CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8924|Reply: 35

"Awak Tak Kenal Saya" - Puteri Zarith Nafi Berlagak Diva

[Copy link]
Post time 10-11-2023 09:56 AM | Show all posts |Read mode
Usahawan, Puteri Zarith menafikan tuduhan individu yang mengatakan dia berlagak diva sedangakan suaminya kelihatan sederhana.


Kata wanita itu, orang luar tidak mengenali dirinya dan suami secara peribadi.







Adalah tidak adil bagi menilai seseorang itu hanya berdasarkan perkongsian di media sosial.


"Banyak cantik muka kau cakap macam itu!


"Awak tak kenal saya dan awak juga tak kenal suami saya (doktor).


  



"Kita tak boleh nilai orang berdasarkan hantaran di media sosial.


"Tapi kalau awak cakap saya diva, memang silap! Silap silap silap orang. Saya bukan diva," katanya.


Terdahulu, seorang individu menuduh Puteri Zarith seorang yang diva ketika usahawan itu bersiaran langsung di Instagram miliknya.


Untuk rekod, pada September lalu, usahawan terkenal, Puteri Zarith mengesahkan dia sudah memfailkan perceraian terhadap suaminya, Dr Munzir Shkori.




Sumber: Oh Bulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2023 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepala besar. Macrocephaly ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 10:39 AM | Show all posts
Sheols ni sebelum menempel dengan retis takde sorang pun tau kewujudan sheols kan.

Products sheols sendiri semua sendu. Harapkan collaboration sheols dengan Faz je la.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambo dulu2 lawo lah, tepek la gmbr terbaru dia yg tgh berjimba. Pelik tol asal bercerai je, masuk page2 hiburan, tiberrrr boleh ade peminat. Ppuan skrg mmg sokong mne2 ppuan lain yg bercerai ke? Hari2 buat live, bkn sembang pn, smua nk tgok dia bercakap. Masalah dia pn same tggu org komen.
So mengadap la dia belek2 rmbut 44x
Setiap kli bukak live dia, sunyi sepi tak bercakap dok baca komen je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara kes tudung terbang yg aftermath nya sgt astaghfirullah.. ni la minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 11:39 AM | Show all posts
Who are yusss???
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-11-2023 12:05 PM | Show all posts
betul..saya memang tak kenal awak...awak sapo?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 04:17 PM | Show all posts
mata husband dia cantik...boleh buat perempuan cairrrr...hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2023 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah alter mcm2 tetap buruk. Nak saing faz konon. Gi repair hidung yg besar tu dulu… dari jauh boleh tau hidung sapa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2023 10:42 PM | Show all posts
haritu nampak ex husb dia dkt bday party kak long
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2023 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
I mcm terpanggil nk share gmbr without filter dia. I ambik dari fb ex wartawan sharil yg suka kongsi psl jenayah uols nilaikan lah ya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 09:32 AM | Show all posts
muka dia teringat meme korea, gangnan unnie





Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 12:05 PM | Show all posts
allshares replied at 11-11-2023 11:05 PM
I mcm terpanggil nk share gmbr without filter dia. I ambik dari fb ex wartawan sharil yg suka kongsi ...

ah serammm hahahaahhahah rupa tanpa filter eh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2023 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nuyak replied at 10-11-2023 04:17 PM
mata husband dia cantik...boleh buat perempuan cairrrr...hahaha

agreeeeeee.panjangg eeeee iols..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2023 08:31 AM | Show all posts
hidet replied at 14-11-2023 09:48 PM
agreeeeeee.panjangg eeeee iols..hahha

rugi juge kalau bercerai kan...husband dia sejenis cool je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2023 12:00 PM | Show all posts
allshares replied at 11-11-2023 11:05 PM
I mcm terpanggil nk share gmbr without filter dia. I ambik dari fb ex wartawan sharil yg suka kongsi ...

uuuu gini ke muka tanpa filterrrr diaaaaish ish ish
rugi dia ni
laki helok anak ada sepasang
tp sia sia kan je sbb kan nk berjimba yg x pernah sudah tuh

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2023 01:25 PM | Show all posts
allshares replied at 11-11-2023 11:05 PM
I mcm terpanggil nk share gmbr without filter dia. I ambik dari fb ex wartawan sharil yg suka kongsi ...

kurus kerempeng and semacam dah rupa PZ ni.
beza now and then bila berhijab.

sayang...


Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2023 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurus kecik… tpi anak perempuan sheols cute sgt. Maybe ikut suami.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2023 09:30 AM | Show all posts
Saiz kepala dan hidung dia tak sesuai dgn saiz badan. Maaf ampun terbodyshaming tapi itulah yg nampak pelik kat dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2023 10:29 AM | Show all posts
kesian dia nk nampak cantik pakai filter
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 07:34 PM GMT+8 , Processed in 0.216938 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list