CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 5-11-2023 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Radzor replied at 4-11-2023 09:11 PM
Same la sdar. F1-F5. Xde org nak buli iols, sbb iols penjual rokok. Nnt tak berasap dorg. Bapak io ...

11/11 ni tak pi dinner SDARA kah?

Geng² SBP ni mana mana SBP pun lah kuat sungguh brotherhood yer. 5 tahun suka duka bersama gitu. Demi lencana di dada huhu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-11-2023 01:32 PM
Kawan iols tu pegawai penjara, kena pikir gak byk kali nak buli anak dia tu.
Tp taktau la kan, pem ...

classmate iols ms f4 kene buli dgn senior, depa flying kick 2tlg rusuk patah.
esoknya heboh 7 senior f5 kene tangkap polis masuk lokap
ayah kwn iols tu rupanya ketua polis negeri pangkat berjela. buat pasai 3hari dok dlm lokap, parents mai merayu kat sek, cikgu takleh buat apa.
kwn iols 4 bulan lebih dok rumah bahana dibuli patah riuk. kepala pembuli anak org besar jpn. bergasak la depa makpak ujung2 pembuli kene buang sek.
skrg ni jadi org gak kat mnc tp everytime ada kes buli viral nama dia pun sama naik viral dlm group sek
husband iols ckp smpai kat tmpt kerja la org tau dia pernah membuli masuk lokap.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 5-11-2023 01:57 PM
Binodino replied at 4-11-2023 06:12 PM
Pembuli hire lawyer. So mangsa hire la lawyer jugak. Report polis dah ada. Ke dah lantik lawyer ta ...


salah tu..pembuli hire lawyer...so...mangsa hire SNIPER la.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 5-11-2023 01:26 PM
Tahun bila tu chuolss? My husband ex sdar. Katanya adalah kes buli membuli ni tapi kalau yg sampai ...

Awal 2000 lamaa dh.. laki i umur 38 skang
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 5-11-2023 01:41 PM
Untunglah dapat kahwin dengan ex-MCKK.Ofismate saya dulu ex-TKC kahwin dengan ex-MCKK.Match in hea ...

Mula2 kenal mna tau skolah mna pn..kenal pn kt fesbuk uolss
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sekolah asrama ni mmg tmpt pembuli dan aktiviti lgbt. kwn iols dulu mrsm beritau kalau yg lembut2 abis kne pakse isap konek abg2 senior tp selamat la xkne belasah malah dilayan seperti bidadari.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-11-2023 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 5-11-2023 01:57 PM
Awal 2000 lamaa dh.. laki i umur 38 skang

Ohhhh 2000. Junior banyak banyak tahun dr my husband

Kea buli mmg ada pun yg paling teruk my husband cite yg senior dialah. Tapi satu yg sampai skang x paham pada junior yg nak merokok bersama senior kena pelempang dulu. Pelempang tu jadi lesen merokok. Ntah menda. ????

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 4-11-2023 06:26 PM
What do u expect from budak Koleq
My ex husband alumni sini


Siannyaaa
Harap kpm take action...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodow juger budak2 situ yer
Ingatkan terpaling elite school
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 4-11-2023 09:16 PM
pergi mampus la dgn pengetua mcm hanjing. KPM kasi tukar je dgn org lain. sbb pilih bulu.
aku mmg be ...

Kena buang sekolah..Lepas Tu kat sekolah baru..pastu baru dia tahu langit tu tinggi ke rendah...
Parent si mangsa bukan biasa biasa nih..siap quote ayat ayat dari top scholar..harap dapat hired the best lawyer utk saman pengetua kolej dll
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo skolah MCGayGay rupanya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
esprito193 replied at 4-11-2023 07:13 PM
sbp ni adalah tempat pembuli2 diternak. aku pun bekas alumni sbp nun di negeri perlis. kenangan memb ...

Pembuli2 dari sbp ni satgi masuk alam pekerjaan dia pergi buli orang bawah dia pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 5-11-2023 02:42 PM
Siannyaaa
Harap kpm take action...

Bubar je lah sekolah sekolah sekolah elit ni. Jadikan semua sekolah harian biasa aje lah Mak pak kata somebody ni hantar lah anak ke international school ke haa kata banyak duit.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 5-11-2023 01:51 PM
classmate iols ms f4 kene buli dgn senior, depa flying kick 2tlg rusuk patah.
esoknya heboh 7 seni ...

Zaman skrg ni semua maklumat hujung jari...

Skali buat salah...kalau tak pandai jaga diri...habis org korek
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 5-11-2023 01:42 PM
Sebab tu la kabel ni patut dihapuskan sebab tutup peluang kpd orang yg btul2 layak. Kalau masuk ka ...

Biasa top sbp memang ada kuota alumni..aku pun tak faham kenapa perlu ambil pelajar yang memang jauh dari kpi kelayakan  semata2 nak isi kekosongan kuota berkenaan

Iman tak dapat diwarisi...juga gen kepandaian
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 5-11-2023 01:57 PM
Awal 2000 lamaa dh.. laki i umur 38 skang

Eh somi macik 84-88

Deme kan tulis ikut no batch
Pastu siap ada no plat khas
Ada sticker kat kereta
Pegi keje pun pakai tie sekolah

Macik kenal ex masa sesama under scholar study UK
Hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-11-2023 03:20 PM
Eh somi macik 84-88

Deme kan tulis ikut no batch

Mokcik ex somi batch 848 ke? Ni sama sama time dgn husband iols ni. Seniur setahun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-11-2023 03:20 PM
Eh somi macik 84-88

Deme kan tulis ikut no batch

Dorg ni lg terpaling geng lanyard rsa nya…lanyard merah, sticker kereta, tie n sampin merah tu..brotherhood lh sgt kan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 5-11-2023 01:03 PM
add math 5? dia tulis ape je wehh? sejarah pun E. jenis taknak belajar ke ape budak ni? sekolah ber ...

Iols syak dia buat Jalan kerja je separuh Jalan..
Dedolu cikgu iols ckp.jalan kérja kalau buat pung dapat.markah...
Hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 04:14 PM | Show all posts
she replied at 5-11-2023 03:20 PM
Eh somi macik 84-88

Deme kan tulis ikut no batch

makcik, samping pun koleg punya kalau gi wedding kawan2 koleg. terpaling brotherhood tengoknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 10:34 AM GMT+8 , Processed in 0.087362 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list