CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4151|Reply: 17

Bonda Rozita Terkejut Menantu Pergi Umrah Tak ‘Inform’

  [Copy link]
Post time 9-11-2023 12:58 PM | Show all posts |Read mode
Isteri kepada usahawan kosmetik terkenal Datuk Aliff Syukri, Datin Shahida memuat naik satu hantaran di Instagram yang memaklumkan dia telah berangkat ke tanah suci untuk menunaikan umrah.


Namun, apa yang mencuri perhatian adalah satu komen yang ditinggalkan ibu mentua Shahida iaitu Bonda Rozita di hantaran Instagram bertanyakan mengapa menantunya itu tidak memaklumkan mengenai keberangkatan mereka.







"Ehhh Umrah..? Tak bagi tau mak elok sembang dengan mak pagi tadi??" tanya Rozita.


Datin Shahida kemudian membalas komen Bonda dan memberi alasan bahawa dia tidak sempat maklumkan kerana kelam kabut di pagi hari.


"Ya Allah, lupa tak sempat. Pagi tadi ada wow shop... kelam kabut," balas Shahida.


  



Menjengah di ruangan komen, ada antara netizen yang pelik apabila perkara tersebut tidak dimaklumkan kepada Rozita.


Bagaimanapun, ada juga segelintir yang memberikan nasihat agar tidak masuk campur urusan keluarga orang lain.




Sumber: Beautifulnara, IG Shahidaherbs
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2023 01:12 PM | Show all posts
iols speku xbgtau sbb umrah tu adalah benda normal / biasa drg da
kalau yg jrg dpt p umrah sbb kekangan duit, sekali dpt pegi mmg dihebah2kan ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2023 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin ni dah berapa kali g umrah dah pun..xde surprise pun nk dikepoh2 kn..Die pun dah x heran n excited nk bgtau2 org..Org byk duit..Untung lerrr..Dpt laki sotong pun xpe la asal hidup kaya raya laki pndai bisnes..Kontroversi si laki buat pun bolayan kn aje asal duit kepuk2..Anak2 sekolah international,  nk beranak 1 pasukan bola pun no hal..Bibik pun bersusun..Tiap tahun g oversea london,  jepun n umrah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2023 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Best nye me time g umrah
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2023 02:40 PM | Show all posts
"elok berbual dgn mak pagi tadi"

maknanye boleh je nak bgtau time tu, bukan la x sempat bgtau
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2023 03:14 PM | Show all posts
Edited by lifeline at 9-11-2023 03:16 PM
ketambangkang replied at 9-11-2023 02:40 PM
"elok berbual dgn mak pagi tadi"

maknanye boleh je nak bgtau time tu, bukan la x sempat bgtau

nampak sgt pi umrah ni mcm biasa sgt kan utk depa2 geng byk duit ni
mcm org2 biasa pi hatyai agaknya
dh menyembang pon xde terlintas nk bgtau..dia pon rply kan kt komen tu ckp terlupa nk bgtau kelam kabut ada wow shop tadi..
busy sgt la tu smpai x terlintas nk nyembang dgn mak nya..

tp tula wartawan ni pon nk di jadikan isu/berita



Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-11-2023 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun nak masuk porem ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2023 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Taknak pegi dengan mak mentua lah tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2023 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin bengkak muka bini alip ni. Faktor bambam ke. Lain benor rase
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
JahLupa replied at 9-11-2023 02:18 PM
Makin bengkak muka bini alip ni. Faktor bambam ke. Lain benor rase

sama membengkak mcm suami juga
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 07:46 AM | Show all posts
kalau dah biasa pergi mana2, jadahnya nak berdrama kat airport lepas tu post kat socmed... (atau suruh team standby rekod post) ....

nasib le mentua kaya, kalau miskin........ lagi la
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 10:35 AM | Show all posts
buat umrah dah jadi tempat biasa dia pegi..... tu yang jadi boleh terlupa...
klu macam yang jarang2 pi or tak pernah pi....call org semata2 nak bg tahu dia pi umrah...

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel la i rasa diaorg comment dua mcm tu.. hahaha… mcm padan je menantu dgn mentua ni.. i mcm ada soft spot sikit kat wife ni.. apa nama syida kan.. hehe.. cantik pun cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentua ponnn..xde wasap ke nak tnya personally..nak juga thru medsoc bg nyetizen membawang. Ntah pa pe
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2023 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama btl bibik dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2023 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
JahLupa replied at 9-11-2023 10:18 PM
Makin bengkak muka bini alip ni. Faktor bambam ke. Lain benor rase

Plastik surgeri dia x menjadi bg iols la. Entah buat dgn dr mane.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2023 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebabtu nak jadi mertua mulut kena jaga
Silap cakap menantu terasa
Menantu pulak t20 bukan jenis b40 atau m40 meroyan kat igs, tu haa terus dia pergi beli ticket gi mekah nak doa depan kaabah. Doa tanah suci makbul tau. Mastika la mertua mulut jahat.

Acik cuma tambah kekecohan supaya lebih panas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2023 02:12 PM | Show all posts
Senang sungguh pegi umrah teragak je terus beli tiket,,takde nak kenduri kesyukuran jemput keluarga, ustaz doakan sikit.
Kita ni tengok belen Tabung Haji telan air liur..huk2.
Hidup senang sungguh...umrah tu macam pegi UK, OZ cuti tahun je....jiran2 pun tak heran agaknya..
Eleh..balik macam tu jugak....he2..jiran yg jeles...kih3.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 11:21 AM GMT+8 , Processed in 0.063189 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list