. Cocok sana sini. Terpengaruh dgn ua dan zr.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2023 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 10-11-2023 12:02 PM
Ratu ni asalkan berlaki ke apa? Pak pandir tu pun dia boleh tertawan ek

Kalau pinces cium katak, terus jadi encem.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah KerTu pung
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa tak penting.
Poket paling penting.

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 10-11-2023 08:02 PM
Ratu ni asalkan berlaki ke apa? Pak pandir tu pun dia boleh tertawan ek

Rupa bulldog jabba the hut dia boleh hadap.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-11-2023 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
theotherfriend replied at 10-11-2023 07:23 PM
Kalau ikut Edisi Siasat memang dah kahwin. Rugilah... lelaki itu track record kurang helok

Kemampuan peja ku ragui..  kelebihan peja suka kiss tangan ja  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mu mu mu Azumu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Low class nye kalau berlaki kan peja isap gam ni... Hahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Anney, mi kari wunnek!  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2023 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul dah kawen, memang ikut jejak kekawan lah jadi penyondol
Harap jangan lebih sudu pada kuah, nak bolot laki sesorg je
Tolong respek family 1st wife
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cakciboojaki replied at 10-11-2023 08:49 PM
Kemampuan peja ku ragui..  kelebihan peja suka kiss tangan ja

mari bercium tangan:













Shila Amzah:








cium tangan mop 1Mulaysia:





robengah sihat Rais Orphan 1Minangkabau:



Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh mana bukti..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2023 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Akaun Bersatu kan dah kena beku?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.077668 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list