CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 5-11-2023 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 4-11-2023 06:26 PM
What do u expect from budak Koleq
My ex husband alumni sini


Masuk utk networking  macik.
Esok² depa ni la cable amongst themselves sampai 10 keturunan.
Pi mai pi mai tang tu ja.
This yr sek ank sy dekat 10org kna expelled.
Budak² spm hokey.
Parents mmg nanges sungguh² (dh nk exam khuenss.. Haru lei kne buang sek).
Tp dh ko p hempuk ank org, tiada maap bg mu.
U touch u go dekk..
Padan muka admin² koleg ni kna kirai abes kt medsos.
Sewajarnya la kna malu 1malaya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
esprito193 replied at 4-11-2023 07:13 PM
sbp ni adalah tempat pembuli2 diternak. aku pun bekas alumni sbp nun di negeri perlis. kenangan memb ...


As ex sbp i concur!
Dia punya trauma sampai each time i ada nightmare, location dia mesti kt sekolah tu hokeyyy..
Each and every single time bila bmimpi ngeri.
Betol² nightmare sekolah situ dh tua² bwk lam mimpi
Ko ghaserrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahriman replied at 4-11-2023 07:31 PM
Ade la tu proses suap menyuap.

Salam² keruk.

Sekadar.. Menaburrr... Pitnah
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 5-11-2023 04:14 PM
makcik, samping pun koleg punya kalau gi wedding kawan2 koleg. terpaling brotherhood tengoknya

Yelahh, haritu nk kawin pn laki sebut pakai sampin merah tu boleh x? Mmg kena sound lh dh baju kaler royal blue ada ke nk sampin skolah tu.. tp smpai hadiah kawin member2 dia bg paper bag pn tulis mcoba x bg i buang plak tu..bedo’oh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 5-11-2023 03:51 PM
Mokcik ex somi batch 848 ke? Ni sama sama time dgn husband iols ni. Seniur setahun.

Iyo sayammmm

Kenal ler tewwww
Entah2 sama mengopi
Kite je tak tahu
Dok berjumpa kat reunion selama ni

Hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 4-11-2023 09:02 PM
ya rabbi masuk mckk ikut pintu blkg ke caner ni??? bodo piang result setarap bdk2 kelas blkg sek har ...

Meols tuduh kuota alumni.
Rata² yg meols kenai mmg pak dia ex mckk.
Esk² dpt scholar fly p uk.
Mcm pak dia jugak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-11-2023 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat iols dgr cerita macam lain lak.. anak pesal tu pengawas ke.. sapa yg isap vape... Anak azwan ke yg kena buli?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 5-11-2023 03:54 PM
Dorg ni lg terpaling geng lanyard rsa nya…lanyard merah, sticker kereta, tie n sampin merah tu..b ...

Uiii

Kuat betoiiiii brotherhood deme
Kalau dalam linkedn tu
Memasing drop komen kaw2
Supportive nau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 5-11-2023 04:14 PM
makcik, samping pun koleg punya kalau gi wedding kawan2 koleg. terpaling brotherhood tengoknya

Uiiii
Masuk spital
Tetiba doc tu pakai tie merah kuning deme tu
Ape lagi rancak lahhhhhh berbual
Waima beza tahun

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:56 PM | Show all posts
she replied at 5-11-2023 04:55 PM
Uiiii
Masuk spital
Tetiba doc tu pakai tie merah kuning deme tu

waaa huntongla depa semua dpt tangkap hasben mcoba cerah masa depa katanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 5-11-2023 04:41 PM
Masuk utk networking  macik.
Esok² depa ni la cable amongst themselves sampai 10 keturunan.
Pi m ...

Betul
Macik setuju

Nanti keluar ayat
Atok aku alumni sini tau
Berlawan pulak keturunan siapa terpaling old jadi budak koleq
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 05:03 PM | Show all posts
aechae replied at 5-11-2023 04:50 PM
Yelahh, haritu nk kawin pn laki sebut pakai sampin merah tu boleh x? Mmg kena sound lh dh baju kal ...

pakai dengan baju kaler hitam pon hauk yachh tak matching sebab memang corak samping tu sendiri huduh hauk



Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:04 PM | Show all posts
she replied at 5-11-2023 04:55 PM
Uiiii
Masuk spital
Tetiba doc tu pakai tie merah kuning deme tu

macik, ape kemane2 pakai tie merah ni. aduhaii tapi nk buat camne. terpaling brotherhood la kan. elok lah untuk networking. tapi kuota masuk koleg sebab alumni dah patut hapuskan lahhh. tutup dah peluang org lain yg betul2 pandai luar sana
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-11-2023 04:52 PM
Iyo sayammmm

Kenal ler tewwww

Eh kejappp ex somi makcik mckk ka sdar?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 5-11-2023 05:04 PM
macik, ape kemane2 pakai tie merah ni. aduhaii tapi nk buat camne. terpaling brotherhood la kan. e ...

Tie wajib ada dalam dashboard
Hahahahahaha

Grad uni pakai tie tu
Pegi iv pun pakai tie tu

Lalu kat parking
Nampak cermin kereta ada sticker
Nanti disebut
Budak koleq nih

Hahahahahahaha
Deme macam dah brainwashed

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 5-11-2023 05:06 PM
Eh kejappp ex somi makcik mckk ka sdar?

MCKK sayam
Tua dah umur 50an
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-11-2023 05:12 PM
MCKK sayam
Tua dah umur 50an

Ohhh sorry. Silap ahahaha husband iols sdar. Maapkan saya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 5-11-2023 11:36 AM
Apsal tak nampak gmbr pun

Hijab kna tutop tu kotttttt

Gurau² ja naa
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-11-2023 01:32 PM
Kawan iols tu pegawai penjara, kena pikir gak byk kali nak buli anak dia tu.
Tp taktau la kan, pem ...

Kt sana kayu ukur dia ko mckk keturunan yg ke berapa patu level kasta.
Ank peg biasa new entry depa flip jambul ja
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 5-11-2023 02:22 PM
sekolah asrama ni mmg tmpt pembuli dan aktiviti lgbt. kwn iols dulu mrsm beritau kalau yg lembut2 ab ...


Segham iols baca komen chuols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 09:22 AM GMT+8 , Processed in 0.196968 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list