CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-Author

[Jenayah] Kapla MCKK Serang Nonek Mangsa, Dapat Hukuman Ringan! UPDATE #80: Pembuli Helok, Anak PIG Representative Pejal Gemok! UPDATE #182: PIG Kata Famili Mangsa Pentingkan Diri! UPDATE #385: PIG Nak SAMAN!

  [Copy link]
Post time 5-11-2023 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ok sbb pembuli comel, so acik2 akak2 sumer maafkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 5-11-2023 09:36 AM
Pembuli ke ni? Awat tua tua menopos belaka ni?

Ni bapak pembuli lah…
Gmbar dlm dorm tu msti time OBW haritu ada set2 old boys tido kt dorm/asrama…ala2 open day gtu
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak paham.. dah kes buli, awat ada meeting muafakat ni? Giloss apo?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 11:03 AM | Show all posts
mojarean_X replied at 5-11-2023 06:52 AM
Sape ni chuols? Pembuli ke? Harus lah dikecam dgn lebih dahsyat

bapak pembuli. PIG representative katanyeh. anak dia yang main ragbi #79 #80 herlok tak macam apak gundu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 11:05 AM | Show all posts

yes. kapla katanyehh mentang2 si apak gundu kabel kuat PIG representative alumni mckk jugak

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2023 11:07 AM | Show all posts
krustykrab replied at 5-11-2023 09:36 AM
Pembuli ke ni? Awat tua tua menopos belaka ni?

yang tengah2 paling gundu tu pejal poji bapak kepada pembuli #79 #80 yang herlok pemain ragbi

Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 5-11-2023 11:09 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 5-11-2023 10:05 AM
Iols tak paham.. dah kes buli, awat ada meeting muafakat ni? Giloss apo?

nak memupuk kerohanian kemaafan bagai katanyehh

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebut psl boarding school, aku dulu sek harian je. Kt daerah aku ada sekolah sains berasrama penuh. Nak dijadikan citer, masa aku spm, sekolah aku berjaya dapat ranking lulus penuh 100% utk subjek fizik mengalahkan sekolah sains tu. Kitorg pun terperanjat siyes ka takkan student sek sains pun ada yg fail fizik? Mungkin yg fail tu anak alumni la kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw ex aku dulu bekas student mckk gak. Die penah citer mckk ni dulu ada urban legend budak mati lemas kt bilik air. Pelakunye old boy gak tapi lepas camtu je.

Pastu die ckp gak, budak2 yg kureng bab pelajaran ni yg masuk kabel la senang citer, yg ni la akan join team ragbi. Kirenye kalau ko marhaen mmg susah sgt nk masuk team tu. Ragbi ni la yg mcm compensate kekurangan depa dr bab belajar tu , something yg bleh dibanggakan. Orang luar nmpk mcm gah tapi kisah sebenar hny diorg yg tau. Tp ni ex aku la yg citer, tak tau la kalau ni kisah benar ke atau die reka2 je
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 11:03 AM
bapak pembuli. PIG representative katanyeh. anak dia yang main ragbi #79 #80 herlok tak macam apak ...

Nnt bila dah kertu, sama jahh gundu nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 5-11-2023 11:09 AM
nak memupuk kerohanian kemaafan bagai katanyehh

Saiko sgt..

Hat skolah omputih, deme panggey parent mangsa, pastu portray mangsa ni sbg pemangsa.. lagi haru..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 4-11-2023 06:26 PM
What do u expect from budak Koleq
My ex husband alumni sini


Ex iols pun ckp mcm tu. Die budak nerd kitorg kenal masa dia blaja medic kt u tooooottt dulu. Die mmg cakap kalau team ragbi tu yg byk join anak alumni jah sebab bab pelajaran diorg mmg fail
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 5-11-2023 11:25 AM
Btw ex aku dulu bekas student mckk gak. Die penah citer mckk ni dulu ada urban legend budak mati lem ...

Iols kenai sorang ni kawen budak mckk.. anak dia pun deme bangga masuk mckk, nak masuk team ragbi katanya..

Tasangka budak tak pandai rupanya.. stakat masuk sbb kabel..

Lagi sorang kolig, gigih nak anak dia masuk mckk form 1.. nak soh masuk team ragbi.. tapi dia dgn somi takde kabel mckk.. rasanya tak dpt masuk ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 05:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

Teruk gila budak MCKK punya kepandaian.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:36 AM | Show all posts
CARI-Author replied at 4-11-2023 06:17 PM
exam pon banyak gagal ranking nombor dua dari belakang ada hati nak buli orang?

Apsal tak nampak gmbr pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 5-11-2023 11:25 AM
aechae replied at 4-11-2023 07:12 PM
Laki iols mcm xtrauma pn
Dia kena buli kt SDAR lps tu dh msuk Koleq dia kata lg oke dr SDAR. ...


Serupa my parents both product sbp elite. Both xnak my sister and I masuk sbp gomen.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2023 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 5-11-2023 11:30 AM
Iols kenai sorang ni kawen budak mckk.. anak dia pun deme bangga masuk mckk, nak masuk team ragbi  ...

Wallahualam la tapi camtu la die citer. Bkn takde marhaen tp marhaen tu mmg kene btul2 outstanding dlm sukan tu, kalau kabel kekdg diorg ni takde la hebat mana pun main ragbi result study pun biasa-biasa sajork. Mckk kan famous sbb team ragbi dia, tp ex iols penah ckp die lg rela jadi budak nerd dari join team ragbi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 11:49 AM | Show all posts
Bodohnya budak tak pandai akaun... kau pergi skolah harian biasa je lah dik..
sekolah harian biasa seperti smk tmn sri hartamas sana jauh lebih bagus dari kau dik.
acik dulu sekolah di moscow pun cemerlang akaun tau...

tak ada sesiapa yg sudi menjemput apak gundu masuk forum kah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 5-11-2023 11:38 AM
Serupa my parenta both product sbp elite. Both xnak my sister and I masuk sbp gomen.

Rsa nya tgk my hubby tu mmg nmpk lh he’s proud to be old boys sbb tu dia nk in future if ada anak laki nk suh dpt sama apa yg dia capai.. mgkin sbb dia btul2 msuk x pakai kabel n btul2 jd insan terpilih sbb kepandaian dlm keluarga besar dia msa tu.

But stil, i yg skolah asrama harian bleh balik rumah selalu pn i x suka kehidupan asrama. So say NO to boarding school ya
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2023 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 5-11-2023 11:30 AM
Iols kenai sorang ni kawen budak mckk.. anak dia pun deme bangga masuk mckk, nak masuk team ragbi  ...

Kalau takda kabel boleh je masuk. Kawan anak aku dari private school dpt offer masuk mckk earlier this March.tapi parent tolak then masuk private school kat melaka tu. Budak tu memang pandai dan top school. Best debator KL waktu sekolah rendah.

Key word dia. Pastikan anak top of cream edu dan koku kalau takda kabel. Insyallah boleh dpt mana2 sbp elit ko mintak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 10:32 AM GMT+8 , Processed in 0.081531 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list