CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 5-11-2023 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 11:18 AM
apak gundu tengah sebok bercikcur dengan reja minhat kekdahnyerr

Redza Minhat ni bukankah selalunya lantang bersuara?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
So... Apa jadi next? Kesian btol mamgsa buli.. Boleh trauma seumur hidup
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mangsa buli dioffer jadi adik angkat. Bermaafan di bulan November.

Kalau semua kes boleh settle dengan sebb muafakan dan harmoni...baik tak payah ada undang2 dan peraturan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 12:42 PM | Show all posts
Hebat sungguh pengetua. Guna quote Mahatma Gandhi lagi..







Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada laa nanti pengetua kena turun pangkat jadi cikgu biasa ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 12:46 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 5-11-2023 12:24 PM
Redza Minhat ni bukankah selalunya lantang bersuara?

mamu pon lantang bersuara tapi dengan family bekas bini terus menikus kohkohkohhhh

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-11-2023 01:03 PM | Show all posts
Edited by t_hahahaha at 5-11-2023 01:17 PM
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

add math 5? dia tulis ape je wehh? sejarah pun E. jenis taknak belajar ke ape budak ni? sekolah berprestij gini pun markah gini?
lagi pandai la bebudak sekolah biasa
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pembuli tak takut ke esok lusa tuhan balas dengan 'hadiah'... kalau tak anak, kena pada cucu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 01:17 PM | Show all posts
ultra78 replied at 5-11-2023 12:42 PM
Hebat sungguh pengetua. Guna quote Mahatma Gandhi lagi..

isu isroel hamas tak dok pulak sesiapa nak guna kata2 ghandi
hipokrit sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetsis victim tu pecah ke uols? Kesiannya... Msti senak smpai buah pinggang
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 4-11-2023 08:06 PM
Laki iols pnah jd mangsa buli msa kt SBP form 1-2  kt SDAR.. kluar asrama form 3 skolah biasa, form  ...

Tahun bila tu chuolss? My husband ex sdar. Katanya adalah kes buli membuli ni tapi kalau yg sampai ke hosp tu kena buang skolah terus je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:32 PM | Show all posts
melayu dengan melayu berani la. cuba berdepan dengan cina, keluar slanga "lu gua lu gua" sambil mintak best price harga kawan
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 4-11-2023 11:28 PM
Form 1 asrama asing dr form2 lain kt skolah ni.. possibility nk dibuli kurang sikit lh kot.

Kawan iols tu pegawai penjara, kena pikir gak byk kali nak buli anak dia tu.
Tp taktau la kan, pembuli bkn kira anak sapa dia sesah je lelagi kalau bapak dia ada kabel ngn pihak sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyang sipembuli pun somebody BIG kan, sampai ada nama sekolah bersempena namanya. But not sure if moyang pun ex-koleq
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:41 PM | Show all posts
aechae replied at 5-11-2023 12:01 PM
Rsa nya tgk my hubby tu mmg nmpk lh he’s proud to be old boys sbb tu dia nk in future if ada anak ...

Untunglah dapat kahwin dengan ex-MCKK.Ofismate saya dulu ex-TKC kahwin dengan ex-MCKK.Match in heaven la

Saya sekolah harian biasa aje. Lepas dapat result SPM pergi interview biasiswa sambung belajar ke US. Tak dapat offer tu tapi dapat offer sambung diploma. Saya terima aje.Saya dapat tawaran tu tanpa kabel.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 5-11-2023 12:12 PM
Kalau takda kabel boleh je masuk. Kawan anak aku dari private school dpt offer masuk mckk earlier  ...

Sebab tu la kabel ni patut dihapuskan sebab tutup peluang kpd orang yg btul2 layak. Kalau masuk kabel tp cemerlang takpe ni mcm budak ni ha, masuk pakai kabel, study pun hauk pastu jadi pembuli
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 12:15 PM
https://i.ibb.co/z84tWjr/image.png

Mat mod pun bleh fail tapi camne bleh masuk mckk
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Radzor replied at 4-11-2023 09:11 PM
Same la sdar. F1-F5. Xde org nak buli iols, sbb iols penjual rokok. Nnt tak berasap dorg. Bapak io ...

11/11 ni tak pi dinner SDARA kah?

Geng² SBP ni mana mana SBP pun lah kuat sungguh brotherhood yer. 5 tahun suka duka bersama gitu. Demi lencana di dada huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-11-2023 01:32 PM
Kawan iols tu pegawai penjara, kena pikir gak byk kali nak buli anak dia tu.
Tp taktau la kan, pem ...

classmate iols ms f4 kene buli dgn senior, depa flying kick 2tlg rusuk patah.
esoknya heboh 7 senior f5 kene tangkap polis masuk lokap
ayah kwn iols tu rupanya ketua polis negeri pangkat berjela. buat pasai 3hari dok dlm lokap, parents mai merayu kat sek, cikgu takleh buat apa.
kwn iols 4 bulan lebih dok rumah bahana dibuli patah riuk. kepala pembuli anak org besar jpn. bergasak la depa makpak ujung2 pembuli kene buang sek.
skrg ni jadi org gak kat mnc tp everytime ada kes buli viral nama dia pun sama naik viral dlm group sek
husband iols ckp smpai kat tmpt kerja la org tau dia pernah membuli masuk lokap.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 5-11-2023 01:57 PM
Binodino replied at 4-11-2023 06:12 PM
Pembuli hire lawyer. So mangsa hire la lawyer jugak. Report polis dah ada. Ke dah lantik lawyer ta ...


salah tu..pembuli hire lawyer...so...mangsa hire SNIPER la.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 09:11 PM GMT+8 , Processed in 0.089738 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list